20 gün oldu taşındık iki gün önce komşu kapınım önünde size gelcez yarın saat 1 de dedi bende sen numaranı var abla ben size haber vereyim dedim... Neyse biz eve taşındıktan 1 hafta sonra çok kötü hasta olduk ailecek hâlâ iyileştiğimiz yok haliyle evi de hâlâ sevdiğim yok tam yerleşemedim yani halılar serili değil üstüne koltuğum kırıktı zaten ama idare eder şekildydi sonra iyice beter oldu gittik koltuk aldık salı günü önümüzdeki cumartesi gelcek ... Bende koltuklarım gelsin eve adam akıllo sereyim davet edeyim dedim bunu ablaya da yazdım tamam sıkıntı yok dedi . 1. Sorun geç mi olur yani koltuklar gelince hemen sarcam evi 1 2 gün içinde de davet ederim zaten ayıp mı olur sizce..
2 . Sorum da şu benim oturduğum evlerde salonlar çok geniş olmadiği için bende salon masa sandalye takımını kılıfları değiştirip mutfakta kullandım hep bu yeni taşındığum ev dede böyle oldu sorum şu ki gelen komşularıma mutfakta masa hazırlasam ayıp mı olur yoksa tabak yapıp sehpayla önlerine mi koysam siz olsanız napardınız kızlar