+1 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar kilolarından böyle kurtuldum veya şunu al bunu yap bir fikri olan aşırı şiş hissediyorum kendimi kilo vermek istiyorum bu internet teki kahveler işe yarıyor mu sizce

6 Cevaplar

+2 oy
(419 puan) tarafından
İlk defâ bu tür zayıflama çayı içecek sen  wıltlıfe ya da dıox çay mutlaka al derım kahveler ise yaramaz..  Hemen hemen bütün markaları kullanmıs bırı olarak söylüyorum ve şubesinden al ordan burdam değil googleden ismini yaz çıkar
(477 puan) tarafından
Sahteleri var çünkü dımı   echer diye bı  ürün var kullandın mı
(419 puan) tarafından
Onu kullanmadım kuzu. Pıyasada sahte ürün çok.. Benım dediğim markaları da arastır bak hangisi sana uygunsa onu al derım ben wultlıfe ve dıoxtan acaip memnun kaldım bır ayda 10 kılo atmıstım
-Reklam-
+2 oy
(4,379 puan) tarafından
Deneme canım beni böbreklerini iflas ettiriyordu 
+1 oy
(2,095 puan) tarafından
Önceden işe yaradı geçenlerde yaklaşık 600 TL kadar verdim . Bir b oka yaramadı. Boş alma yani
(477 puan) tarafından
Tamam da ne aldın kız onu da yaz
(2,095 puan) tarafından
Yıllar önce forx5 aldım işe yaradı. Geçenlerde yine aldım bi cacık olmadı param çöp. Almayın yani sakın yazık size de paraya da
+1 oy
(3,135 puan) tarafından
Valla işe yarıyor mu kısmını bilmem ama ben hiç sağlıklı bulmuyorum kısa sürede bu kadar zayiflatmasını
+1 oy
(166 puan) tarafından
Benim calistigim firmada penasi da cok fazla musteri memnuniyeti var 
(477 puan) tarafından
Fırma adı ne anlamadık ki ne demek istediğini kız acımladana guzelce
+1 oy
(10,568 puan) tarafından
İstediğin çayı kahveyi iç boğazını tutmadigin sürece kilo gitmiyo. Ben Spor ve diyetle verdim kilo. Arada 3 5 kilo alıyorum sonra hemen diyete başlıyorum almaya çok meyilli vücudum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 300 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde B A R B I E (11,816 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 220 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.

Kategoriler