0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Kızlar ben bebeğimi sağa be sola yatırıyorum. Kafa şekli bozukluğu olmaması için nelere dikkat etmek gerekiyor. Sırt üstü yatırmsya korkuyorum. Kusar yutar diye. Bebek nasıl ystırılmalı

3 Cevaplar

0 oy
(1,240 puan) tarafından
Ben her emzirip yatirmadan sonra yönünü değiştirdim. Örnek veriyorum şimdi sağa yatirdiysam sonraki emzirmeden sonra sola yatırdım. 
(1,093 puan) tarafından
Bende böyle yapıyorum. Sırt üstü yatırıyor muydunuz peki ben yatırıyorum kusar yutar diye
(1,240 puan) tarafından
Yok bende öyle yatirmiyorum. Başını sağa sola çeviriyorum. İstersen youtubeden Dr. Osman Gönülal hocayı takip et içerikleri güzel.
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
En önemli pozisyon sırt üstü yatması. Boğulma riskinden korkuyorsanız başını hafif yukarıda tutacak bir yatak kullanabilirsiniz. Ya da sırt üstü yatarken sadece başını sağ sol çevirin. Genellikle gündüz yana yatırırdım, bir sağ bir sol şeklinde. Akşamları da sırt üstü. Kafa yapıları gayet iyi. 
(1,093 puan) tarafından
Ben şort üstü korkuyorum yatırmaya. Reflü yatağım var baş kısmı yüksek ama kuşatsa yutar gibime geliyor
(967 puan) tarafından
O zaman gündüz sırt üstü uyusa, tüm gün kontrol edersiniz zaten. Gece ise sağ sol yatırırsınız. Dönmeye başlayınca zaten kendi nasıl uyursa artık.
0 oy
(13,494 puan) tarafından
bir sağ bir sol yanındaysam da sırt üstü 
(13,494 puan) tarafından
ben bırakıyordum kendi ne yöne alırsa şimdi 16 aylık
(1,093 puan) tarafından
Sırt üstü kalmıyor benimki dönüyor
(1,093 puan) tarafından
İlla ense üstüne yatacak diye bir şey yok dimi  endişe ediyorum kafa şekli bozukluğu olur diye
(13,494 puan) tarafından
hayır canım, yastık kullanma bir öyle bir böyle yatır tamam. evhamlı olmak annelikte paniğe sebep olur sadece
(1,093 puan) tarafından
Yastık kullanmıyorum zaten. Reflü yatağında yatırıyorum. Ense üstünde yatmıyor ama. Ya sağ ya da sol tarafsız yatıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 72 göst.
19 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metehannyksl (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
12 cevap 192 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 396 göst.

411,217 soru

12,377,814 cevap

42,971 kullanıcı

Kategoriler

...