0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar iki bucuga bir ay var sizin bu yaştaki bebekleriniz sizinle mi oynuyor benimki asla tek oynamamaya başladı tek bakıyorum hep beni istiyo oynuyorum sıkılıyorum veya az çay kahve içeyim diyorum oyna annem ben buradayım seni izliyorum harika oynuyosun diyorum yok konuşmuyor daha kitaplar okuyorum etkinlikler yapıyorum ama hiç bir 10 dk müsade yok  sizler neler yapıyorsunuz oturup hep oynuyomusunuz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla artk sıkıldım oynamaktan bir iki söyleniyor sonra devam ediyor 

Smdi uyutucam diyorum oyun oyniyak dedi bende odaya geldim o kendine oynuyor sesi geliyor
(263 puan) tarafından
Nasıl ikna oluyor ki yaş kaç asla ikna olmuyor akşam yemek yedirmedi kalk oyna diye ağlıyor yıkıyor ortalığı üzülüyorum oynuyorum bende
tarafından
Ufff yoruldum.balla oynamaktan ben bıktım resmen sjsj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ev islerine onu da dahil ettim napiyim birlikte yapiyoruz tv acik oluyo sikildikca bakiyo sokaga bakiyo 2 araba surup geliyo yanima tabi birlikte is yaparken sikilirsa ben yonlendiriyorum oyle gidiyo zaten kostur kostur 1 1 bucuk saate bitiyo isim yemek yaparken magnetlerle oynuyo cocuk sarkilari soyluyoruz ara ara durdurup oyun oynuyorum tabiki hem temizlik hem yemek derken ihmal oluyo yoksa ara ara meyve falan yediriyorum ben onu da birlikte gecirilen zamandan sayiyorum valla oyun hamuru veriyorum 10 dk oynuyo yogurum zamani bitti diyo kaldiriyo pastel boya veriyorum onu da oyle bi swkilde gunu geciriyoruz ama cilenden ciksrdigi da cok oluyo 
(263 puan) tarafından
Ayy oyun kurmayı mi bilmiyorlar ne bilemedim uahshhaa yada hiç yalnız bırakıp oynatmadim bu zamana kadar sanırım alışık değil
tarafından
Ysni evet illski o da etkiliyodur da benimki yalnizda cok oynattim isim oldu git oyna dedim yine yapisti gecrn gun kuran okucam yarim saat surmuyo kiz oyuncaklari doktum git sunu oyna gidiyo geri geliyo git bunu oyna gidiyo geri geliyo en son kizdim nspiyim csnima tsk etmis
(263 puan) tarafından
Heee tek çocuk mu acaba benimki tek çocuk birde tüm gün beni görüyor başkasını görünce onlarada aynı şeyi yapiyo hemen oyuna çağırıyor felan
tarafından
Evet tek cocuk aynen benimki de oyle bugun banasi geceden geldi yarin namaz saati ise cikacsk sabdh gelince az uyudu kalkti ama dinlenemedi yorgundu babasini 5 dk oturtmadi kaynansmlara gideriz onlara oyle benimkilere gideriz onlara oyle
(263 puan) tarafından
Evet aynilar demekki bu aylarda elinden tutuyo herkesi yere otutturup oynatiyo hahshaha
0 oy
(734 puan) tarafından
Benim de tam 2.5 a bir ay kaldı aynı hiç sıkılmasina izin vermemisiz sanırım bu aralar ben de çok bunaldım artık oyun kurup biraz yalnız birakiyorum açıkça söylüyorum biraz kendin oynayabilirsin diye. 
(263 puan) tarafından
Bende diyorum hemen dudak buzuyo agliyo felan dayanamıyorum bende üzülüyorum oynuyorum işte jahshs
0 oy
(890 puan) tarafından
Tek başına oynamayı bırak tuvalete giderken bile gelip kapıda bekler oldu. 5 saniye benu görmesin bağırarak beni arıyor evin içinde. Benimki de 1 ay sonra 2 buçuk yaşında olacak 
(263 puan) tarafından
Benimkide aynı tuvalette kapıda uyur ben dustaysam babası sallasin  kabul etmez ben olucam illa yemek yaparken temizlik yaparken işimin bitmesini bekliyo oynatmak için
(890 puan) tarafından
Aynı canım aynı babası iki gündür mesaide inan hamile halimle kolumu kaldıracak derman kalmadı. 2 gibi zorla uyudu yemeği daha ocağa koymadan baktım ben uyandım diye gülerek geldi yanıma :) gel de kız buna şimdi aldım geri yatırdım ben de uzanıyorum yanında uyusun diye
(263 puan) tarafından
Ahh Allah kolaylık versin sana canimm
0 oy
(175 puan) tarafından
Benimki de öyle 28 aylık hem benimle oynuyor 1 saniye asla yalnız kalmak istemiyor
(263 puan) tarafından
Ya demekki hepsi aynı bu aylarda

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 308 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy