+1 oy
657 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (328 puan) tarafından

image

Kızlar merhaba bugün 3yil oldu evden kaçtım iykide ..

Annem öldükten sonra babam degsti o kadar hakaret ve küfürler yağıyordu nezman işten eve gelse..... sonra yetimhaneden geri ve yine kaçtım ona ***** gibi neyse bir gün pubg oyun indirdim orda akşamları giriyordum herşey unutmak için bı baktim adamın sesi güzel miş istek attım sohbet falan ettik abi dedim abi deme dedi sonra dedim tmm dede amca dayı  onu sinir etmek istedik hoşuma gitti:) sonra benide merak etti hemen whastapp istedi dedim hangi dünyada yaşıyoruz Instagram gece biliriz benim fotoğraflarıma baktı beğendi sonra dedim seninki niye yok dedi beni görmek istesem whastappte yaz bana kaç gün bekledim meraktan patladım resim istedim yok dedi bende söyledim ozm niye numaramı verdin enggelirin seni shshsh dedi tamam görüntü konuşsak bende tmm dedim kendimi göstermedik aşık oldum resmen 2yil sevgili olduk 3ci yılda evden kaçtım bişey demeden Almanya'dan Diyarbakıra şimdi bugün 3yil gecti 23 Kasım 28 Kasım'da evlendik bı düşünün gelinlik kinalik yok ilk denemeleri aldim hemeň bugünde ilk çiçeğimi aldım çok mutluyum eşim dedi ne gerek var çiçeğe bende dedim ben sandim ben ölünce çiçek getirirsin mezarıma shhhshsh

13 Cevaplar

+3 oy
(13,018 puan) tarafından
Allah kimseyi kaçarak evlenmek zorunda bırakmasın, aile çok önemli. umarım sende mutlu olursun
(328 puan) tarafından
3yil oliyor yakında iyki Allah cikarti onu yanima defalarca intihar etmek istedim başaramadim iykide 3aylik bebeğim var ve 2yaşinda kızım onlar hepsi yaşama sebebim
tarafından
Amin Rabbim evlatlarımizi iyi insanlarla karşılaştırsn çok korkuyorum
(328 puan) tarafından
Benim ailem yok var ama yok gibi anladiysan.    eşimin tarafı benim ailem oldu
(328 puan) tarafından
Amin işte babası kötü olsa gelcek için iyi baba seciyorsun ve iyi bı eş
-Reklam-
+3 oy
(6,100 puan) tarafından
umarim mutlu olursun. da Almanyadan diyerbakira mi geldin . bacim adami almanyaya cagirip hayatini kurtaraydin ya. ins pisman olmazsin ama cok tasak muhabbetine gelismis olaylar insallh pisman olmazsin . insallh adamin derdi almanyaya gôcmek icin seni kullanmak degildir
(1,434 puan) tarafından
Aslında almayada hakları çok güzel keşke yap.asaymis
(6,100 puan) tarafından
yani mantikli olan kacacaksa evlenip kocasini yanina aldirmak. millet dort tepiyor turkiyeden kacmak icin:)
tarafından
Gavur memleketinde kim hayatı kurtarır mis gibi Türkiym varken
(328 puan) tarafından
Babam beni soğutu canim
+3 oy
(1,236 puan) tarafından
3 gün önce aldatlgnı düşünmüşsün kusura bakma ama bu kocan hatasını süslüyor gbime geldı senn şüphede olduğunu bilip suclu erkek modu değilmi bu almamış almamş sen başkasıyla yattnmı demeye getirmissin üstüne mi almış  yapmamış erkek o suclama üstune almaz alıyorsa bile
(2,253 puan) tarafından
Eşim bana şey demişti bir ara eşine çiçek alan aşkım canım cicim diyip vıcık vıcık olan adamlar kesin bir haltlar yiyordur. Buda o tablodan biri galiba post sahibi aşırı saf biri geldi.
(1,236 puan) tarafından
Dogru demiş bencede öyle önceki post da kendi diyor sormuş ben olsamyç daha çok şüphe ederim
(2,253 puan) tarafından
Normalde almayan biriyse evet ama hep almıştır ozaman şüpheye düşmezsin bence ya
(1,236 puan) tarafından
Aynen öyle bnm kocayı öyle suçlansam alacaksa da almaz kızar sucsuzsa
+2 oy
(901 puan) tarafından
Yanlış anlama arkadaşım da daha 2-3 gün önce eşimin aldattığını düşünüyorum uygunsuz şeyler gördüm demedin mi. Biraz çabuk kandırılmış biri gibi geldin bana. Sana pubgden yazan başkasına da yazabilir yani dikkatli ol. Sanala düşkün erkeklere pek guvenmiceksin. Seninkinde oyun var Twitter var....İnallah mutlu ol yani ama aldattığını düşündüğün bir adama iyi ki kactim demek çok akıl kârı gelmedi. Uygunsuz şeyler gördüm demissin birde. Kendin gözünle görmüşsün yanı. Aman bacım dikkaet et oyle hemen kanma
(328 puan) tarafından
Vallah canim öyleydi Allah şaidim olsun belki kafama fazla takıyorum bilemedim ben diyorum ki Allah'a dua ediyorum inşallah öyle bişey yok ama varsa aff etmem
+1 oy
(258 puan) tarafından
Burda genç ve bekar kızlar büyük ihtimalle yoktur diye düşünüyorum ama yinede onlara bir sesleneyim . Karşınıza tacizci tecavüzcü,parçalara ayırıcı bir manyak katil yada kendine kuma arayan herhangi bir erkekte çıkabilir. İyi olma ihtimali bunları düşürmez. Her annesi olmayan evden kaçarsa hayati kurtulur diye bir kural yok. . 

Bende annemin vefatı ve seref.siz babamın bir pislikle evlenmesi sonrası devlete sığındım gittim okudum . Aklım evlilik yaşına geldiğinde hayatımı birleştirdim . Kimse ütopik hayallere kapılmasın. 
0 oy
(2,253 puan) tarafından

Sanalı hiçbir zaman güvenli bulmadım iyi cesaretiniz var :D

(328 puan) tarafından
Hahaha evet öyle oldu işte iykide oldu
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Aslında Almanya'da haklarınız çoktur keşke kacmasaydin Rabbım şimdi mutlu etsin seni
(328 puan) tarafından
Boş ver hakkı canim birisi orayı zehir ettiyse geri dönmek istemessin ablamlarda kaçtı kaç defa aynı oldu bendede öyle yeğenim ablamın kucağında boş şeylere kızıyor ve tüküriyor hakart ediyor vs
(1,434 puan) tarafından
Gerçi yaşayan bilir ben burda sadece yazarım yaşayanın içi kan ağlar kusura bakma hakkını helal et
0 oy
tarafından
Sen aslen nerelisin canım gelinlik mi giyeceksin 

Rabbım bir ömür yuvana huzur mutluluk sağlık versin inşallah 
(3,082 puan) tarafından
Kız birşey sorcam sen kaç yaşındasın ;)
tarafından
Ben mi   ?
(3,082 puan) tarafından
Evet canm
0 oy
(19,839 puan) tarafından
Dostum belli bak yaşın küçük. Eşini iyi tanımadan asla çocuk düşünme sana tavsiyem. 2 3 sene önce birbirinizi tanıyın. Evleneli 3 yıl mi olmuş Tanisali mi 3 yıl oldu onu anlayamadım gerçi. İyi tanı ondan sonra 
(1,070 puan) tarafından
Yorumlara bır bak canım 3 yılda 2 yas bebek ve 3 aylık bır bebek daha varmış asjsjsjsjsjsj
Şuan hayat lay lay lom görünüyor ama hıc ıyı şeyler sezmedım nedense sadece ailesinden sevgı gormedıgı ve boşlukta olduğu ıcın kocası canım dese waaaaaw olmuş birini gördüm malesef kı çok küçük daha
(19,839 puan) tarafından
Yaşının kucuk olduğu ortada aynen. Ne diyelim mutlu mesutlarsa diyecek sözüm yok.  İnşallah hep iyi olurlar. Çocuklarına sahip çıkan iyi ebeveynler olurlar.
(1,070 puan) tarafından
Amin amin canım inşallah öyle olurlae
(328 puan) tarafından
Benim annem Vefat etti 16 yaşındaydım o olduğu günde bende öldüm ama hayat devam ediyor öğrendim kardesime ve babama hem annelik hem  eş dost yaptım hepsi boş bence yaşla alakası yok erkek büyüdüm ben
(328 puan) tarafından
Erken+
0 oy
(4,519 puan) tarafından

Anam kaçmak dışında benim eşimle tanışma faslım gibi sjsjsjsj :Drabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah kardeşim ❤️

0 oy
(1,876 puan) tarafından

Kız onu bunu geçtim senin olay gibi bizde sene 2016 faceden tanıştık eşimle aslında akrabaymişiz babalarımız kuzen ama biz birbirimizi tanımıyoruz falan filan geçen hafta annem ameliyat oldu memlekete gittim kendime küçük termoslardan almıştım babam gördü bu ne güzel birseymis dedi nerden aldın faln dedim internetten aldım nasıl guvendin aldın internete diyor o an beni bir gülme tutmadimi senin damadinida internetten buldum diyemedim tabi:D:Dgece oldu odalara çekildik eşim dedi niye öyle güldün bana bakarak babam böyle dedi benimde aklıma bu geldi söyleyemedim dedim bizi bir kahkaha tuttu dedim sus bizi rezil etme

0 oy
tarafından
Ben de diyarbakirdayim eğer eşin iyiyse şanslısın. Kötü birine de denk gelip hayatın daha da kötü olabilirdi. Çok şükür ki mutlusun. Neresindensin diyarbakirin
0 oy
(1,206 puan) tarafından
İnşallah hep mutlu olun Allah kimseye pişmanlık vermesin bazı hatalar insanı dünyasını yakıyor 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 432 göst.
0 oy
7 cevap 407 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 353 göst.
0 oy
7 cevap 478 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,579 puan) tarafından soruldu

409,689 soru

12,315,937 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...