+2 oy
433 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (435 puan) tarafından

Kızlar eşim bana kızıyor haksızmıyım bence bu mutfak kulanışlı değil diyorum sende bişey beğenmiyorsun diyor

image

21 Cevaplar

+1 oy
(731 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kiracı mısınız böyle bir şey niye Eşinize sordunuz mesela Eğer kiracıysanız da ev değiştirmek istiyorsunuzsa haklı olarak Sorulur ama ev değiştirmeyecekseniz durduk yere ağzınızın tadını bozmaya gerek yok Hele böyle bir yerde sorup da moralini bozmaya hiç gerek yok yorumları okudum çoğu çok küçük Burada iş yapılmaz insanın iş yapası gelmez adamın zaten imkan olsa sana da bunu Söyletmez evi güzel olanların içinde huzuru yok emin ol olsun küçük olsun mutlu olun yeter
-Reklam-
0 oy
tarafından

Biraz sıkışık........

(435 puan) tarafından
Bencede  ankastire yeri bile yok zaten şuanki mutfagımda küçük   benim gibi düşündüğüne sevindim ya
tarafından
Erkekler kendi kullanmadığı için umursamiyor.
0 oy
(15,832 puan) tarafından
Haklısın çok dar. 
(435 puan) tarafından
Ay  şuan sevindim ya kendimi kötü hissetmişdim  beğenmediğim için
(15,832 puan) tarafından
Ay yok erkekler hemen memnuniyetsiz ilan ediyor ama mutfak evin herşeyi. İnsanın psikolojisi bozuluyor kötü mutfakta.
(435 puan) tarafından
Şuanki mutfagım da küçuk ama bu hiç kulanışlı deyil bide hergün diyor neden tatlı yapmıyorsun fırınım muyfagıma sıgmıyor buradada sıgmıyacak ama hergün tatlı istiycek  en iyisi vaz geçirmeye ikna edeyim ben
0 oy
(7,134 puan) tarafından
İki yada üç kişi aynı anda iş yapamaz kalabalık aile için zor olur ama çekirdek aile için bence yeterli 
(435 puan) tarafından
6kişiyiz 4 çocuk var kıçı tüm zaten hep peşimde 3yaşında
(7,134 puan) tarafından
Bence çok kötü değil tek iş yapan sensin çünkü
(435 puan) tarafından
Öylemi diyorsun ki
(7,134 puan) tarafından
Benimki minnacık tezgah şuan canım herşeyde yapıyorum valla
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Şimdi oturduğumuz oda dar. Eşim mutfak ile değiştirelim dedi kabul etmedim. Dar odada oturulur ama küçük mutfak olmaz, her şey mutfakta dönüyor. Bu mutfak aşırı derecede dar , buzdolabına bir şey koyup çıkarmak bile zor görünüyor. 
(435 puan) tarafından
Aynen doğru  bide makınanın kapısıda sanki zor acılır gibi
0 oy
tarafından
İnsanın iş yapası gelmez daracık 

Marketten gelsen Bi dünya iş var gibi gözükür küçük mutfak demek çok iş demek
0 oy
(5,209 puan) tarafından
Ocak yani tek dar geldi bana ama diğer mutfaklara kıyasla küçük tabi 
0 oy
(1,547 puan) tarafından

Ay bu mutfağı görünce rahmetli Taha duymaz aklıma geldi :( 

0 oy
(1,899 puan) tarafından
Ocak giriş tarafı dar sadece benimde eski mutfağın böyleydi düzenli ve planlı iş yaptığında küçüklüğü sorun olmaz bence 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Çok küçük tabırı caızse döt kadar
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Ben biraz doyumkar olduğum için bana yeterli 30.metrekare yazlik evinde 5 kişi kaldım 4 büyük bir küçük çocuk...
0 oy
(3,248 puan) tarafından
Buzdolabı n yanında çamaşır makinesi mi var 

Çamaşır makinesi yerini değiştirsen buzdolabı yönünü butarafa bakar yapsan daha iyi olur sanki
0 oy
(546 puan) tarafından
Sen bide benim mutfağımi gör canım..benimkinin yaninda güzel kalır senin mutfağın .bı yemek yapayım diyorum her yer okadar dağılıyor ki ,sanırsın inşaata girmişim hoc temizlik yapılmamış gibi duruyo.kucil mutfak çok zor ya
0 oy
(966 puan) tarafından
İki kişi birden rahat hareket edemez, biraz dar bir alan. Erkeklerin ilgi alanında olmadığı için onlara küçük/büyük fark etmiyor. 
0 oy
(18,473 puan) tarafından
Girip bir iki kez yemek yapsa fikri değişir 
0 oy
(5,717 puan) tarafından
Eskiden böyle mutfağımız vardı annem ıllallah etmişti aynı bunun gibiydi küçüklüğü küçük mutfağın işide bıtmıyodu 
0 oy
(6,928 puan) tarafından
Evet bayağı Dar bir mutfak siz kaç kişininiz ki
(435 puan) tarafından
6 kişiyiz  biz cnm
0 oy
(13,475 puan) tarafından
erkek milleti ne anlar. küçücük mutfak. benimki de böyle çok farklı değil ama bütçemiz ona yetti aldık. şükür evim var diyorum 
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Maddi durumunuz bilemem ama bu mutfak çok küçük ya.

Kiradaki evim iki katıydı ona Bile küçük derdim

Mutfak çok çok önemli 
0 oy
tarafından
Tasiniyosun heralde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevdanur basaran (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,505 puan) tarafından soruldu

411,145 soru

12,375,792 cevap

42,818 kullanıcı

Kategoriler

...