0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından
20 gün oldu taşındık iki gün önce komşu kapınım önünde size gelcez yarın saat 1 de dedi bende sen numaranı var abla ben size haber  vereyim dedim... Neyse biz eve taşındıktan 1 hafta sonra çok kötü hasta olduk ailecek hâlâ iyileştiğimiz yok haliyle evi de hâlâ sevdiğim yok tam yerleşemedim yani halılar serili değil üstüne koltuğum kırıktı zaten ama idare eder şekildydi sonra iyice beter oldu gittik koltuk aldık salı günü önümüzdeki cumartesi gelcek ... Bende koltuklarım gelsin eve adam akıllo sereyim davet edeyim dedim bunu ablaya da yazdım tamam sıkıntı yok dedi  . 1. Sorun geç mi olur yani koltuklar gelince hemen sarcam evi 1 2 gün içinde de davet ederim zaten ayıp mı olur sizce.. 

2 . Sorum da şu benim oturduğum evlerde salonlar çok geniş olmadiği için bende salon masa sandalye takımını kılıfları değiştirip mutfakta kullandım hep bu yeni taşındığum ev dede  böyle oldu sorum şu ki gelen komşularıma mutfakta masa hazırlasam ayıp mı olur yoksa tabak yapıp sehpayla önlerine mi koysam siz olsanız napardınız kızlar

16 Cevaplar

+2 oy
(397 puan) tarafından
Biz taşınalı 1 yıl olucak neredeyse gelen giden olmadı komşuluk ölmüş artık ben tabak tabak yaptığım yemeklerden tatlılar dan çocuklara götürdüm tabagim bile geri gelmedi :D çay yanına tatlı falan yap yeterli
(511 puan) tarafından
Canım soruyu okumadın mu ben onu sormadım
(397 puan) tarafından
Okudum bence geç olmaz
-Reklam-
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Zaten yeni taşınmışsın bence sorun değil. Salonda ikram etmek daha mantıklı bence 
(511 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Hiçte ayıp değil, daha yeni taşınmışsın zaten. Hazırladıklarını sehpa ile önlerine koy canım, şimdiden kolay gelsin 

(511 puan) tarafından
Sağol canım öyle yapayım teşekkür ederim
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Nezaketen sorabilirsin abla burdami oturmak istersiniz yoksa masayami geçelim diye ayıp olmaz bence 
(511 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(795 puan) tarafından
Kız hemen kapıda bitip size geleces demek çok mantıksız ben he hı der sallardim
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Geç olmaz zaten halini söylemişsin

Samimi olan komşuları mutfakta ağırladığım olmuştur ama ilk gelecekleri için salona alman daha uygun olur 
0 oy
(2,584 puan) tarafından
Bence geç olmaz anca zaten . 

İkinci sorun için de bence masaya hazırla önce salonda hosgeldin falan edersin sonra da mutfağa hazırlık yaptım buyrun mutfağa gecelim hem sohbet ederiz hem çayımızı rahat içeriz dersin hem sana da kolaylık olur mutfakta 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
O ne biçim komşu imiş öyle kendi kendini davet etmiş. Bence salonda yesinler herkese tabak hazırla yemek değilse illa masaya ihtiyaç olmaz benimde salonumda masa yok 
(511 puan) tarafından
Burda öyle gelene hoşgeldin için gelinir ama erken geldi bana da zaten iki küçük çocuğum var 1 de size gelcez diyor 1 de nasıl yetiştircem bilmiyorum 2 de falan buyurun gelin yazarım
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Hahaha 2 sene oldu taşınalı biri kapımı çalmadı hoş şimdi yine taşınacağım bakalım orda ne olacak da komşularınızda canı mı sıkılıyormuş nedir 20 günde insan düzeni oturtamaz ki
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Güzel bir dille demişsen sorun olmaz bence ufak çocuk varsa mutfak masasında çocuklar yesin büyüklerinde önüne tabak hazırlayıp koyarsın olur 
0 oy
(417 puan) tarafından
Niye strese giriyorsun ben bir yıl olacak komşu  çağırmadım düşünmüyorum çağırmayıda çok önemli değil ne gerek var ayrıca geçte olmaz kimseyi çağırmak zorunda değilsin 
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Hiç ayıp olmaz ev taşımak sermek asla kolay değil anca yerlesirsin. Bı hazırlık yapman gerekiyor bence ama kendini yormayacagin şekilde bı tatlı bı börek çay şeklinde ve ilk kez tanisiyorsunuz bence salonda agirla sehba servis tabağı ile.
(511 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşündüm teşekkür ederim
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Hayır geç olmaz. Bence tabakla salonda ikram edin
(511 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Bizde bugün binaya yeni taşınan komşumuza hoş geldine gittik bence öyle şeylere takılma ya hazırlık yapıp masaya koydu küçük çocuğu vardı hepimiz yardımcı olduk yani 
(511 puan) tarafından
İşte mutfakta olması olmaz mı diye düşündüm çnkü ilk defa gelcekler yakın biri olsa sorun etmem
(1,497 puan) tarafından
Bişey olmaz bence sonuçta yeni taşındın onu önemsemezler sıkıntı yaparlarsa da bir daha görüşme zaten
0 oy
tarafından
İnan aslında salon mutfak hic fark etmez ama malesef bazı insanlar fesat oluyor bir komsum komsuları mutfakta oturttu diye arkasından bin ton laf etmişlerdi 
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Neden geç olsun. Sen ne zaman müsait olursan o zaman çağır. Acele etme stres yapma. Ben gündüz ya da akşam oturmaya gelen misafirlere hep sehpayla koyarım tabakları. Hiç masada yemeyiz yemek haricinde 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 391 göst.
6 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...