0 oy
200 göst.
Aile kategorisinde (4,259 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar 

Ben birşey öğrenmek istiyorum kaçıncı haftada doğum yaptınız bebeğiniz kaç kilo doğdu küveze girdimi yalancı sancı nasıl oluyor gerçek sancı nasıl oluyor 

Rabbime şükürler olsun 34+1 olduk gecen sali gittim 2400 lerdeydi kilosu 

Normalde birşey yok tu ama 1 saattir affedersiniz bebeğin hareketleri rahimde sanki ufaktan ağrım var doktor tehlikeli haftani geçtin artik dedi ama ben yinede merak ediyorum 

Şimdiden çok teşekkür ederim kimin duası kabul olur bilinmez dua edin erken gelmeye kalkmasın sezaryan olacak ama acil sezeryan olmasın istiyorum planlı olması benim için çok ama çok önemli acil ameliyat olursa diğer ameliyatım doğumdan sonraya kalır kalmasım minicik bebeği bırakıp ta hastaneler de yatmak istemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(1,153 puan) tarafından
İlk çocuğum yüksek erken doğum riskine rağmen 37+2 de suyumun patlamasıyla normal doğdu. Doğum sancıları anlaşılmayacak gibi değil başladığınde gerçekten kıvrandırıyo insanı ve zaman geçtikçe daha da şiddetleniyo. Şimdi 36 haftalık tekrar hamileyim ağrılarım var takip ediyorum şiddetlenmediği sürece önemsemiyorum inşallah vaktinde kucağımıza alırız
(4,259 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
38+0i doldurdugum gun belimden vajinama vuran keskin beni yerimde oturtmayan agrilar vardı sık ve sürekliydi kendimde biseyler oldugunu anladim hemen hastaneye gittik muayene yapildi acilmam 4 cmdi doktor dogumun 3 4 saate baslar yatis verelim egzersize basla ama once nst dedi girdim nstye bebegin kalbi cok duzensiz ve az atiyodu seyyar ultrason getirip hemen baktılar zaten bebegimi besleyen damarlarda direnc vardi bebek strese girmis olabilir dendi acil sezeryana alindim canim 

Bebegim 3kilo 50 gram dogdu ilk aglamamis doktorum solunumda bisey var sanmis hemen muayeneleri yapilmis hemen ardina aglayinca tekrar muayene edildi ve kuveze girmedi 2 gece yatip ciktik simdi 5 ay olduk olacagiz

İnşallah saglikla kucagina alirsin hayirli dogumlar diliyorum❤️
(4,259 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(4,888 puan) tarafından
Bismillahirrahmanirrahim ilk yavrumu bundan 22 yıl önce 34. Haftada doğurdum canm hiç kuveze girmedi ama erken doğum olacağı bilindiği için ciğer geliştirici iğne yapılirdi 3 doz sonra ikinci yavrumu 36. Haftada doğurdum oda girmedi kuveze 3. Yu de 38 de doğurdum en sonuncumu da 37. Haftada doğurdum ama o kuveze girdi solunum problemi vardı 
(4,259 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Senin sağlık sorunun olduğu için seninki çok daha farklı canım baktın ağrı girdi 1 saatte geçse doktora git nolur nolmaz 
(4,259 puan) tarafından
Benim duş aldım ağrılarım geçti gibi tekrar ederse gidicem cnm
0 oy
(3,337 puan) tarafından
Kızım 39+5 te ben suni sancı almak için hastaneye gittiğimde heyecandan mı nedir kendi sancımın başlamasıyla 3 saatte doğdu 

Yalancı sancı gelip gider gercek olunca anlarsın düzenli gelir 

Bide ayıp olmazsa neden ameliyat olacaksın bir sorun mu var ilk çocuğun sanırım 
(4,259 puan) tarafından
Büyük ihtimalle yalancı veya gaz sancısıydi bi duş aldım suan sancim yok

4 cu hamileligim ama hiç birinde ağrı sancı yaşamadım Sezeryan ile doğurdum

10 haftalık hamileyken doktor hatası yüzünden bağırsağım patladı karnımdan dışarı çıkarıldı torba takıldı nasip olursa doğum anında bağırsak ameliyatı da olucam iceri alacaklar cnm o yüzden
0 oy
(13,051 puan) tarafından
Belden vuran ritmik bir ağrı canım 10 sn kadar sürer önce 20 dk ara ile başladı benim. Sonra düştü. Evet vajinada ağrı kıpırtı da vardı açılma başlamıştı. 
(4,259 puan) tarafından
Belden vurmuyordu cnm duş aldım suan ağrım kasilmam yok tekrar olursa bi gidicem teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Benimle beraber arkadaşın çocuğu oldu canım kız bebek kilosu 2 kg olarak doğdu 34+0 da kuvezde 20 gün kaldı benimle beraber yatisi yapılan kadın 35+0 da doğum yaptı onunki 3 kg ydi 4 cm açıklıkla ve sancıyla yatti bebegide benim oğlanla beraber 11 gün kaldı aynı anda doğum yaptık onunkini aynı gün yatırdılar 3 numaraya benimkinide eve gelip kanlı bezi görüp goturdukten sonra yatırdılar 3.5 ta derece olarak aynı gün taburcu olduk sonra ben hamile kalınca kadın doğuma gittim geçenlerde kontrol için oda spiral taktırmaya gelmiş maşallah o benden daha iyi bakmış tosuncuk gibiydi onunki 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
+2 oy
3 cevap 256 göst.
0 oy
5 cevap 86 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Berliz35 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (117 puan) tarafından soruldu

408,082 soru