0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Ya öğretmenler günü için dediler herkes evde bir şey hazırlayalım gidelim tamam dedik hediye işi olmaz dedim içimden heralde hani pasta kek börek yaptık gittik aa çoğu hediye almış almayan üç dört kişi anca ve koydeyim yani aklıma bile gelmedi hediye işi çok zoruma gitti kızım çok ağladı okadar insanın içinde niye hediye almadın öğretmenime dedi kızım gidemedim merkeze dedim yarın gideceğiz pazartesi verirsin dedim herkes içerde öğretmenle hediyelesip fotoğraf çekerken benim kızım ağladı baya uğraştım ikna etmek için yani ne hevesle bir şeyler yapıp gittim küçük bebeğimle kızım mutlu olur dedim ama daha kötü oldu ve anaokulu hani ogretmene bir şey dediğim yok çok tatlı öğretmenimiz ama insanlar değişik ya ben İlk defa gönderdim çocuğumu okula ne bileyim millet böyle yapacak sadece dediler hepimiz evde birşeyler hazırlayalım pazartesi kızıma hediyesini verecem götürsün zaten daha yarın öğretmenler günü ya ama işte o ortamda bende çok utandım çok kızımı dışarı çıkardım falan çok kötü oldum ya

4 Cevaplar

0 oy
(3,976 puan) tarafından
Ay kıyamam ben ona ya keşke bir resim cizseydi ya da bir mektup yazsaydiniz ne biliyim üzüldüm şimdi kızınız üzüldüğü için... 
(73 puan) tarafından
Ya zaten bir anda söylediler hani Çarşamba söylediler cuma gittik ikiside hasta küçük daha beş aylık aklıma bile gelmedi ki hic
(3,976 puan) tarafından
Kimse toplu hediye alalım filan demedi mi canim
(73 puan) tarafından
İnanki hediyenin h di gecmedi hatta bak ben grubu kuran bu organizasyonu yapan kadına sordum tanımıyorum bak dedim ki hediye işi falan yok mu diye ayrı sordum dedim hani burda bir şey yok bu saatten sonra bir şey de alamam bilmem dedi bireysel almak isteyen alır falan dedi ve sinsi bir şekilde meğerse o gün merkeze gidip hediyeler almış her iki öğretmenede üzüldüm yani tanımıyorum pek ama deseydi ben derdim bizim içinde bi şey al parasını veririm diye köy yeri sonuçta çocuklarımız arkadaş yani yiyecek şu bu denilince hediye de olmaz dedim tek ben alıp milleti de orda zorda koymamayim dedim inanki durumum da var almaya alacak bir yer olsaydı derdim kızım unuttum evde dur baban getirsin diye hemen eşimi gönderir bir seu aldırırdım
(3,976 puan) tarafından
Neyse canım ya takma olan olmuş artık. Çok birşeye de gerek yok bir çiçek bardak süs eşyası filan ne biliyim yarım elma gönül alma. Pazartesi kızın da mutlu olurum eminjm hediye verirken
-Reklam-
0 oy
(5,745 puan) tarafından
niye para toplayip toplu bise almadinizki yiyecek cokta sart degil 30 cesit yiyecek zaten yenmez. herkes 100tl verse 3 bin olur en azindan iyi kotu bisey alinir ogretmene.toplu almak herzaman daha iyu
(73 puan) tarafından
Gerçekten de öyle ve ben öyle bekledim biliyor musun yiyecek işi denilince heralde dedim hediye işine kimse girmiyor bende almayayım milletin içinde saçma olmasın diye ama bir Allah'ın kulu da yazmadı hani hediye falan da alacağız diye ne bileyim yemek işi olmasaydı zaten ben diyordum kendimiz ayrı bir şey alırız çocuklar yokken veririz diye ama çok değişik bir ortamda buldum kendimi
0 oy
(6,455 puan) tarafından
Ahhh yaa kıyamam kaç yaşında canım
(73 puan) tarafından
4 yaşında canım ya Allah'tan en yakın arkadaşı da hediyesini evde unutmuş annesi de geldi bak bizde unuttuk falan dedi hatta o arkadaşı da ağladı bizimki kadar fazla uzatmadı bazısı cam kase şu bu getirmişti ne bileyim evde de vardı çok güzel sunumluk vardı hatta birine almıştım kısmet olmadı hediye paketinde duruyor aklıma bile gelmedi eve gelince kızıma gösterdim ayy kızım bak bizde almıştık aslında ben sana sürpriz olsun dedim ama unuttum Aynı arkadaşını kamera annesi gibi bende unuttum dedim bir şey olmaz anne pazartesi götürürüz unuttuk derim ogretmine dedi
0 oy
(899 puan) tarafından
Saçmalamışsınız ama sız gerçekten herkes birşeyler yapıp gelmesı falan nedır okulda altın günü mü yaptınız çok saçma velilerin öğretmenler günü kutlamasında ısı ne ya her sınıfın velısı gelse okul dolar taşar

Biz aramızdan konuştuk para topladık öğretmene bır çanta alındı kalan parayla da pasta yaptırıldı çocuklara ıkı üç kısı gittiler hedıyeyı verdiler pasta kesimi oldu çocuklar yedi foto çekildi bıttı gıttı

Çocuğum ıstedıgı ıcın resım cızdı beraber bırde zarf yaptık mis gibi oldu götürdü onu da verdı

Bu sekılde plansız ve saçma olmuş bence üzülecek bır durum yok pazartesı verır kızınız da
(73 puan) tarafından
Bana niye saçmalamışsınız diyorsun ne degisiksiniz ya tövbe yarabbim ben mi yaptım hiç bir veliyi tanımıyorum hepsi buralı ve burda böyle yapmışlar daha önce ben bu memleketten değilim küçük yer ve tanımıyorum insanları kimin ne yaptığını falan bilmiyorum da bur bir ikincisi gitmek zorundaydim yoksa o gün kızımı okula gondermeyecektim ve bunu da arkadaşları söyleyecekti üzülecekti tabi keşke gitmeseydik bir anda oldu aklıma bile gelmedi benim kızımda uğraşır çizer ama biraz zor bir çocuk onu hediye olarak kabul etmezdi çünkü herkesin elinde gördü ve ben bu durumu anlatamadım
(899 puan) tarafından
Herkes yapıyor diye kabul etmek gerekmıyor fıkrını soyleyebılır yenı fıkır sunabılırdın bunu anlatmak ıstedım ama neyse çocuğun zorsa özellikle sorman lazımdı hediye vs alacak mıyız sadece yıyecek kutlama mı va dıye bilemedim kötü olmus
(73 puan) tarafından
İste sonradan grubu kuran arkadaşa özelden yazdım ama son gün söylemişler ve  kadın o gün benle konuşurken işte almak isteyen alır falan dedi meğer o zaman da alıyormuş demedi hani ne bileyim ben kimse bir şey yapmıyor sandım ve zaten gruba yazdım ben gelemem küçük bebeğim var diye orda herkes kabul etmişti zaten kadında yazmış yapmak isteyenler yapsın diye ben fikrimi sunsam ne olacak herkes zaten böyle yapıyormuş her sene bir kaç gün önceden söylenseydi hani kimseyi de tanımıyordum illa konuşulurdu hediye işi bende alırdım Allah'tan başka unutanlar vardı kızım da onlar unutmuş diye sakinleşti evde hiç kullanmadığım hediye paketinde bir sunumluk vardı onu verdim kızıma bak unutmuşum ebde bende almıştım diye çok sevindi de işte benim içimde kaldı pazartesi günü veririm anne dedi 4 yaşında ama dün adını yazdı okunacak kadar anlaşılıyor güzelce öğretmenin adını yazdırırım.kendi eliyle yazsın çok mutlu olur kadın şaşırır zaten yazmasına
(899 puan) tarafından
Yanı öyle yapın artık üzülecek birşey yok olan olmuş napacaksın
(73 puan) tarafından
Öyle tabi hediyesini verince unutur inşallah zaten de bir daha da hep dikkat ederim acemiligime geldi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
8 cevap 103 göst.
21 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlemyc (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 377 göst.
17 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde WhiteSwaN (14,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 271 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayal perest (325 puan) tarafından soruldu

404,805 soru

12,126,364 cevap

36,488 kullanıcı

...