0 oy
78 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (911 puan) tarafından
Son kullanım tarihi geçmiş oje kullanılır mı. Yapısında herhangi bir bozukluk yok. Zamanında çok oje almılım bitmedi hiçbiri de. Ama son tarihleri geçti

2 Cevaplar

0 oy
(3,981 puan) tarafından
Yapısı kokusu nasıl ordan anlaşılır benimde bayadir dolapta bekleyen ojelerim var yapısı bozulmadiysa kurulasma ağır koku filan yoksa kullaniyorum
(911 puan) tarafından
30'a yakın öyle ojem var. Zamanında gaza gelip çok almışım çok sık da süren biri değilim. Yapısında bir sorun yok kokusu normal oje kokusu ama skk tarihi geçince biraz endişe ettim.
(3,981 puan) tarafından
Ben kullaniyorum ama belki kullanılmaması gerekiyordur. Google da birşey yazıyor mu bununla alakalı?
(911 puan) tarafından
Tarihi geçmiş veya bozulmuş kalıcı ojeyi kullanmak, istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Kalıcı oje kuruma süresi, dayanıklılığı ve rengi gibi özellikleri bozulmuş olabilir.
Bu yazıyoe canım
(3,981 puan) tarafından
Birşey yokmuş ya en fazla çıkarırsın asetonla :)
(911 puan) tarafından
Ben bir tane kullandım bu sorunlar ile karşılaşmadım ama diğerlerini bilemem.
(911 puan) tarafından
Bir daha kesinlikle çok almayacağım :)
(3,981 puan) tarafından
Oje öyle zaten hemen biten birşey değil ki benim de iki yıllık bile vardır ojelerim çöpe mi atalım 80 lira olmuş bir oje :)
(911 puan) tarafından
Aynen öyle. Her şeyi çöpe atsak tekar almaya kalksak dünyanın parası gider
-Reklam-
0 oy
(792 puan) tarafından
Benim en yeni ojem en az bir yıllık. Eğer sürebiliyorsam kullanıyorum ben. Yani kullanamıyorum da, kullanamama sebebim tarihi değil :) 
(911 puan) tarafından
Bende kullanıcsm yapısında bir sorun yoksa
(792 puan) tarafından
İçine cila döküp öyle de kullanabilirsin bozulmaya başlamışsa. Aseton derler genelde ama o tek seferlik, sonrasında daha çok bozar yapısını.
(911 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Bozulan varsa deneyeceğim cilayı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
25 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yrdsn (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy