0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben hiç kilo alamıyorum 2tane bebegim var biri 23 aylik biride 4bucuk aylik.dogrusu istahim yok son zamanlarda yemek yiyemiyorum.ama eskidende ne kadar yesemde hep 42 kiloydum.hep 42 kiloyla hamile kaliyorum dogumdan sonra kilolar gidiyo.bilmiyorum 2 kucuk cocuktan yemek yemeye bile zaman olmuyo boyle boyle istahimda gitdi.bomba isimli takviyeyi kullanan varmi

6 Cevaplar

0 oy
(825 puan) tarafından

Canım kilo alamama sebebin istahinla alakalı olabilir istahsizligin sebebi de kan değerlerinde ki düşüs ten kaynaklanabilir. O tarz takviyeler kullanmak bence böbrekleri yorabilir bence bir endokrine veya dahiliyeye gidin yemek yiyemiyorum derseniz değerlerinize bakılır herşey temiz güzelse diyetisyene yönlendirebilir yani ben kendi fikrimi soyleyeyim pek doğru bulmuyorum protein açısından zengin beslenmek ve yemeklerinin kalorisini yüksek tutmak ara öğünlerinde kuru yemislere yer vermek fındık fıstık ceviz tarzı. Diyetisyenim bana böyle demişti. Liste vermişti. Çocuklardan ev işlerinden kendimize vakit hiç ayiramiyoruz 

Bu arada emziriyorsunuz iki bebeğinde var kosturmaktan normal kilo alamamak çünkü yediğin kaloriyi yakiyosundur 
-Reklam-
0 oy
(2,105 puan) tarafından
39 yaşıma kadar hiç kilo almayan ben hamileliğimde 16 kilo aldım şükür doğum yaptım gitmedi..çok mutluyum...beslenmemi yazayım...hamilelikte sabah 2 yumurta badem ceviz bal sınırsız zeytin peynir yeşillik sınırsız domates salatalık avakado kuru incir kayısı ve hurma..et bol köfte birde sınırsız tam buğday ekmeği haftada bir balık yedim bol sebze ve protein beslendimmm.. doğum yaptım her hafta balık olmasada 2 haftaya yerim mutlaka et köfte mutlaka ...yerim... oğlumuda ek gıdaya geçtiğinde kaşar avakado ve muzla kilo aldırdım.mm3.5 yaşında bizim her Sabah anne oğul 2 yumurta avakadomuz olur migdeyi genişletip doymazsaniz kilo alirsiniz şuan yerim yemekten sonra bile
(825 puan) tarafından
Beslenme tarzinizi çok beğendim bende elimden geldiğince anlattiginiz gibi besleniyorum. Mide büyümeden kilo alınmıyor evet
(2,105 puan) tarafından
:)) evet ara ara verip alıyorum oğlumun peşine koşmaktan hemen farklı alternatiflerle takviye ediyorum ben pirinç pilavı ayda 3 kez ancak yaparım makarna çok nadir pişiriyorum şuan kış mesela daha seviyorum bol bol bakliyat pisiriyorum kabak patlıcan çok nadir bir faydası yok en sağlıklisi birde bulgur pilavı yaparım ev yapımı turşular ev yapımı hosaflar mutlaka yaparim reçeller...
(1,120 puan) tarafından
Benimde mide küçülmüş hamileikde düzgün beslenmiyrodum mide ağrısına eşim kizyor inşallah bebek sana çekmez bu arlar bende hafta bir yada 2 hafta bir mutlka balık yerim et yemekleri cogaltim biraz bende isathsizlik çok var öyle anaktiniz isathim açıldı
(2,105 puan) tarafından
Kilo almasam ben almazdım 49 kilo 174 boyunda 39 yaşında çırpı biri düşünün ama aşırı sigara içiyordum herkes bana hamile kalırsam çocuğu tasiyamam diye dalga geçiyorlardı elhamdülillah yavrum bana şans getirdi hem sigarayı bıraktım 4 sene olcak hemde yemeğim ağzımın tadı yerine geldi hemde sağlıklı daha güçlü bir anne oldum
(1,120 puan) tarafından
Ay banda diyorlardı sen zayifsin rahmin bile çocuğu tutrmaz falan i yüzden cocukda olmuyor hamiel kaldım Dr bile şaşırıyordu seni bi gün göbekli göreceğimi bilmezdim nasıl besledin o çocuğu bide ben hamileyken hiç yiyemiyrodum sonrda mide ağrısı çoğu zamn aç kalıyordum şimdi 43 falan varimdir bayadir doğumdan sonra tartılmiyom
0 oy
tarafından
Ben sana vereyim canım bomba takviye sen Bir makas getir 10 kilo nakledeceğim ben sana ben de çok yağ var hepinize yeter :D şaka bir yana canım Bu arada bir şey olmaz benim annem 45 kilo gayet de sağlıklı şu an 46 yaşında oldu olası zayıf 4 kardeşiz düşün 
0 oy
(757 puan) tarafından
Spor spor spor. 
0 oy
(31 puan) tarafından
Valla yavru ne kdr sağlıklı bilmem ama bnde senin gibiyim istah olmayinca malum enerji de olmuyo neyse nen bi toz buldum onu içiyorum içeriği kotu olan bisey degil asiri istahimi acti ayda 6 7 kilo aldım ve gece uykumdan uyanıp yemek yiyorummm artik istersen ismini fln yazarim arastirirsjnn
(31 puan) tarafından
Valla orasi esinle senin arqndq canim ama tadi kotu degil bidr sutle içiliyor bende emziriyom sordum bi zarari olmaz dedi . İçmediğin seyw de para vermek gerçekten  israf esin hakli:)) bi düşün araştır öyle karar verirsin canom
(1,120 puan) tarafından
Sağol cnm bakarım bi
(21 puan) tarafından
Merhaba rica etsem ismini yazarmisiniz bide hangi sayfadan siparis verdiniz
(31 puan) tarafından
Askim valla instagramda my teanin kendi  sayfasindan verdim  adi harnup tozu. Sayfaya bilgi almak icin de yazarsan onlar sana yardımcı olur
(21 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Aynı ben hep o kilodayım hamileydim 49 oldum onuda verdim şuanda firsadimda olmuyor düzgün kahvaltı yapım sofra anında kizm ağlıyor meme istyo dengesiz besleniyom daha çok verdim sanki 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 353 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cennet Tarhan (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilalyyy (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,018 soru

12,369,672 cevap

42,328 kullanıcı

Kategoriler

...