0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Selam hanimlar!burda beni bilenler biliyorlar ki bende yaş takıntısı vardır.ve şu takıntı bana evlendiğimden sonra geçti .şu kaynana yüzünden.bu sabah oturup konuşuyorduk.ona dedim geçen sene (27 yaş)tırnak işlerini öğrenmek istiyordum para kazanmak için.ama babamla telefonda konuştum bana dedi ki sen okumuş kızsın ne diye kendi öğretmenliğin durmuşken tırnakla para kazanmak istiyorsun.kaynana bana cevabında:sen o işleri BU YAŞINDA zor öğrenirsin (28 yaş)dedim ne var yaşımda ?ben 24,21 ken bile bana yaşlıyım diye imalarda bulunuyordunuz.genç sayılıyorsun diyordunuz.bana dedi 30 a kadar insan genç ondan sonra düşüyor.dedim sizin mAntıkınızla oğlunuz(33) artık yaşlı,ikinci oğlunuz(30 olcak)artık yaşlanma yolunda))yok öyle demedim diyor.yani gittikçe insan yaşlanıyor işte. Falan.dedim siz her halde 30 dan sonra kötü yaşamışsınız da onun için yaşlı diyorsunuz.Aralık sonu 29 oalacagım yine beynime saldı şu yaş meselesini.

14 Cevaplar

+3 oy
(13,707 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bir kadinin en güzel yaşı otuzdur 

Neyin hata olduğunu anlarsın aklın başına gelmiş olur 

Değer verene değer verir olmayani direk hayatından çıkaracak canını sıkanlar la kolayca mesafe koyabilecek akli başında yaştır OTUZ
(1,062 puan) tarafından
Sonrası peki
(13,707 puan) tarafından
32 yaştayim şahsen ben yirmili yaşlarımda gibiyim görüntü olarak da ruhsal anlamda da
His ettiğin yaştasın ❤️
(177 puan) tarafından
Esra004,kız kötü bir şey söylemedi ki…Sweety sana gelinceyse,sen neden kendini 20 gibi görüyorsun ?bak buradan mantığı anlıyorum hepiniz 30lu yaşlara yaşlı diyorsunuz :(
(13,707 puan) tarafından
Yaşlı demiyorum arkadaş otuz olunca hayatın tadı olmazmiş gibi deyince his ettiğin yaştasın diyorum artık Yaşin bi önemi kalmadı, kırkli yaşlarda kız gibı tanıdıklarım var
Önemli olan kafaya takma hayatın tadını çıkar
(13,707 puan) tarafından
-Reklam-
+7 oy
(1,062 puan) tarafından
Puahahahahahahahhahah yaaaa kardeşim gece gece Allah'ın aşkına yaa başka derdin mi yok asjajsjsjsaj gıt yat uyu hepimiz yaşlanacagız bundan doğal ne var ya
(177 puan) tarafından
Evet 52 yaşında kendisi.ben de ona dedim ben 28 yaştayım 27 lere çocuk gözüyle bakıyorum.siz nasıl olurda o yaşta bana yaşlı gözüyle bakarsınız )
(1,062 puan) tarafından
Sana bır tavsiye vereyim
Hassas olduğun noktaları karşındakine gösterırsen inatla ordan vurur o yüzden en takıntılı olduğun şey olsa bıle umursamaz davran bakacak sen takmıyorsun karsılık vermiyorsun oda o zevki tadamayacak vazgececektir
(177 puan) tarafından
Yapmasına yaparım da ama kafama takıyorum kendi içimde fırtınalar kopuyor
(1,062 puan) tarafından
İşte bır kere kopar ıkı kere kopar baktı sen takmıyorsun daha susar çünkü keyif alacağı bır durum kalmayacak ortada karşısında cevap veren inatlaşan gıcık olan kımse kalmayımca keyıfsız hale gelecek
(177 puan) tarafından
Bence de mahsustan yapıyor o.ben oğullarını ortaya salınca salaklığını anladı
0 oy
(418 puan) tarafından
Aman sallıyorlar hep boşver bacım onlara takılma herbokologlar onlar herşeyi kendileri bilir
0 oy
(397 puan) tarafından
Takma canım ya
0 oy
(529 puan) tarafından
Şunu dert etme kendine allah aşkına ya 

Okumanın öğrenmenin heves etmenin yaşı yoktur
(177 puan) tarafından
Ben de cevabında ona dedim zaten Peygamber efendimiz (SAS) “mezara kadar öğrenin”diyor
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Bu posttan sonra benim yaş değilde sayı takıntım.oldu sayende bende 28 im :D
(177 puan) tarafından
)))))))))))))))))))))
(4,381 puan) tarafından
Kız o değilde küçükken 30 bana çok yaşlı gelirdi hep dua ederdim 30 dan önce öleyim diye inşallah kabul olmamıştır yoksa iki senem filan var maksimum :))
(177 puan) tarafından
Ben de ölmek bile istemişim )
(4,381 puan) tarafından
Eyleme mı gecirdin sen benimki duayla kalmıştı :)
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Hakkaten başka derdin yok. Allah da. Vermesin tabi de. Bira kendini faydalı şeylerle meşgul et . Çok boş bı muhabbet çünkü 
(177 puan) tarafından
Başka işlerle
ZAten meşgulüm da böyle şeyler de yüklenince dayanacak gücüm kalmıyor taşıyamıyorum.
(19,483 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin. Dert bile olmayan biseye bu kaşar kafayı takman senin için yorucu.
(177 puan) tarafından
Evet çok yoruluyorum
0 oy
(540 puan) tarafından
Gerçekten hayretle okudum yani tek takıntın derdin bu mu gerçekten mi ya ? 
(19,483 puan) tarafından
Bu konuda post açıyor hep arkadaş. Benim hafızam kötüdür. Ama hatırlıyorum. En az 3. Postu bu konuyla ilgili
(177 puan) tarafından
Hayır bir çok takıntım varda,doğum günüm yaklaştıkça daha da şiddetleniyor birisi de yaşlıymışım diye ima edince
(540 puan) tarafından
Yani çok gereksiz takıntılar
0 oy
(17,887 puan) tarafından
İnsan gittikçe yaşlanmıyor mu ? Haksız bulmana istinaden soruyorum dediğinde yanlış olan ne ? Kesinlikle takıntılısız ve bu takıntı ile daha çabuk yaşlanırsınız
0 oy
(7,945 puan) tarafından

Aman He de geç bacım takma :D

0 oy
(370 puan) tarafından
Sence de abartmıyor musun? Yaş ilerledikçe öğrenme zorlaşır onu kastetmiş kaynana sen alınganlık yapınca da kendını ifade edememiş gibi görünüyor dışardan bakınca 
(177 puan) tarafından
Genclik 30 a kadar diyor ne yani ben 1,5 seneye yaşlanacak mıyım :(
(370 puan) tarafından
Herkesin derdi bu olsun ya sen nıye takıyorsun onun hayata bakış açısını. Ona göre öyle olabilir
0 oy
tarafından
Canım bağlasan durmaz 2 sene sonra sende 30 Olcan :))
(177 puan) tarafından
Eeee?senin yaşın sabit mi duracak?!
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Her yaşın bir guzelligi vardır. Zayıf noktan buysa anladiysa oradan yuruyordur sana
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Ay bu kaynanalar bir entresan zaten. Benimki de fiziği düzgün evli çocuklu bir kadın görünce suna bak kız gibi zapzayif derdi bana. Benim de boy 170cm kilo 55. Düşün yani . Ben hiç cevap vermezdim demiyor artık. Senin de takıntını öğrenmiş inadına yapıyor. 
(177 puan) tarafından
Allahım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
23 cevap 548 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (125 puan) tarafından soruldu
+3 oy
0 cevap 239 göst.
16 saat önce Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy