0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (630 puan) tarafından
5 bine kadar tek diş için düşünüyorum ya 

8 Cevaplar

0 oy
(6,112 puan) tarafından

devleti bilmem de implant bukadar ucuz olmasinimkansiz. kaplama

disim vardi dustu olcu de degismi onu yaptirirken ya.muk baska bi 

disim vardi sapasaglam aslinda ama  onu da bari yaptirayim dedim ha 6 ha 12 pek bisey farketmez:) iki dise 12 bin dedi indirim aldim iki dis zirkonyum kaplama 10 bin implant kac kati yani zirkonyum kaplamanin

(135 puan) tarafından
Canım kaplama iyi mi dört ay önce falan banada kaplama dedi devlet hastanesi yaptirmadim randevu bulamadim
(6,112 puan) tarafından
esiminki 7 stnedir kaplama gizel rahatta . ki cok cay kahve icer sigara icer . ona ramem sararmadi kotulesmedo . ozelde yaptirmisti . devleti bilmiyorum nadil yapsr
(135 puan) tarafından
Hmm özelde ne kadardır acaba ya
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Devlette 12 bindi en son. İmplant gibi işlemler dediğiniz fiyata olacak işler değil artık 
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Evet yapılıyor annem yaptı ama ne kadara yaptı unuttum üç sene öncesinden bahsediyorum 
0 oy
tarafından
5 bine bulursan orda yaptırma zaten kırılır 3 güne. İmplant pahalı, imkansız 5 bin olması 
0 oy
(5,857 puan) tarafından
Onbinden başlıyor cnm
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Diş fakülteleri filan yapıyor canım ama 5 den fazladır. 2 sene önce 2.5 demişlerdi bana şuan 8 rahat vardır
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Devlette sadece üniversite hastanelerinde hocalar yapıyor diye biliyorum onlar da ücretli yapıyor. Bence minimum tek diş şuan 15 isterler 
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Eşim özetle gidmeye başladı daha dün implant vs için en az 30 bin koparirlar bizi dedim:D dışı hep yapma... yapma dişler  çürümüş alınıp dış yapilcak implant filan seansı ne kadar bilmiyorum da kacdesim 3.5 seansa 7.5 vermisdi pahali ama işini hakkıyla yapıyor hayırlısı olsun hakkımızda...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 370 göst.
0 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,839 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...