+1 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (4,519 puan) tarafından
Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu anneler dünden beri bebeğim kusuyor ama fışkırarak kusuyor belki sabaha kadar bişey kalmaz diye bekledik ama değişen bir şey olmadı hatta daha da kötü oldu her emzirdikten bı beş dk sonra kusuyor daha çok küçük 4 aylık kimin duası kabul olur Allah bilir benim bebeğim içinde dua eder misiniz açlıktan bitap düştü yavrum...şuan hastanedeyiz serum bağladılar kan aldılar 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,519 puan) tarafından

En İyi Cevap

Dua eden etmeyen kim varsa Allah razı olsun inşallah özellikle dualarında bize yer verenler rabbim size cennetin de yer versin inşallah, çok şükür evladım biraz daha iyi kusması durdu ama enfeksiyon devam ediyor ona da çok şükür Allah muhafaza kötü bişey de çıkabilirdi ama Rabbime şükürler olsun ki yavaştan durumu iyiye gidiyor Çarşamba günü tekrardan kontrole gideceğiz, rabbim sizlerden razı olsun inşallah evlatlarınizi size bağışlasın ayaklarına taş degdirmesin inşallah ❤️ ❤️ ❤️ :angel:

(5,440 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun yenı gördüm postunu ortada salgın var bebeğin çok küçük Rabb'im şifasını versin şükür düzelmiş daha da iyi olur İNŞA'ALLAH ❤❤
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim evet elhamdülillah birazda olsa iyi Rabbime sonsuz şükürler olsun ❤️
-Reklam-
+3 oy
(358 puan) tarafından
Rabbim şifasını versin Allah seninde gönlüne ferahlık versin kuzum korkma geçecektir Allah daha beterinden korusun Allah şifasını versin cnm
(4,519 puan) tarafından
Uzman geldi baktı enfeksiyon dedi antibiyotik tedavisine başlayacağız dedi dua eder misiniz (⁠´⁠;⁠︵⁠;⁠`⁠)bide Ayn öyle vallahi annelik dünyanın en zor şeyiymiş
(358 puan) tarafından
Rabbim sana bağışlasın Rabbim yavrunun gücünü kuvvetini arttırsın sağlıkla bağışlasın cnm emin ellerde Allah'ın izniyle antibiyotik tedavisiyle üzülme iki gün de toparlar inşallah
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim dualarınizi eksik etmediniz rabbim sizlerden razı olsun inşallah ❤️
(358 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun kardeşim iyi olun inşallah Allah şifa versin tekrar dan
(4,519 puan) tarafından
Amin gülüm sağolasın ❤️
+1 oy
(5,280 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm salgın var
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim bilmiyorum acaba hava değişiminden mi oldu dedik
(5,280 puan) tarafından
Doktor dedi salgın var kızımda yeni iyileşti
(4,519 puan) tarafından
Anladım teşekkürler canısı peki kaç gün sonra iyileşti
(5,280 puan) tarafından
3 günde cnm
(4,519 puan) tarafından
Bebeğim de enfeksiyon çıktı şimdi kusmayı durdurmaya çalışıyorlar durmazsa yatış verip damardan antibiyotik tedavisi dedi dua et olur kardeşim
+1 oy
(717 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin haber edersin olurmu bebeklere bişey olmasın çok kafama takıyorum 
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim tabi haber ederim inşallah
+1 oy
(7,885 puan) tarafından

Allahim safi ismiyle şifa versin inşallah 

(4,519 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun inşallah
(7,885 puan) tarafından
Bizde acile gittik bisi çıkmadı

Sen naptin
(4,519 puan) tarafından
Valla idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdiler sonra damardan kusması dursun diye ilaç verdiler şuan iyi elhamdülillah rabbim tüm evlatlarımızi bize bağışlasın inşallah
(7,885 puan) tarafından
Allah şifa versin
(4,519 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim
+1 oy
(359 puan) tarafından
Alerjisi olabilir belki bebeginizin 
(4,519 puan) tarafından
Bilmiyorum üç tüp kan aldılar bakalım
(359 puan) tarafından
Muhtemelen enfeksiyona bakilir
Gecmezse alerji testi isteyin
Gecmis olsun tekrardan
(4,519 puan) tarafından
Tamam Allah razı olsun inşallah kardeşim
+1 oy
(13,583 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rota virüsü olabilir
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim tahlil sonuçları çıktı idrar yolu enfeksiyonu varmış o yüzden kusmaya sebep oluyormuş eğer kusması durmazsa eğer yatış vereceklermis duanizda bize yer verirseniz çok sevinirim
(13,583 puan) tarafından
Allahım şifa versin yavruna canımmmm
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim
+1 oy
(1,490 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah rota degildir
(4,519 puan) tarafından
Elhamdülillah o değilmiş idrar yolu enfeksiyonu varmış
+1 oy
(6,519 puan) tarafından

Allah şifa versin cnm çok geçmiş olsun Nazara inanırım her zmn olabilir vllh:pouty:

(4,519 puan) tarafından
Ben Allah'a inandım bebeğimi koruyacağına inandım ve çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun duanda bize yer verirsen çok sevinirim
+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin tez vakitte hiç korkma enfeksiyon olmuştur benim kızımda doğar doğmaz fışkırtarak kusuyodu meğer enfeksiyon olmuş iyileşti 4 gunde
(4,519 puan) tarafından
Evet enfeksiyonu varmış idrar yolu enfeksiyonu hatta antibiyotige başlanacak dediler ve Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ❤️
+1 oy
(3,434 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah postu açalı baya olmuş nasıl oldu bebeğin umarım iyidir
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim elhamdülillah şuan daha iyi kusması durdu ama enfeksiyon var ve devam ediyor antibiyotik tedavisine başladık inşallah o da geçer
(3,434 puan) tarafından
Ya şafi de hep anne olmak zor bebeğin hasta oldunmu sanki insanın ömründen ömür gidiyor Rabbim şifalar versin tez zamanda
(4,519 puan) tarafından
Ayn öyle vallahi uyku girmedi gözüme sabaha kadar ve Allah razı olsun bol bol çekerim gülüm ❤️
+1 oy
(286 puan) tarafından
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin yavrunuza.
(4,519 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ♥️
+1 oy
tarafından
Allah şifa versin korkma bir ay kadar önce bende yaşadım hiç böyle bir şey yaşamamıştım daha önce bebeğim emiyor fışkırarak kusuyordu hafif ateş de oldu ilk gün iki üç gün çektim bu kusmayı kızımda da başlayınca tekrar gittik kan verdik enfeksiyon çıkmadı bol bol sıvı ver diğerini de emzir dedi doktor şükür geçti ama ne çektiğini çok iyi biliyorum mahvolduk o bir kaç günde korkma geçer canim 
(4,519 puan) tarafından
Hiç sorma o ağlıyordu ben ağlıyordum rabbim evlatlarımızi korusun amin amin amin  ve Allah razı olsun inşallah kardeşim ❤️
tarafından
Korkma balım birkac gün de geçer biz yaz günü olduğu halde evde ne koltuk kaldı ne yastık kılıfı giysimin bittiğini biliyorum bir yudum su içse fiskirarak çıkarıyordu anında merak etme gecicek
(4,519 puan) tarafından
Ayy kıyamam sana da yaa elhamdülillah bebeğim şuan biraz daha iyi ama arada ateşi çıkıyor
0 oy
(4,519 puan) tarafından
Post yukarı lütfen 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zeyno_88 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 687 göst.
2 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busrazumra (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eviminnesesi (694 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Leylak kokusu (915 puan) tarafından soruldu

409,669 soru

12,315,698 cevap

38,824 kullanıcı

Kategoriler

...