0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından
Biz değil sürekli ailesini düşünen biri yok saymak istiyorum ama kavga çıkmadan nasıl onu yok sayabilirim birde bu durumda eşinizi telefona nasıl kayıt edersiniz?

4 Cevaplar

0 oy
(2,381 puan) tarafından
Canım sonuçta eşin tabi ki sevdiğin şekilde kaydet. Eşini değil ailesini görmezden gel. Detay bilmiyorum ama sen yuvanla ilgilen dışardakileri boş ver hiç onlar hakkında konuşma umrunda değilmiş gibi
(190 puan) tarafından
İyiyce soğudum ondan
(2,381 puan) tarafından
Şimdi baktım da postuna Allah kolaylık versin. Kendine odaklan bir tek sen üzülürsün bu yüzden kendi hayatını en güzel yaşamaya her anını keyifli geçirmeye çalış
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Soğuk yaparak  yüz asarak 
0 oy
(1,187 puan) tarafından
öyle insanı yok sayamazsin onun daha cok işine gelir zaten önceligi ailesi olan birine ne yapsan iyi kotu faketmez varligin yoklugun bir zatn 
0 oy
(636 puan) tarafından

Yok saymakta ustayim ben :D yemek yaparım eşime yedirmem. Çamaşır yıkarım onunkileri ayırım. yatağa çocukları alırım yer birakmam. Arar cevap vermem. Mesaj atar görüldü bile yapmam. Dışarı cikarim şuraya gidiyorm falan asla. Yeterki tepem atmasn :D

(190 puan) tarafından
Baska
(130 puan) tarafından
Ama bunları normal zamanda yapmadığınız için sadece o dönem yapınca trip gibi algılayabilir önemli olan rutinde kalıp yok saymak onunla sohbet etmemek soylediklerini normal bir şekilde  gecistirerek cevap vermek yüzüne gülerek yapmak onda soru işareti uyandırır yani bı insanı gerçekten takmadiginizda ona nasıl davranirsiniz sevmediginizde  hicbirsey umurunuzda olmaz yani bunu planlayarak yapmazsınız içinizden gelmez uğraşmak istemediğiniz için kavga bile etmezsiniz bı sure sonra karşıdaki bakar ya herşey normal yemeğimi yapiyo yanıma yatiyo ama soğuk ne oluyo bu kadına demeli gerçekten benden soğudu mu trip de yapmiyo ama uzak bunu düşündürmen lazim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 702 göst.
0 oy
7 cevap 124 göst.
3 Aralık 2024 Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (80 puan) tarafından soruldu
+1 oy
43 cevap 972 göst.
29 Kasım 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (2,508 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 455 göst.
21 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sekerkiz06 (4,238 puan) tarafından soruldu