0 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
.........

31 Cevaplar

+2 oy
(519 puan) tarafından
7 eltiyiz çok şükür daha hiç bir sıkıntımız olmadı ben üçüncü gelinim.
-Reklam-
+1 oy
(1,554 puan) tarafından
Üç elti zor olur canım illaki bir kutuplaşma yaşanır iki kişi arasında diğer kişi hep tek kalır annem hep tekti diğer yengelerim onu hep dışladı çok zor günler yaşadı annem onalr yüzünden 
+1 oy
(2,058 puan) tarafından

Senin iki eltin var benim ise 9 ben ne yapayım şimdi :D

(2,058 puan) tarafından
Ahahah cidden mi gııı, kaç kayınvaliden var benim üç tane :D
(1,570 puan) tarafından
1 tane canım tek anneden ☺️ görümceleri ve vefat eden, düşükle sonuçlanan çocukları soylemedim daha☺️
(2,058 puan) tarafından
Benim 9 kaynım var 12 görümcem var 4-6 tane de vefat etmiş üç kaynanam var :D
(1,570 puan) tarafından
Masallah valla eskiler bos durmamis☺️☺️
(2,058 puan) tarafından
Ahahahah hee yaa
0 oy
(6,484 puan) tarafından
4 eltiyiz ben 3. yüm benden büyük ikisini sadece düğünümde gördüm onun harici tanımam kemdilerini küçük eltimde binde bir wp tan kızımı atarsam yazar bende ona aynı şekilde hastalık yada özel gün harici konuşmamız olmadı yüz yüze hiç tanışmadık 
(1,779 puan) tarafından
Kusura bakmazsanız neden özel bir sebep var mı yoksa mesafe olsun istiyorsun?
(6,484 puan) tarafından
Şöyle anlatayım sen karar ver ☺️
Büyük olan iki eltim benim kınam için annemin evine geldiler eşimin bana kaşık uzatmasından tutta çantamı taşımasına kadar laf ettiler tabi fısır fısır  kaynanam benden için dediki numarasını kaydedin arar sorarsınız oralı olmadılar bende ısrarcı olmadım konu öyle kaldı kızım doğdu küvezde kaldı Dr yaşamaz dedi depremde evim yıkıldı ve hiç arayıp sormadılar beni ne iyi günde ne kötü günde bende onlara aynı şekilde karşılık verdim onlara şuanda aynı şekilde görüşmüyoruz ama dersen küslük varmı yok
Küçük eltimde nişan yaparken ailesi kalabalık istememiş kaynanam ve kaynım yenge siz düğüne gelirsiniz durum bu dediler tamam dedim kaynımı severim gidecektikte sonra çikolata vs yolladım hediye onlar başka şehirde sonra nişanlılarken kız kaçtı  kaynıma ailesi ayrıl diye baskı yapmış oda kaçtı düğün yapcaz dediler sonra yapmadılar bizde gidemedik tanışamadık eşiyle ama çocuğu oldu hediyesini yolladım o benim kızıma doğum gününde yolladı irtibat halindeyiz ama mesafeliyiz
Bir hayli uzun oldu
(2,962 puan) tarafından
Kıskançlık bacım başka şey değil, uzak olsun hayır olsun her zaman
(1,779 puan) tarafından
Çok değişikmiş
İyisi yapıyorsun:-)

Benim daha iki eltim daha olacak bakalım
İlki ×××
(6,484 puan) tarafından
Bende öyle diyorum herkes iyi olsun yerinde olsun zaten başka şehirdeler
0 oy
(385 puan) tarafından
3 eltiyiz ne kavgalar ne rüzgarlar esti :) 
(65 puan) tarafından
Hiç oyle seyler olsun istemem ama insanin alındıgı kırıldıgı seyler oluyor
(385 puan) tarafından
Ortanca eltim ben kaynanamın evine sık gitmiyorum diye bana karışmak istedi . Bende haliyle karıştırmadim sen kim oluyorsun dedim istediğim zaman gelirim giderim dedim :)
(385 puan) tarafından
Kimsenin tavuguna kist demem ama bana diyen olursada susmam :)
0 oy
(2,382 puan) tarafından
4eltim var biri boşanma aşamasında biri ne gilir ne gideriz büyük eltim şimdi gitti evine misafirim vardı onun dunurleri yanlarına geldi iyi anlaşırız iki numara ve bir numara dip dibeler iyide anlaşırlar gidip gelirler bende giderim iyi kötü anlaşıyoruz yani ben en küçük eltiyim:)))☺️
0 oy
(554 puan) tarafından
Üç eltiyiz üçüncü gelince ikinci cozuttu konusmuyor ben birinciyim ortada hicbisi yok drduk yere kiskanmaya başladı telefonları açmıyor gelmiuor çokta fifi
(65 puan) tarafından
Küçükle yakınmısınız
(554 puan) tarafından
Evet canim
(65 puan) tarafından
Ben ortancayım mesela büyük eltim kendince ne düşünüyor bilmiyorum ama bana davrandıgıyla digerine davranmasu farklı kac sene surat asıklıgını  cektim bişi demedim şimdi onla konusurken gülerek konısur fln bn kıskanmıyorum ama aralarından cektim kendimi bunda kayınvalideninde büyük rolu var tabi sizinde oyle kbelkide bişiye kırılmstır
(554 puan) tarafından
Aman boşver durduk yere böyle oluyolar manyaklar
0 oy
(2,141 puan) tarafından
3 eltiyiz birbirimizle konuşmuyoruz bı yerde denk gelirsek nasılsın iyi misin :)))
0 oy
(9,434 puan) tarafından
Daha eltim yok ama 3 eltim olacak şimdi kaynimin kız arkadaşı var haftada 2 gün kaynanama gelir beni görse selam bile vermez. Kaynanamda kapı komsum. Şimdiden benle rekabet halinde ve kıskanıyor. Acaba evlense kaynimla neler yapacak neler edecek diyecek bende merak ediyorum 
(13 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Kaynana çok pis bir illet
(9,434 puan) tarafından
Hazırım bekloyorum elti darbelerinide :)
0 oy
(28,792 puan) tarafından

7 eltiyiz hiç sıkıntımiz yok karakter meselesi yani fazla takılma 

0 oy
(417 puan) tarafından
4 elti olur mu :))

Biriyle çok anlasirim diğerleriyle ne iyiym ne kötüyüm şöyle düşünüyorum ortaklık olmadığı sürece kötü olmanın da bir anlamı yok 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
4 eltiyiz 1 ile kimse konuşmuyor ben gerçek yüzünü gösterdim diğerlerinin bin şükür iyiyiz
0 oy
(2,996 puan) tarafından
1 eltim vardı nişana falan hıc gelmedı düğünümde tanıştık düşün soğuk biriydi zaten evlendikten sonra kızım doğduktan sonra görmeye gelmişti sonra kızım yaşına girdiğinde ben yıne hamileydım doğumdan 15 gün sonra duydumki bosanmışlar 
0 oy
(281 puan) tarafından
4 eltıyız 3 numarayım 

Büyük eltıyle aynı bahcedeyız aıle apartmanı zamanında çok ıyıydık sımdı dusmanız haha.. 

Dıgger ıkı eltımle ıyıyız küçük olan baya uzak zaten wp da konuşruz arada o kadar
0 oy
(1,979 puan) tarafından
Biz 3 eltiyiz en yeni gelin benim herkes ayrı şehirde binde bir denk geliriz önemli olay vs olursa öyle bi araşırız o kadar hiç takmam bi araya gelince de isterlerse kendileri daha yakın olabilirler yine hiç takmam
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Eltim de yok görümcemde. Cok sukur :D  aman iyi olmak zorunda da degilsin ki. Soguyorsan gordukce konusursun olur biter. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Bosveer.
0 oy
(164 puan) tarafından
5 eltiyiz sadece birisiyle gorusuyorum kafaya da takmıyorum ben samimi olmuyorum cunku insan herkesle aynı derecede anlasamayabilir isinamayabilirsin ben isinamiyorum anlasabilecegim tarzda değiller benden büyük olduklari için saygı çerçevesinde hal hatır sorarim biter o kadar takmayın kafaya en iyisi mesafe zaten
0 oy
(8,573 puan) tarafından

6 eltiyiz hepsiyle de mesafeliyim gelme gitme yok hatta biri küsmüş kendi kendine saçma sapan göndermeler yapıyor gram da suçum yok hani hatalı olsam büyüğüm der gönlünü alırım hatamı kabul edip en iyi de onla anlaşırdik küçücük biseyden küsüp sırt çevirdi 

0 oy
(3,748 puan) tarafından

3 eltiyiz aramam sormam aramalarını da istemiyorum da böyle iyi 

0 oy
(1,246 puan) tarafından
3 elti var ben kucuguyum ikisi köyde kendimi araytirmam dahi ugrasamam ilk başlarda msj ayardi kucugu köyde olanı yazardı bı bagrdim cagrdim aramadı gidmedim yaninA oburude  kaynamla duruyo 2 gün dişimi sıkıyorum eltiyle arkadaş olcama 7 kat yabancıyla dost olmayı tercih ederim✓

İlgili bir soru bulunamadı

404,803 soru

12,126,303 cevap

36,488 kullanıcı

...