0 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.........

31 Cevaplar

0 oy
(3,619 puan) tarafından
5 eltiyiz birinle tek anlasiyorum 
-Reklam-
0 oy
(138 puan) tarafından
Elimde yok görümcemde eşimin kardeşi vefat etti o yüzden tek cocuk sadece eşim
0 oy
(240 puan) tarafından
3 eltiyiz :) en küçüğü benim büyük ile tüm aile anlaşamıyor ama öyle kabullenmiş herkes patavatsız ne dediğini bilmiyor lafın nereye gittiğini bilmiyor herşeye ben büyüğüm ben biliyorum kafasında kaynana evinde iş olunca evinden gelmez işlerim var der yeme içmeye gelir yer içer gider yemeği hep ayrı tencerede pişer acı baharat sarımsak yemez yemek konusunda çok seçici o yüzden ona her yemekte ayrı yapılır Kendi kendine küser kıskançlık var sizde olan bende de olsun der eşlerimizin huyunu suyunu kıyaslama yapar değişik bişey o yüzden mesafeliyim ona karşı ortanca ile baştan beri anlaşırız sorun yok onunla :)
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Bizde 3 eltiyiz ben 3. Gelinim 2. Gelin bnm ablam olur en büyüğü normal ayda yıl da bir hatrini sorarız ben ve ablam daha iyiyiz birbirimize ayrıca sadece. Biz değil gorumcelerimizde biz ikimizi cok sever daha anlayışlıyiz büyük geline göre 
0 oy
(101 puan) tarafından
Ben buyuk eltiyim ortanca eltim ile 5 sene aynı evi paylaştık üstünlük taslamadım ezmedim hiç sonuç küçük eltim geldi ikisi bir olup benim numaramı dahi silmişler umurumda mı tabıkı degıl ama insan iyi niyetine üzülüyor sadece
0 oy
(216 puan) tarafından
Biz de 3 eltiyiz en küçük benim ortanci eltimle birlikte büyük eltime küsüz 
0 oy
(4,485 puan) tarafından
2 eltiyiz canım eltinin sayısı önemli değil bence birinin kalbi kötü olsa yeter ara bozmaya
0 oy
(7,891 puan) tarafından

0 eltiyim :D :devil::ninja:...

0 oy
(963 puan) tarafından
İki eltiyiz anlasamiyoz 3 bekar kaynım eşimde dahil olmak üzeri diger kayinlarimda anlaşamaz eltimle ben ikinci gelin eltim birinci kendi eşiyle bile anlasamaz sürekli sıkıntı çıkar aralarında birde eltimle aynı apartman da otururyoruz uzaklık yakınlık pek farketmiyor canım önemli olan kişi de bitiyor kactane de eltim olsa yani benle konuşmuşlar konuşmamışlar birlik olmuşlar umrumda olmaz ailem eşim cocuklarimla mutlu huzurlu olayım diğerleri dış kapinin mandalı 
0 oy
(113 puan) tarafından
Bir eltim var benim.yaşta o büyük ama yolda ben büyüğüm.abileriyle evliyim.uc senelik evliyiz.bikac kez eltimle kavga ettik ,tartıştık.anlamsizlik kıskançlık var.ve bazi şeyleri ben bileyim istemez.suan konuşuyoruz.bazen birbirimize içimizi öyle bir dokuyoruz ki .kocalarımızi çekiştirip duruyoruz.sonra tartışıp ksuuyoruz aylarca konuşmuyoruz.somra tekrar konuşup hicbisey olmamış gibi devam ediyoruz.cok garip bir ilişki ama sanırım birbirimize karşı sempatimiz var.yoksa şimdiye bin kere yolmustum:)
0 oy
(44 puan) tarafından
3 erkek kardes biri bekar 

2 eltiyiz 

Evlerimiz yakın küçük celebimiz uzak bize biraz 

Evlense nasıl olacak bilmiyorum aramız 

Bizde eltimle gidip geliriz kızlarımız var yaslari yakın 

İlgili bir soru bulunamadı

409,789 soru

12,319,915 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler