0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından

Partiden kastım 6- 7 arkadaşım arkadaşım 1 kuzenim var kendi aramızda öğrenmek istiyoruz evde neler yapabilirim fikri olan varmı çok heyecanlıyım daha var ogrenmemize ama şimdiden ayarlamak istiyorum :)(bu konuya sıcak bakmayan insanlar yorum yapmazsa sevinirim herkesin isteği ve heyecanı farklıdır)

6 Cevaplar

+1 oy
(143 puan) tarafından
Bilen biri balonun içine o renk tüylerden koyabilir siyah bide boy or girl yazılı böyle parlak süsler var onlardan alıp perdeye asabilirsiniz güzel bi masa bide cinsiyet pastası tarzı bişi yaptırabilirsiniz yanına da ufak tefek ikramlık
-Reklam-
+1 oy
(47 puan) tarafından
Benim arkadaşım eşiyle sade beyaz tişört giydiler gözlerini kapatıp ellerine boya sürüp birbirlerine vurdular o anda video kayıtta tabi gözlerini açtılar aynı anda öyle güzel bir an olmuştu bence gayet güze sade düşünebilirsin 
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Fikrim yok ama pinterestte çok güzel şeyler var. 
(1,719 puan) tarafından
Ne yazsam çıkar acaba
0 oy
(139 puan) tarafından
Ben pasta fikrini ve beyaz tişört üstü boyama fikrini beğeniyorum 
(1,719 puan) tarafından
Evet bende begeniyorum onu aslında
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Bend ebasta ne gerek var diyordum eşimde bende sevemzdik öyle şeyleri öyle ani kalsin dedik ilk çocuk aramızda yaptık balon pataltik ufak bı pasta kendimiz süsledik sarma elmalı kurbaye markarnaa salatası çerez duvara bı kaç ufak süs heyanli oluyor 
(1,719 puan) tarafından
Dümdüz hayat yaşıyoruz arada bir heyecan olacak tabi :)
0 oy
(2,012 puan) tarafından
Ben kızımda yapmamıştım içimde kalmıştı bu bebeğimde yaptım eşim kızımla balon patlattım güzel anısı oldu sizde balon patlatabilirsiniz yada pasta bardakla bolersiniz ogrenirsiniz
(1,719 puan) tarafından
Ben sırf içimde kalmaması için çok istiyorum
(2,012 puan) tarafından
Yap gitsin vallah ben hep yapacam yapacam dedim yapmadım eşimde saçma buldu kaldı ama bunda ben eşime supriz yaptım eşim şaşırdı falan cinsiyetimiz erkekti balon aldım mavi renk kağıt alıp küçük kesip balona koydum şişirip bağladım bantla tavana yapistirdim eşimi oda çağırdım öyle patlattık güzel anısı oldu ve eşim kız diye bildiği cinsiyet erkek çıkınca o şokla yüz ifadesi falan hepsi videoda var

Sende yap gitsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 90 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aybukee (1,309 puan) tarafından soruldu

409,957 soru

12,326,007 cevap

39,094 kullanıcı