0 oy
64 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (992 puan) tarafından
Kızlar bu aralar yüzüm çok değişti sarkmaya başladı. Kendimi çok yaşlanmış hisstemeye başladım. 28 yaşındayım. Daha önce hiç yüz bakımı yapmadım, ihtiyaçta duymadım ama sanırım artık o zaman geldi. Bana rutinlerinizi ve kullandığınız (gerçekten kaliteli parasına değecek) ürünleri paylaşır mısınız? Nasıl yapmam gerek nereden başlamalıyım yüzümün parlamasını ve sıkılaşmasini istiyorum. Teşekkürler 

3 Cevaplar

0 oy
(4,186 puan) tarafından
Ben cildiye doktorun önerdiği nemlendirici ve yuz yıkama jelini kullanıyorum memnunum. Bir de c vitamini kullanıyorum onun sayesinde yüzüm parlıyor canim. La Roche posay ürünleri güzel eczanede satılıyor Trendyol da var resmi satıcıdan alirssn güvenilir ama çok pahali. Tanışma kiti alabilirsin hemde denemiş olursun. Ben c vitamin serumu doa kozmetik var oradan alıyorum gayet basarili
(992 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım aşağıda biri daha önermiş aynı markayı bir bakayım ona.
(992 puan) tarafından
Baktım canım ama ben daha pahalı bekliyordum fiyatı uygunmus eczaneden alıp bı deneyeceğim sanırım
(4,186 puan) tarafından
Rica ederim canim, her eczanede bulunmuyor anlaşmalı eczanelerde var internette yazarsan sana yakın olan çıkar
(4,186 puan) tarafından
https://ty.gl/3or3a4gx3a8m4 trendyolda yetikili satıcısı bu sayfa canim alacaksan da buradan al
(992 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(4,186 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
La roche posay yuz yıkama jeli effeclar duo nemlendiricisi kullanıyorum

The purest peeling ve serumla cilt sıvılaştırılmış vs vs
(992 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu markaya bakacagim
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Her ürün her cilde gitmez o yüzden ürün önermiyorum ama her gün sabah nemlendiricili güneş kremi ve gözaltı kremi sürüyorum güneş olsa da olmasa da. Akşam yatmadan önce yağ bazlı temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum sonra köpük şeklinde temizleyicim var onunla yıkıyorum. Yıkama bittikten sonra tonik sürüyorum. Gece için gözaltı kremimi sürüyorum Haftada 2-3 kez de leke çıkarıcı serum sürüyorum tonikten sonra. Bunlar beni parlak tutuyor ama senin cildini bilmem :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
27 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Naz455 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
20 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ahsen61 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
20 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ahsen61 (237 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,965 cevap

39,054 kullanıcı

Kategoriler

...