+1 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bir yıldır tırnak batması sorunu yaşıyorum görmediğim doktor kalmadı pedikür acillerde geçti günüm antibiyotik verip gonderiyorlardi tel taktirdim bana bugün cuma dua eder misiniz bu arada teli duyan çevresinde bilen var mı yaptiranlar bilgi yazarsa çok seviniriz m 

13 Cevaplar

+2 oy
(926 puan) tarafından
Allah sifa versin gecmis olsun
tarafından
Sağol teşekkür ederim
-Reklam-
+2 oy
(4,097 puan) tarafından
Tırnak kesimini düzgün yapmayınca oluyor genelde. Düzelmezse ufak bi operasyon ile tırnakları çekerler canım. İnşallah tel yeterli gelir
tarafından
Kesin çözüm dediler telden sonra acı ağrı azaldı şükür bir ay kalacak tırnakta
(4,097 puan) tarafından
İnşallah canım. Arkadaşımda işe yaramadı tırnak söktüler ama dediğin gibi çoğu zaman işe yarıyor
tarafından
Rhaatlama oldu canım dua edin şifa dileyin benim içim kimin duası kabul oalcagi belli olmaz
(4,097 puan) tarafından
Olur canım. Tırnak acısı başka oluyor maalesef
+1 oy
(16,447 puan) tarafından
Ay çok kötü olmuş içim gitti onun acısı da çok kötü rabbim şifa versin 
tarafından
Size tavsiye tırnaklarınizi kısa kesmeyin telde çok zor takıldı acısı ciğerime vardı bir senedir neler çektim inşallah şifa olur bu tel
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Bende de vardı kendim kese kese düzelttim ama senin baya ilerlemiş hiç durma genel cerraha git çeksinler tırnağı kurtul. Allah şifa versin.
tarafından
Canım tel varya görmedin mi o batikon kırmızı yer
(1,292 puan) tarafından
Evet ama daha kötüye gitmeden keşke ilkte çektirseydin
+1 oy
(1,409 puan) tarafından
Ahh canım bana msj atmıştın dönüş yaptım sana git operasyonu ol kısa sürüyor ve benim 1 yıldır geçti tekrarla maddi benimkide böyle berbattı tel Mel boş onuda denedim kar etmedi operasyonu ol sonra tırnak keserken dümdüz kes
tarafından
Sende mi tel taktirdin sana ulaştım görmedim sonra ben podologa taktırdım siz nerde yaptırdınız
tarafından
Tel şu an batmayi önledi ama bir ay kalacsk sen neden memnun kalmadın
(1,409 puan) tarafından
Tekrarladı telden sonra özel hastaneye gittim cerrahi işlem oldu ondan sonra bin şükür Rabbime şükürler olsun iyim olmadı bidahada
tarafından
Siz kısa mi kesiyordunuz ki tekrar etti
(1,409 puan) tarafından
Hayır oraya yuva yapmış her ne yapsam olmadı yine aynı yerden battı sonra doktora gittim orayı komple kesti tirnagimi aldı birdahaki uzadığında dümdüz kes dedi ve şükür öyle yaptim
+1 oy
(12,616 puan) tarafından
ortopedi doktorları bunu kesip o bölgeyi yakıyor. yeğenimde de öyle sivasta bir doktor çözdü sorununu 
tarafından
Gittim ameliyat dedi tel daha sağlıklı dedi
(12,616 puan) tarafından
ameliyathanede yapışam basit bir işlem, bir anda rahatladı yeğenim. teli bilmiyorum ama inşallah işe yarar
tarafından
İnsallaj canım sağol
+1 oy
(2,254 puan) tarafından
Ayak tırnaklarımı hep düz kesiyorum yanlarda tırnak kalsın veya kalmasın genellikle yanlara girince oluyor bu durum. Esimdede var yüz kere yanlara girmeden düz kes diyorum anlamıyo. 
+1 oy
(2,068 puan) tarafından
Vikis denedinizmi? Hergun sürün tirnaginiza corap giyin ..birde kına deneyin internetden bakın inşallah şifa olur ama baya kötü olmuş çok geçmiş olsun 
+1 oy
(3,558 puan) tarafından
İçim gitti başından geçti ama bu derece kötü değildi ayyy çok geçmiş olsun parmaklarım sızladı resmen ayaklarım uyuştu 
+1 oy
(1,693 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah ablam iki yıl çekti tek çözümü tırnağı çektirmek oldu bir iki gün acısı sürdü ama sonra iyi oldu çok şükür istersen onu bı düşün ameliyat şeklinde alıyorlar 
+1 oy
(13,567 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canim Tırnak batması çok pis bisi ben doğumdan sonra yaşadım tüm tırnaklarım bir bir batmıştı
tarafından
Ee şu an ne durumdasın sağol
(13,567 puan) tarafından
Şuan iyiyim canım ödem olduğu için olmuş galiba kestim bi daha olmadi
tarafından
Pamukta etkili dene ilk defa geçen bir tanesini öyle yaptı doktor bana
(13,567 puan) tarafından
Kız doğum yapalı 2.5 sene oldu çok çekmedim ama her tırnağım bir bir oldu ben kendim hallettim geçti bi daha yaşamadım. Ama teşekkür ederim inşallah senin de iyi olur çok kötü olmuş
+1 oy
(3,587 puan) tarafından
Peki tırnak çekmeyi denediniz mi teyzemin öyleydi tırnagini çektiler düzeldi  Rabbim şifa versin 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Ayyy bakınca içim ürperdi nsl dayaniyon acisina Allah şifa versin bende hep çocuklarım ve kendi tırnaklarımı dipten keserim aklımda bulunur artık 
tarafından
Çok yanlış yapıyorsun uzun bırak çeken bilir canım yandı çok ağladım yaparken

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 236 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mys-2boys2girls (3,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Banu.28 (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 456 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezocelik (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 551 göst.
25 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (669 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,633 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...