+1 oy
524 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (65 puan) tarafından

Yani kızlar bn alınca hemen en ucuzuna bakiyorum fiyat artan kısmına giriyorum ordan bakıyorum acaba bendemi sıkıntı yoksa sizdemi öylesiniz geçen 350 TL elbise aldım 200 tlyede aldım pek sinmedi içime ;)şimdide kaban bakıyorum 500 600 TL'lik aslında durumumuz iyi ama çocukluktan gelen bişey herald bendeki neyse sizler nasılsınız en fazla kaç para verirsiniz bı elbiseye

25 Cevaplar

+1 oy
(2,725 puan) tarafından
Bende aynı senin gibiyim bazı elbiseler gereksiz pahalı 
(65 puan) tarafından
Kaliteli oluyo aslında cnmda işte bndeki çocukluktan gelen bişey öyle yaşadım hep oyuzden rahat para harcayamam
-Reklam-
+1 oy
(51,338 puan) tarafından
bende uygununa bakarim
(65 puan) tarafından
Çocukluktan gelen bişey bnmki a
Bin liraya bı elbise alcama 2 elbise alırım bu kafadaym bn
(51,338 puan) tarafından
bende oyle dusunuyorum begensemde pahaliysa begenmem gecer☺️
+1 oy
tarafından
Bende senin gibiyim gecen sene kis ortasi tsm sezonun parladigi zanan 1 tane havlu kumas alt ust takim bi tane triko alt ust takim bi tane tunik bi de yan canta aldim 1050 tl odedim canta da 100 tlydi sirf bin tl uzeri kargo ucretsiz diye ekledim ihtiyacim da yoktu o paraya mafazadsn baksam bi takim alsam sukrederdim 
(65 puan) tarafından
Karlı olmuş cnm baya bişey almışsin
O paraya bı tane elbise alan var
tarafından
Kiz ayni sene kaynim evlendi kayinbabam evdecgiymem icin elbise sldi bana bin 300
(65 puan) tarafından
Bı elbiseymi 1300 verdi
Görmemişim ya tuhafıma gidiyor bn şok
:)
tarafından
Kiz sorma bi kere giydim bosa gitti alma baba ben aynisini dahs ucuza alirim dediysemde yasli iste internete guvenmedi aldi icim gitti valla da yapacsk bisey yok
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Benimkiler wlbiseler 500 geçmez benimde kabanim yoktu yazın ortasında lazım baya ucuzdu şimdi baktım aynisina 2500 olmus
(65 puan) tarafından
Ozmn almak lazımdi aslında bnd durdum durdum şimdi bakıyorum
+1 oy
(6,947 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bugün aldım 580 TL'ye robalılar genelde bu civar zaten 

(4,728 puan) tarafından
Evet canım bende baktım çünkü 580 olması imkansız gayet güzelmiş ya fıyatıda aslında gayet normal kışlık çünkü
(6,947 puan) tarafından
Evet canım bende çok beğendim ama işte çamurdan leke kaparsa çıkarmı tereddüt ediyorum
(4,728 puan) tarafından
Yorum yok demişsin canım keşke yorum olsa yıne anlardın yada güvenilir sitemı sorup alsanda olur
(6,947 puan) tarafından
Site sürekli aldığım yer canım güvenilir ama kumaş konusu sıkıntılı biraz
(4,728 puan) tarafından
Anladım canım gönlüne göre bulursun inşaAllah
+1 oy
tarafından
600e kabanmi var kizzz
(7,195 puan) tarafından
Görünüş olarak çok güzel canım ama kumaşı önemli tiftik yapar mı acaba bilemedim yorumları nasıl
(6,947 puan) tarafından
Yorumu yok maalesef
(7,195 puan) tarafından
Emareye baktın mı canım birde ipekstil var orda da retro kaban var ben almasaydim ordan alacaktım bi bak istersen
(6,947 puan) tarafından
Ande emare suhneva bu üçüne baktım canım ipekstil bilmiyordum bakayım onada çok sağol ❤️
(7,195 puan) tarafından
Rica ederim kuzum inşallah bulabilirsin.❤️
+1 oy
(3,084 puan) tarafından
Genelde orta fiyat bakarım çok ucuz almam kalitesiz gelir sevmediğim şeyi giyemem . Aşırı pahalı olursa vicdan yaparım.kaban baktım bende 1500 civarı 

500 e nerde varmış 
(65 puan) tarafından
Bnm 350 TL aldım elbise iy cnm güzel .
Ama 200 TL dedim beli ediyo kendini onuda evde giyerim dedim
Kabanlar aslında o fiyatlar da bnm dediklerim basit kaçıyor tabi
Liza v giza giyim var cnm ordan baktım elbiseyi de ordan almıştım
+1 oy
(2,618 puan) tarafından

Tesettür giyimde baya pahalı. Bi takım alıyorum 1500 tek parça bişey alsam sweet falan 500 den başlıyor. Eşim aylık 5000 veriyor kıyafet ayakkabı bakim için vs iki üç parça bişey alıyorum hemen bitiyor :D

0 oy
(10,303 puan) tarafından
Ben de çok fazla giymeyecegim kıyafete çok fazla para vermek istemiyorum.bende genelde uygun ve kaliteli olanı almaya çalışıyorum. Çünkü bazı kıyafetleri 5 10 kez en fazla giyebiliyosun eskimiyo bile 
0 oy
(991 puan) tarafından
En fazla 3 bin veririm. En ucuzu olsun diye uğraşmam kalitesizse almayim daha iyi derim. Bı kere ucuz bişey aldım kumaşı çok kotuydu terletiyordu. O bana tecrübe oldu
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Ayakkabı ve monta verdiğim paraya bakmam. Marka aramam. Taş gibiyse alırım. Ama diğer tekstile çok para vermek istemem. Özellikle el kadar tişörte falan :) 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Almam almam indirimdeyken pahalı olunca adamın alda giyersin deyişi tutar 
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Maddi imkana bağlı aslında bide insanın eşine bağlı öyle diyim imkan varsa insanın gözüne gelmez yoksa yada kisitliysa ona göre bakar .  

Of aklıma geldi bak kabana çok acil ihtiyacım var ve bulamyrm bı türlü  iki çocukla zor bmde araftayim 
0 oy
(4,304 puan) tarafından

Mümkün olduğunca araştırır en uygununu alırım almadan önce çarşıda pazarda internette fiyat araştırması yaparım 

Örnek vereyim hastane için pijama takımı filan Alicam sepete ekledim önce çarşıya bakicam salı günü salı pazarı var oraya bakicam fiyat karşılaştırmasi yapicam ondan sonra neresi işime gelirse onu Alicam 

0 oy
(887 puan) tarafından
Ay aynı yemin ederim ki. O kadar içime işlemiş ki fazla para harcamamak, en uygununu bulmaya çalışıyorum hep. Sadece giyside de değil üstelik.  Hayır durumumuz da kötü değil çok şükür, ama yok olmuyor
0 oy
(523 puan) tarafından
Bnde hep dükkan önlerindeki indiirm ürünleri alırım cok para veremem ihtiyaç yoksa
0 oy
tarafından
Nerede giyeceğimi ve beğenmeme bağlı canım günlük giyeceğim bir elbise için tesettür biraz pahalı ya 1.500 lira falan uygun ama özel bir gün için giyeceksem hani bir yemek olabilir bir davet olabilir 10.000 veririm yani
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Sürekli kiyafet almiyorum ben bayramdan bayrama dıs giyim olarak ama annem bir magaza bulmus 100 liraya tunikler 350 liraya takımlar varmis pazar gunu bakicam bir guzel seyler varsa degerlendircem uygun olsun guzel olsun kafasindayim zaten tesettur kiyafetler altınla yarisiyor mubarek hep ucuk hep ucuk 
0 oy
(828 puan) tarafından
Kaban vs olunca çok ucuza bakmam ama kıyafet olunca bakarım zagsn yıpranıyor sürekli aliyoz
0 oy
(3,587 puan) tarafından
Bende uyguna bakiyom bulamiyincada en pahallisini alıp cikiyom;))geçen bı takım aldım 1450 bı kazar 600tl valla içim gitti 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 122 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 546 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 648 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,020 puan) tarafından soruldu