0 oy
137 göst.
önce Aile kategorisinde (554 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kendimi huzursuz hissediyorum buraya yazınca belki derdimi dinleyenim olur. 1 kızım var 2.5 yaşında 2.bebegime hamileyim eşim çalışıyor klimaci beyaz eşya tamiricisi yani. Annem babam çalışıyor kız kardeşim de okuyor kaynanam uzak görümcelerim ilçede çok samimi değilim yakınız ama sık sık gidip gelmiyoruz birbrimize. Arkadaşım yok tek başımayım gelenim gidenim de yok konuşup dertlesecegim bı can yoldaşım yok. Sürekli evde bunalmış durumdayım kızıma bağırıyorum eşime derdimi anlatmak istiyorum ama sürekli ne yapmamı bekliyorsun diyor. Sohbet edemiyoruz konuşamıyoruz sık sık seni dışarı çıkarmam diyor haklı olarak maddi olarak da çok çok iyi değiliz şu aralar yani bilmiyorum sokağa çıkınca naoacagimi bilmeyecek kadar zavallı biriyim nereye kime gidecem bilmiyorum canım cok sıkkın ev üstüme üstüme geliyor sürekli yemek temizlik insanlara bakıyorum arkadaşları var çayı kahvesini içeceği insanlar tanıdıklar var benim kimsem yok. Eşime anlatıyorum dır dır olarak görüyor bazen. Yalnızlık beni çok üzüyor yıpratıyor çok fazla ağlar oldum hamileliğimde etkisi var kızımda ağlıyor sürekli sıkıldım diye parka gidiyoruz ama mahallemiz çok tekin bi mahalle değil herşeyi kırıp dokmusler adam akıllı oynuyacagi bişey yok bilmiyorum ne yazacgimi ne edeceğimi isterim komşum olsun ben gıdım o gelsin ama mahallemde ve binamda çoğunluk Suriyeli ve çingene var eşim onlarla arkadaşlık yapmamı doğru bulmuyor tanımıyorsun diyor sürekli olay çıkan kavga çıkan bi mahalle taşınmak da istiyorum ama imkanlar şuan el vermiyor. Kendi evim dışında anneme kaynanama gidince huzur buluyorum. Eşim bile diyor evde ki gibi değilsin evde çok başka biri oluyorsun diyor benim herşeye sinirlenmem kizmam kendime hakim olmak istiyorum her gün kendime söz veriyorum ama yine degisemiyorum tahammül seviyem yok her gün sanki zaman geçsin de öyle yaşıyorum yazarken bile ağlıyorum kendimi iyi hissetmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
önce (904 puan) tarafından
Hamilelik ile sanki herşey daha katlanmış hormonlardan dolayı Allah yardımcın olsun canım 

Ama yinede bu kadar bunalim stres iyi degil hem kizin hemde karnindaki bebek icin emin ol bir cogumuz boyleyiz yalniz ve stresteyiz yorulup bunaliyoruz böyle düşün 
-Reklam-
0 oy
önce (694 puan) tarafından
Psikolojik olarak gerçekten çok zor bir durumdan geçiyorsun seni çok çok iyi anlıyorum yalnızlık başa bela gerçekten tabiki bazı şeylere maddi imkanlar yetmiyor olabilir ama eşinize dışarı çıkıp sadece hava almak evden uzaklaşmak istediğinizi ve bunun maddiyat olmadığını bir saatlik bile olsa bir hava almaya çıkmak istediğinizi belirtin eminim eşinizde bu durumdan memnun değildir her gün bir saat eşiniz ve kızınızla dışarda vakit geçirmek iyi gelebilir ne bileyim başka bir mahallenin parkına gidebilirsiniz ki bu kesinlikle maddiyat içermiyor böyle aktiviteleri sunun birde bu yolu deneyin umarım eşiniz anlayışla karşılar ve bir saat bile olsa dışarda vakit geçirmek size iyi gelir 
önce (554 puan) tarafından
Sürekli yorgunum bende insanim benimde bi hayatım mi var diyor eve gelip uyumak uzanmak dinlenmek istiyorum diyor yemin ederim sizin yazdığınız okuyunca daha çok ağladım böyle hıçkıra hıçkıra
önce (694 puan) tarafından
Sizi üzdüğüm için özür dilerim evet eşinizde yoruluyordur ama huzursuz bir kadın bir anne çevresine ne verebilir ki hadi her güne böyle diyor izin gününde mesela bir gün bile olsa en azından kendinizi bu şekilde avutabilirsiniz hani evet bu hafta çok yoruldum ama şu gün dışarı çıkıcaz hava alıcaz gezicez diye eşiniz izin günlerinde sonuçta evde ve evde hangi erkek yorulur
0 oy
önce (10,554 puan) tarafından
Bacim sen bensin oglum 1 bucuk yasina gelene kadar aynen anlattigin gibiydim sorunlu mahalle yalnizlik kimsesizlik esim isinden dolayi gorusemiyoduk bile tek basims dort duvar arasinda etegimde cocukla delircektim yemek yapasim gelmiyo temizlik yapiyorum icime sinmiyo cocukla vakit geciremiyorum gun yetismiyo telefona baglandim iyice dedim ben napiyorum ya 27 yasindasin ahiretin icin ne yaptin bombos bu surecte de cok seyi ihmal ettim senede bi orucum vardi o da hamilelik emzirme derken gitti dedim kendind gel genclik gidiyo bj anda kalktim namaza basladim cok sukur bi daha birakmadim namaz kilmak sadece manevi olarsk ruhu beslemiyo gununu planlamana duzen kurmana programli olmana da yardimci oluyo haliyle hayatin bi duzene giriyo sonra okumalara basladim her namazin pesi e bi uzun sure ekledim sonra unuttugum sureleri tekrarladim sonra ilmihal dersine basladim cok sukur susn baya toparladim canim mi sikildi kendimi kursn okurken buluyorum asiri iyi geliyo butun enerjimi atiyorum pamuk gibi olup kalkıyorum 
0 oy
önce (186 puan) tarafından
İnsanlara ihtiyacın yok. Kendini kısıtlama. Günde yarım saat dışarı çık yürüyüş yap kızınla. Parka gitmek zorunda değilsin. Dışarıya çıkıp hava almak hem bebeğinin uyku kalitesini arttırır hemde sana açık hava iyi gelir. Emin ol insanlad kadar cani bi varlık yok. Kimseye güvenme etrafında kötüyse... Geçecek biraz daha sakin kalmaya çalış.... Mesela şöyle düşün ya bir kolun bir bacağın olmasaydı? Elimizde olanları da olmayanları da sevmeliyiz. Hayat bi sınav.. Senin sınavın başkasının da sınavı.. Anladığım kadarıyla eş desteğide az yada yok.. Duyguların çok normal, bunalmanda çok normal. Gece bunaldığında camdan kafanı çıkar bazen aya bak bazen yıldıza, istersen bi kalem defter al eline şiir karala... Ben çok güzel şiir yazardım. Şiir yazmak da bi sesleniştir. 
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Hamilelikten canm bnd ortada bişey yok panik atak geçiriyordum nerdeyse 

Kolu komşuda sabret cnm 7 yıl bı yerd oturdum doğru düzgün kimsem olmadı başka yere taşındım daha iy oldu şükür sabret snd 
0 oy
önce (293 puan) tarafından
Bunalmışsın ve çok da haklısın insan bunalınca tahammülü de kalmıyor bende öyleyim 2 yaşında kızım var eşim şehir dışında 3 haftadır evde tekim bı Perşembe günleri kaynanam geliyor o kadar bugün kızıma o kadar çok sesim yükseldi ki bunaldığım için ufacık şeylere bile tahammülüm kalmadı hava iyi olsaydı yürüyüş yapacaktım sana da tavsiye ederim canım hicbirsey yapmıyorsan bile çık temiz hava al inan çok iyi geliyor
önce (554 puan) tarafından
Evet sinirimi kızımdan çıkarıyorum pişman oluyorum bu sefer onun içinde ağlıyorum:(
önce (293 puan) tarafından
Dün bende öyleydim hava iyi olduğu zaman çık dışarı temiz hava al nefes al

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
22 Ekim 2024 Aile kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
16 Kasım 2024 Aile kategorisinde Mervem (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (630 puan) tarafından soruldu

404,197 soru

12,109,090 cevap

36,429 kullanıcı

...