Öncelikle hiç korkma.cnku bn çok korkuyordm ama devlette normal yaptım
İlk suyum geldi 35.haftada ama cokkk aşırı geldi 10 doğumdan 2 sinde denk gelir bu
Hemen hastaneye gttik kış zamaniydi üstümde ki kaşe bile su damliyodu gelen bebegimim suyundan
1 cm acıkma.ile yatisim oldu ama o gün sabah Dr dedi bana senin sancin var kesinikle yatisini yapcm dedi ben korktum eve geldim eşimi ikna ediyorm özele gidelim sezeryan olayim dedim
Ama rengim zaten kaçmıştı geceden sancim vardı ama çok deildi adet ağrısı gibi belden kasiga doğru yaniyodu ama yarım saatte bir anca geliyodu
Suyum ki geldi hemen sancim başladı 2 dk da bir gelmeye
Tabi tüm suyum gelince bebeğim kuru da kaldı ve çok fena sancı yaşadım 18 saat açılma olmadı ama sancım çok iyiydi ilk doğum olduğu için zor açar rahim ve bekledik ..
Çatala cikinca sancim falan gtti cnku kaka yapma.hissim oldu ebeler hemen çatala aldı ama geri gtti oğlum ebeler riske atamadı o an ve egemen elleriyle ileri kanala aldılar ikin dediler tek ikinista çıktı zaten
Zor ve herkesin başına gelmicek bir doğum yaşadım suyumun komple gelmesi fulll 18 saat sancı çekmem biraz şaşırtıcı ama iyi kinde normal yaptım diyorm başı cikitigi an zaten annemden doğmuş gibi oldum harika bir duyguydu