0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,006 puan) tarafından
Hayırlı aksmlar kizlar bugün kan verdim hastaneye gidiyorum şimdi beta 128 çıkmış, regl 1. Günü bugün düşük mü bilemedim kendi Dr yoktu alltan muayene oldum kese görülmedi sadece rahim kalisma gorunuyor, betada düşük kese için ama endişeleniyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(408 puan) tarafından
Aşkım kese bu betayla imkansız görünmez  zaten.benim 2 binde alttan görülmüştü korkma yani
(1,006 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım evet öyleymiş bı sıkıntı olmaz inşallah
(408 puan) tarafından
İçini ferah tut canım
-Reklam-
0 oy
(5,107 puan) tarafından
Canım muhtemelen iki haftalık imkansız gözükmez kese en az ama en az 6 haftalık olması lazım Max da 7 8 hafta
(1,006 puan) tarafından
Daha önce 4 gebelik geçirdim 2 düşük bı kimyasal şükür bı tanede oğlum var, panigim hamilelik konusunda yinede
(5,107 puan) tarafından
Doğrudur canım haklısın sakin kal ki herşey yolunda olsun rabbim kucağını doldursun
0 oy
tarafından
Endiselenecek hic bisey yok 
(1,006 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(173 puan) tarafından
Daha en basindasiniz kesenin görünmesi için erken değerde adetin ilk günü için normal bı değer bende bu civarda öğrendim önemli olan iki güne iki kat artmış olması boşuna stres yapma kendine hayırlı olsun
(1,006 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah
0 oy
(296 puan) tarafından
Beta 128 iken alttan bakan doktorun diplomasına tüküreyim kaldi ki adetin 1.gunuymus o kesenin en az 10 gün sonra anca gözükeceği net! Boşu boşuna sizi strese sokmuş. 
(1,006 puan) tarafından
Kan vermeden önce bakmıştı beta 1500 üzeri kese görünür dedi, kendi doktorumun ameliyat günüymüş asitani ona yönlendirdi mecbur.
Stres yapıyorum ben biraz hamilelik konusunda 2 düşüğum bı kimsyasal gebeliğim varda benim
0 oy
(10,135 puan) tarafından
Doktorunu değiştir bacım 128 betayla kese nasıl gözüksün üstüne adettin  birinci günü. Endişelenecek birşey ortada daha bismillah 
(1,006 puan) tarafından
Burdaki yorumlar sayesinde rahtladim gerçekten, doktorda demişti kese gorunmeyebilir diye kendi doktorumun ameliyat günüymüş mecbur muayene olddum artk
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Şuan kese görünmeyecek kadar küçük 2 yada 3 gün içinde beta yükselince gözükür kese içini ferah tut strese girme ben reglime 4 gün kala 6.9 değerle öğrendim hamileliğimi 5 gün sonra da değer daha da yükselince kese ancak göründü 
(1,006 puan) tarafından
Seninki daha düşükmus beta 128 görünce iyice panik yaptm, pazartesi günü kendi doktoruma muayene olcam
Evet 2 günde 2 kat arts olunca sağlıklı bı gebelik oluyorda işte insanın kendi başına gelince korkuyor
(1,655 puan) tarafından
Anlıyorum seni gerçekten ama hiç korkup stres yapma minik haşhaş tohumunu üzme annesi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
8 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebiss (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.