0 oy
589 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,099 puan) tarafından

Güzel  anneler bebeğinizden, çocuğunuzdan zaman buldukça dışarı çıkarken makyaj yapar mısınız? Yapıyorsanız olmazsa olmazınız nedir? Maksatım sohbet etmek :)

30 Cevaplar

0 oy
(2,329 puan) tarafından
Özel gün hariç fondöten, aydınlatıcı, far kullanmıyorum. Olmazsa olmazım yorgunsam gözaltına kapatıcı, rimel ve ruj. Allıkta genelde hafif sürüyorum yoksa ruhsuz gibi dolanıyorum  :) 
-Reklam-
0 oy
(14,742 puan) tarafından

Bb yada cc krem kullanıyorum Rimel olmazsa olmazım :) arada da ruj sürerim :)

0 oy
(5,458 puan) tarafından
Göz kalemi olmasa  olmazsim onun dışında bir şey sürmüyorum düğüne  giderken de rimel tek cekerim
0 oy
(432 puan) tarafından
Allık, hafif bi ruj göz kalemi veya rimel.. Uykusuz gecenin ertesi günü ise kapatıcı kullanırım göz altına :)) 
0 oy
(768 puan) tarafından
En olmazsa olmazım Bepanthol krem kendisi kullandığım tek makyaj malzemem olur ahahahha bide oje çok severim onuda regl olunca sürüyorum soft renkler 
0 oy
(2,847 puan) tarafından

Rimel. Başka da bir şey sürmem düğünlerde bile :P

0 oy
(585 puan) tarafından

Gul suyu dışında hiç bırsey kullanmıyorum :Dtanımam bile o kadar uzağım 

0 oy
tarafından
Valla disari cikarken yapmam icin dugun dernek olmasi lazim evde yaparim o da aksam yatsidan sonra esim evdeyse yaparim budur fondoten tabiki ruj rimel 3u olmazsa olmaz 
0 oy
(3,525 puan) tarafından

Ben pek makyaj yapmıyorum ya anca özel bir yere gidince ya da foto cekineceksem allık far rimel ruj bu makyajım 1 dakika sürüyor:D

(1,099 puan) tarafından
Ben makyaj yapmazsam ruh gibi oluyorum. Çevredekiler hasta olduğumu düşünüyor
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Ruj siyah far
(1,099 puan) tarafından
Siyah far hiç kullanmadım. Bence iddialı
(9,641 puan) tarafından
Benim gözümde sürme durmaz o yüzden diplere kullanıyorum nazende kasım da göz üstüne nadiren

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Derya z05gni (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 304 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.

411,478 soru

12,386,603 cevap

43,558 kullanıcı

Kategoriler