+1 oy
561 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (179 puan) tarafından

image

image

selamun aleyküm kızlar bu kek kalıbından kullanan var mı kızım keki çok seviyor yapışır mı acaba tüm şekilde çıkar mı küçük rengide çok hoş kullanacam inşallah 

22 Cevaplar

0 oy
önce (221 puan) tarafından
Aynı benimki icne sıvı yağ sürme kalıp yaggyla yağla çok güzel oluyor güle güle kullan aşko
önce (179 puan) tarafından
Ay inşallah yapışmaz çok seviyorum böyle şekilli kek yapmayı ama tepsim çok büyük olmuyor tarif tutmuyor tepsimle buda küçük tam bize göre çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
önce (221 puan) tarafından
❤️♥️❤️♥️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
önce (2,167 puan) tarafından
Biraz yapışır gibi duruyor canım ama bolca yağlarsın birazda un serpiştirirsin inşallah yapışmaz güzelce kullanabilirsin
Ay inşallah en kısa zmanda deniycem inşallah yapışmaz çok beğendim ❤️
0 oy
önce (3,787 puan) tarafından
Sıvı yağla güzelce yagliyorum yapışma olmuyor güle güle kullanin☺️
Çok teşekkür ederim inşallah bende en kısa zamanda yapacam inşallah yapışmaz çöpün yanına katmişlar böyle eşimde eve getirdi çok sevindim valla
önce (1,063 puan) tarafından
Kız bacı sen katmışlar katım etim diyorsun hep sizn oran'ın şivesi sanırım benim Diyarbakırlı bı komşum vardı yanına katım falan diyordu bende kaç gündür sende fark edince hiç yabancı gelmedi diyom bu konuşma:):)
Benim için mi diyorsun canım annem Malatyalı ama şive demiyelim de konuşma tarzi diyelim adanaliyim doğum yerim Aksaray Adana'da yaşıyorum ama
Evet cnm genlde her şehrin yörenin bı konuşma tarzı oluyor ya sizde öyle demek sonrdan Adana'ya taşınmışsınız sanırım
Evet sonradan
0 oy
önce (841 puan) tarafından
Ben borcam dan devam ediyorum ☺
Ben böyle çok seviyorum kalıp gibi çıkmasını kalıbım da yok o yüzden çok sevindim
Ben de almak istiyorum aslında ama bir türlü alamadım gitti
İnşallah sana daha güzelleri nasip olsun balım ☺️
Sağol canım
0 oy
önce (6,330 puan) tarafından
Tereyağ yada margarin ile yağla sıvıyağ ile çıkması zor oluyor 
Tereyağim yokda margarinle yağlarım çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️☺️
önce (4,817 puan) tarafından
Yagladıktan sonra un serp tabana canm öyle. Çok kolay cikar
Yaptım komple çöpe gitti benim fırın davul fırın 7sneedir bir kek yapıp yiyemedik içi komple Çiğ alt üst kömür gibi yandı morelim bozuldu iş
önce (6,330 puan) tarafından
Canım bu kalıplar davul fırında olmuyor fanlı ayarda pişmesi gerekiyor davul fırında yapacaksan tepsiye yada borcama dök birde kağıtlar var küçük onlarda güzel oluyor
Ben tepsi de pişirdim yine aynısı oldu canım anlamadım gitti ya canım çok sıkıldı
0 oy
önce (2,764 puan) tarafından

Margarin le yağla sevgicim. Hatta esleme ver o yağlasın eliyle çok eğlenir.. biraz da un serpiştir dökmeden harcı. 

Pişince ıslak beze koy yarım saat dursun soğusun. Sıcakken ters çevirme ozamn dağılır.şimdiden afiyetle yiyin <3

Bı kaç eksik var alıp esleme yaptıracam teyzesi aşırı seviyor yemek ve pasta yapmayı ben bardağa katıyorum hepsini kendi boşaltıyor bide evet arkadaşlar şimdi pasta yapma zamanı diyor sıpa çok teşekkür ederim Allah razı olsun Ablam ❤️❤️☺️
önce (1,462 puan) tarafından
Aynen bende ıslak bezin üzerine koy yazacaktım sen yazmışsın canım
0 oy
önce (3,479 puan) tarafından

Cnm katı yağ ile güzelce yağla İnceden un serpile tepsiye ters çevirince üzerine sofra bezi at 10 dkk bekle ondan sonra kaldır benim kalbim da bundan 

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben önceden yaptım da direk çevirip çıkartmıştır yarısı yapıştı demek sıcak diye hazır alıyor cocukalr da çok seviyor bende kendim yapim dediim
0 oy
Yakacak gibi duryo benmkide içi böyle bı iki kez yaktı o sıra davul fırında miydi kalbidamıydı benmi yanlış teknikleri yapyordum bilmiyom hiç yeni firnimda denemedim bı ara bakarım altin nı unla yada  tereyağlı bakalım nasıl olcak 
Ah cnm kıyamam;;((aslında püf noktalrina baksaydinbdavul fırında pişirme die çünkü davul fırında zor oluyor kalib
Börek poğaça çok güzel pişiyor kek türünü ziyan ediyor mecbur kullanıyorum hiç yoktan iyidir en azından ☺️
Bebek var kalıpla alakası yok canım tepside de aynı oluyor baktım tüm püf noktalarına fırın sorunlu
He işte cnm.bende fırını diyorum benimde hep davul fırın da yanıyor du kalpli kekler ama bu diğer fırında denmedim bı gün deniyceğim merak ettim gene oluyormu
Bence fırından kaynaklı birdaha yapmam kek kızım heves etti diye yapım dedim diğer fırınlar güzel pişirir bence ev sahibiminki fırınlı Ocak fanli oldndan aşırı güzel puf puf
0 oy
önce (12,574 puan) tarafından
Önce katı yağ sür üstüne un serp silkele yapışmaz inşallah canım güle güle kullan 
Ay inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
0 oy
önce (516 puan) tarafından
Aynısı var canım margarinle yagalrsan çıkıyor güzelce 
Bugün yapacam inşallah çıkar sürekli kullanırım ☺️
0 oy
önce (1,501 puan) tarafından
Canım içini katı yağ ile yağla, biraz un serp fırından çıkınca da soğuk suya oturt soğuyunca hemen çıkar yapışma olmaz 
Ay inşallah çok teşekkür ederim canım ❤️☺️
0 oy
önce (6,137 puan) tarafından
Güzelce yağla yapişmaz canım güle güle sağlıkla kullan 
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun Ablam ☺️❤️
0 oy
önce (586 puan) tarafından
Aynısından var hep kullanıyorum 
Benim fırınım davul fırın tepside içi çiğ kalıyor bunda güzel pişer mi
önce (586 puan) tarafından
45 dk falan pişir erken mi aliyorsunuz acaba
Hayır içi komple Çiğ üstü altı kömür gibi oluyor bence fırından kaynaklı hemen yakıyor poğaça vs de öyle oluyor
0 oy
önce (2,132 puan) tarafından
İçine katı yag sür keki hazırlayana kadar buzlukta dursun. Kek pisince de hemen cıkarma güzel cıkar kalıptan hayırlı olsun❤
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️☺️ öyle yapacam inşallah
0 oy
önce (2,283 puan) tarafından
Margarinle yağla sonra unla kabını kek pişip ılıyınca kolay çıkar
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun deniycem inşallah
0 oy
önce (1,558 puan) tarafından
Güle güle kullan canısı kek yapmadan önce altını yağla az un serp sonra kek harcını ekle fırına at ama az harç ekle fazla eklersen hem taşar hemde içi hamur kalır en az dört parmak kadar boş olsun için ❤️
Benim ki ondsn mı hep çiğ kalıyor fırınım davul fırın bende fırından kaynaklı sanıyorum galiba iç harcını fazla katıyorum dasiyor ve çiğ kalıyor yanlış yapıyorum demek bugün deniycem inşallah güzel olur dedini yapacam balım teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️☺️
Amin ecmain kardeşim benim bide rica ederim haa bu arada iç harcın biraz cıvık olsun kepçeyle dök eğer biraz akışkan ise tamamdır eğer katı olursa yine pişmez hamur kalır içi canım ❤️
Teşekkür ederim balım ❤️☺️
Rica ederim canısı ❤️
0 oy
önce (567 puan) tarafından
Aşiri çizik var yeni değil bence .. aynısi benimde vardı sanayagi yada tereyağı sursen asla yapışmaz  çok güzel çıkıyor . Ben kendikimi atmak zorunda kaldım sıvıyağ sürdüm komple yapıştı kalkmadı attım 
Yeni değil canım eşim eskici eşim getirdi çöpün yanına katmışlar böyle içinde değildi çöpün margarin sürecem bende inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️❤️☺️
0 oy
önce (220 puan) tarafından
Aynısını kullanıyorum hiç sıvı yağla yaglayip denemedim ama margarinle yagliyorum hiç yapimiyo 
Fırından kaynaklı çünkü ben en az 100 kere yaptım 1 sefer bile yanmadı yapismadi çok üzüldüm ya bidahakine olur insallah
Evet fırından kaynaklı 7 yıldır bir defa bile güzel kek yapamadim ama bende sorun yok tarif bakıp yaptım kaç defa fırından kaynaklı oldunu düşünmüyorum
Tüm umudumu yitirdim fırın için kek yapmam birdaha istedikleri zamn marketten alırım
Tepside olmuyor mu peki
Tepside de olmuyor olmadı için eşim kalıbı getirdi dedim bunda olur heralde onda da olmadı
0 oy
önce (7,473 puan) tarafından

Aynısından var bende iyi aşkom Karaca var sarıyor bu sarmiyor güle güle kullan 

Yaa sevindim vallahi bugün yapacam bebelere çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
0 oy
önce (2,069 puan) tarafından
Yıllar önce almıştım ben kullanmadim sorun bendemiydi kalıptamiydi bilmiyorum :)
Yapışıyor muydu canım benim hiç olmadı ilk defa deniycem inşallah
önce (2,069 puan) tarafından
Hem yapısiyordu hemde ici tam pişmiyordu
Benim keklerim tepsidede hep içi çiğ kalıyor bunda pişer mi diye düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
9 cevap 337 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu