0 oy
206 göst.
önce Aile kategorisinde (17 puan) tarafından
Eşimle anlaşamıyoruz yardımci fikir verir misiniz bayadir iyiydik düzeliyoruz dedim ama yine kavga ediyoruz lütfen fikir 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (879 puan) tarafından
Konu ne bilemedim ki valla mesela desen ki maddi sıkıntı yada eşimle en çok şundan kavga ediyoruz şuan ne desek boş 
-Reklam-
0 oy
önce (16,611 puan) tarafından
Niye anlaşamıyorsunuz bunu bilmiyoruz ki büyük sorunlarınız mı var birbirinize tahammülünüz mü yok sevginiz mı bitti nedir yani mevzu. Bunu bilemeden verilecek fikir ne kadar sağlıklı olacak ki 
önce (17 puan) tarafından
Yani herşeyden kavga çıkıyor ikinci evliliğim esimi severek evlendik ama hep tartışma çıkıyor 1 gün iyiysek 2 gün kotuyuz ilk evliligimden olan kizimda bende  bu eşimden de oğlum var 16 aylık defalrca boşanmanın eşiğinden dönüyoruz ailem aramizi yapıyor yine kavga ediyoruz bende mi hata var onda mi bilemiyorum
Yani ben boşanmak için evlenmedim bazıları kızını onun yanında bırakma demiş ama Allah var kızıma iyi davranır kendi evladından ayırmaz ama bana güveni yok onu anliyorum güvensizlik vercek de hicbisey yapmadım yemin ederim o kadar safim ki herşeye kanadım hatta oda bu ozelligimden bana  kanma diye kızar ama aldtmadim bir erkekle bile yazismadim şükür yapmamda
Ama çocuklar olsun iliski olsun saçma sapan herşeyden kavga cikiyor
önce (16,611 puan) tarafından
Acaba bununla ilgili bir travması mı var aldatılan hep aldatılacağını düşünür. Ya o misal
Evet aldatılmış
0 oy
önce (7,607 puan) tarafından
Evinde bakara suresi oku , yerleri sirkeli su ile sil . Dilinde de sürekli Allahümme ya vedud olsun . Bir de eşinin yüzüne karşı muhabbet ayeti var onu oku üfle surekli
Okumayan biri değilim şükür okurum namazimida kılarım bu programı bugüne kadar bilmiyordum bile
0 oy
önce (715 puan) tarafından
Kız sen önceki postu niye gizledin bisürü bildirim gelmişti bana okuyamadım ben:((
Mesajları silmek istedim eşim size içimi döktüğümü görmesin diye oda gördü zaten sen zaten benden sogumussun herkese anlatmışsın bitmiş evlilik deyip  kendini haklı çıkarttı
0 oy
önce (709 puan) tarafından
Kendini değiştir bacim
Hangi anlamda dgeistireyim
önce (709 puan) tarafından
Olumlu yonde bakış acini değiştir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ftmaa (87 puan) tarafından soruldu
0 oy