0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Dyson ve benzeri şarjlı süpürge kullanan arkadaşlar memnun musunuz acaba çekim gücünden vs. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

4 Cevaplar

0 oy
(1,810 puan) tarafından
Ben hiç şarjlı süpürge kullanma taraftrai değilim çünkü belli bı çalışma süresi var ve benim evim büyük yarıda biter şarjı bide ben süpürge atmayı seven biriyim dip bucak atarım hergun kablolu bana daha rahat geliyo

Gorumcemin dysonu var bı süreden snra sıkıntı çıkmıştı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fakirim dysonum yok almaya niyetim de yok kablolu supurgeyle devam 
0 oy
(4,601 puan) tarafından
Max ayarı beş dk da bitiyor ama normal çekimde gayet güzel bence toz bırakmıyor daha hafif tüm odayı süpürsem bile hala şarjı kalıyor zaten Dysonla bir odayı süpürmek 5 dk sürüyor 
(637 puan) tarafından
Max ayarı nasıl 5 dkkada biter ya. Bataryası ölmüş olabilir onun. Bende de Dyson var. Yarım saat civarı gidiyor Max ayarı
(4,601 puan) tarafından
Görümcem öyle dedi kendim hala denemedim sjsjsjsj
(3,395 puan) tarafından
Normal ayarı yarım saat canım, max daha kısa sürede bitiyor ama 5 dakikada değil yani o da abartı olmuş:D
(4,601 puan) tarafından
Ahahahah inşallah öyledir valla yoksa aldığıma pişman olurdum
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Benim ev 140 m2 bi ev şarj yarıya anca iniyor inmiyor bile max ayarı 5 dk ama onu kullanmaya gerek kalmıyor orta seviye gayet iyi süpürüyor diğer süpürgeler gibi harıl hurul girişemiyorum bununla temizliğe ama yinede elim ayağım oldu her eve lazım dikey süpürge bence 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
26 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde MEHYASEL... (4,601 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,897 cevap

39,053 kullanıcı

Kategoriler

...