0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar sol göğsümde koltuk altimin orda göğüse yakın elim ile elledigimde elime şişlik geliyor ve ağrım var sanki gogusum uyuşuk gibi anlamadım ya neden böyle oluyor internette kötü şeyler yazıyor başına böyle bi durum gelen var mı haftaya bulabildim randevuyu

3 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Emziriyormusun canım 
(13 puan) tarafından
Yok canım değilim ama korunmuyorum da bebek istiyoruz
(191 puan) tarafından
Ilk gebeligin mi canim inşallah hamilesindir meme hassasiyeti de olur ilk hamilekte
(13 puan) tarafından
Yok canım ikinci
(191 puan) tarafından
Şişlik sertse ve ateş varsa bi hekime görünmnde fayda var
(13 puan) tarafından
Salı gününe randevu buldum ateş yok ağrı var göğüste
(191 puan) tarafından
Hangi bölüme aldin balim inşallah kötü bisey yoktur bende 2 çocuğumda da mastit oldum ağrısi cok kötü bisey Rabbim sifani versin
(13 puan) tarafından
Hamileliginiznilk belirtilerinde mi oldunuz mastit hiç böyle bi durum yaşamamıştım genel cerrahi ye aldim
(191 puan) tarafından
Hamileligimde sadece hassasiyet vardi biraz da benim cahilligimle oldu yüzüstü yatmıştım lohusayken  öyle işte  
Sali gunu ultasonla bakarlar canım
-Reklam-
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Benim göğüsümdede şişlik var genel cerraha randevu aldım benim kitlem var daha önce de ameliyatla aldırmıştım şimdi bir tane daha büyüdü o da alınır büyük ihtimal 
0 oy
(20,244 puan) tarafından
Kardeşimin de göğsünde şişlik oldu. Kötü bişey çıkmadı şükür. Acı ağrı varsa korkma demiş hatta doktor. Keşke kanser hastalığında da ağrı acı olsa da insanlar erken farkedip gelseler demis. Enfeksiyon mastıt ya da polikistik över varsa onunla alakalı olabilir . 1 hafta beklemek de insana zor gelir de kafana takma bence önemli bişey değildir inşallah doktorun söylediğine göre 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
11 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

411,658 soru

12,392,610 cevap

43,892 kullanıcı

Kategoriler

...