0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar bir önceki postumu bilenler var zaten eşimle evliliğimizi bitirme aşamasındayız ben ailemin yanındayım çok şükür benim herşeyime destek oluyolar ama babası olarak çocuğuna onun herşeyi alması hakkı para istesem yüzsüzlük yapmış olur muyum ya da sırf onunla konuşmak için para istediğimi düşünmesine neden olur mu

5 Cevaplar

+1 oy
(7,117 puan) tarafından
Sürekli para ver demen garip olur ve bahane olarak düşünebilir ama bir kere konuş net bir rakam belirle aylık olarak atsın hesabına mecbur bakacak 
(8 puan) tarafından
O zaman biraz daha bekliyim
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Dünyaya getiriyorsa bakmakla da mükellef.
(8 puan) tarafından
Nasıl bir üslûpla istemeliyim peki
(1,467 puan) tarafından
Gayet sakince, insancıl yaklaş. Sonuçta ikinizin bebeği. Ne kadar ayrı olsanız da sizin canınızdan bı parça ve babaligini eksik etmemeli her yönden. Eğer insansa bunları birileri söylemeden önce düşünür ona göre hareket eder zaten.
(8 puan) tarafından
İşte evdeyken bile tartışma konumuz buydu şimdi kendiliğinden düşünmesi imkansız bilsem kendiliğinden düşüneceğini böyle bir sıkıntım olmaz ben bebeğimize bunu alalım dedikçe bana hep borcum var bunu doğduktan sonra alalım bunu almayalım diye geçiştiriyodu
(1,467 puan) tarafından
Ne kadar olursa olsun çocuğunu mahrum bırakamaz hiç birşeyden. E siz bosansaniz çocuğa nafaka bile vermez.
(8 puan) tarafından
Evet benim ailem mecbur değil sonuçta almadiktan sonra ne diyebilirim öyle ya da böyle o çocuğun herşeyini alacak ya güzellikle ya da zorla
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Ne düşünüyorsa düşünsün bakmak zorunda 
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Çocuğunun masraflarını karşılamak zorunda. Sen neler alıncak söyle ister o alsın versin ister parasını versin tercih sun 
0 oy
(1,383 puan) tarafından
iban at şu kadar lazm de atincada fişin fotografni at bunlari aldm de haaaaaa para gondermedi mi yine fişin fotografini at 7 sülalesine söv ALLAHA havale et bak işine 
(8 puan) tarafından
Ele mı diyon ay valla şu an bu sözün aşırı moralimi yerine getirdi Allah razı olsun
(1,383 puan) tarafından
daha adami bosamadim bendw para isteyince laf yapiyor ama kendi sulalesi isteyince yoktan var ediyor bende boyle cozum yolu buldum dene swndw
(8 puan) tarafından
Bak simdi beni cesaretlendirdin ben öyle yapiyim
(1,383 puan) tarafından
yap yap tutarsa burdan paylaşirsin
(8 puan) tarafından
Paylaşırım tabiki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 70 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 428 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alca (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 780 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Furkan'ın annesi ♡ (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (149 puan) tarafından soruldu

410,962 soru

12,367,279 cevap

42,123 kullanıcı

Kategoriler

...