0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (574 puan) tarafından
Kızımın alerjisi var burnu tıkanıyor nefes ağzından alıyor doktorda çiğneme tableti yazdı 3 gün oldu kullanıyoruz halsizlik yaptı kızımda sürekli uyuyor oturmuyor bile yatmak istiyor geçer mi acaba bir süre sonra daha önce kullanan varmydi 

3 Cevaplar

0 oy
(4,735 puan) tarafından

Aşırı derecede uyku yapar doktor uyarmadimi akşam yatma saatine yarım saat kala verin ilacı 

(574 puan) tarafından
Canım öyle veriyorum hemen uyumak istiyor evet uyuyor neyse sorun yok sabah uyanıyor ama yataktan kalkmak bilmiyor saçını tararken bile yatmaya çalıştı arabada uzanıp gitti yani uyku hali yanında halsizlikte yaptı sanki
(4,735 puan) tarafından
Ağır geldi demekki cnm tekrar dr gidin
-Reklam-
0 oy
(4,226 puan) tarafından

Akşam.yatma saatinden 1.5 saat önce ver.Erken ver erken uykuya dalsın geceyi rahat uzun derin uyusun günü daha rahat geçirir benim kızımda alerjik çok sık kullaniyoruz

Ben 18;00 de yemek yediriyorum 18:30 19:00 arasi veriyorum.
(4,226 puan) tarafından
Kaç yaşında mesela benimki 44 aylik 1 çay kaşığı zyrtec veriyorum
(574 puan) tarafından
Benim kızım 5 yaşında canım çiğneme tableti verdi doktor bir arkadaşım da dedi akşam yemekten sonra ver hemen uyusun sabaha kadar enerjisini toplar peki bunu ne kadar süre kullanacağız size doktor birşey dedi mi
(4,226 puan) tarafından
Geniz eti mi var levmont mu ne adi
Benim kizim onu hiç kabul etmedi 1 kere verdik tükürdü bitti.Asla ağzına almadı zyrtec ile devam ediyoruz.
O tablet dediğimse bize  90 gün kullanilacak demişti aylik 30 gunluk satılıyor sonrada kontrol vermisti
Erken ver ilaci dolu dolu uyusun bende öyle yapıyorum daha rahat ediyor tabi gündüz sersemlik sakarlık oluyor ama uyku hali pek olmuyor.
(574 puan) tarafından
Geniz eti yok ama burun tıkanıklığı var sinüzit gibi 1 kutu yazdı bize bunu verip kontrole götüreyim olmazsa erken vereyim bende bari uyusun okulada gidiyor tam gün desene çok az vakit geçireceğiz böyle çok uyuyunca
0 oy
(926 puan) tarafından
Cok normal alerji ilaclari boyle ama bunyesine agir gelmis olmasin
(574 puan) tarafından
Genelde yan etkisini cabuk gösteriyor canım ilaçlar benim kız da

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
+2 oy
6 cevap 137 göst.
21 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nagiş❤️ (13,448 puan) tarafından soruldu

412,585 soru

12,421,842 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...