+1 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

image

3 Cevaplar

+1 oy
(300 puan) tarafından
Bizim inek hamile. Aramızda totem yaptık onun cinsiyeti ne çıkarsa benimki de aynı dedik . Diğer bir inegimizin yavrusu kızdı benimde kız oldu. Bakalım doğumuna iki hafta var heyecanla bekliyorum kendi aramızda bulduğumuz yöntem :) sizin yoksa komşu inekte olur :)
(6,672 puan) tarafından
Hah hahha hiç güleceğim yoktu kız o ne biçim totem:D
(12 puan) tarafından
Alaymi ediyorsunuz alayinizi baskalariyla edin emin olunki başkalarında sizinle alay eder birgün Allah'a havele ediyorum sizi hamile bir bayanı üzmek ne olduğunu bilmesiniz bişi demiyorum size
(300 puan) tarafından
Hayır hiçte alay etmedim . Köyde yaşıyorum ineğim de var . Eğlence amaçlı yaptığımız bişey . Bende hamileyim üzülecek ne dedim . Yorumumu da gayet ciddi yazdım .
(6,672 puan) tarafından
Cnm senin postuna cevap bile vermedim hatta + verdim sana değil zambak kişisine cevap yazdım ki ztn onunda cevabına göre pek alay konusu bişey görünmüyor haklı arada öyle yapan kişileri gördüm yani
-Reklam-
0 oy
(563 puan) tarafından
Özelde 12. 13. Haftada öğrenebilirsin. Devlette 16.haftaya kadar söylemiyorlar. Ben değil doktor da baksa tahmin edemez şuan çok küçük. Ama temennim hayırlısı olması. Sağlıkla kucağına al inşallah
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bana kiz gibi geldi cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
6 cevap 92 göst.
+1 oy
4 cevap 90 göst.