Ya öğretmenler günü için dediler herkes evde bir şey hazırlayalım gidelim tamam dedik hediye işi olmaz dedim içimden heralde hani pasta kek börek yaptık gittik aa çoğu hediye almış almayan üç dört kişi anca ve koydeyim yani aklıma bile gelmedi hediye işi çok zoruma gitti kızım çok ağladı okadar insanın içinde niye hediye almadın öğretmenime dedi kızım gidemedim merkeze dedim yarın gideceğiz pazartesi verirsin dedim herkes içerde öğretmenle hediyelesip fotoğraf çekerken benim kızım ağladı baya uğraştım ikna etmek için yani ne hevesle bir şeyler yapıp gittim küçük bebeğimle kızım mutlu olur dedim ama daha kötü oldu ve anaokulu hani ogretmene bir şey dediğim yok çok tatlı öğretmenimiz ama insanlar değişik ya ben İlk defa gönderdim çocuğumu okula ne bileyim millet böyle yapacak sadece dediler hepimiz evde birşeyler hazırlayalım pazartesi kızıma hediyesini verecem götürsün zaten daha yarın öğretmenler günü ya ama işte o ortamda bende çok utandım çok kızımı dışarı çıkardım falan çok kötü oldum ya