0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (444 puan) tarafından
3 yaş erkek çocuğu olan anneler evde nasıl vakit geçiriyorsunuz havalar da soğudu dışarı da çıkamıyoruz biz her gün her gün evde de oğluşum sıkılıyor sadece ben varım birde 2 aylık bebisimiz var ama oynayamiyor tabi daha :) 

Siz neler yapıyorsunuz gün içinde ? 

3 Cevaplar

0 oy
(444 puan) tarafından
3 yaş annesi yok mu hiç burda :)
-Reklam-
0 oy
(2,914 puan) tarafından
3 yaş kız var. Kahvaltıdan sonra ev işi yapana kadar etrafımda geziyor. Sonra tv izliyor ondan sonra öğle yemeği yiyip uyuyor. Uyanınca da yine aynı yanımda yemek yaparken falan. Biraz ortalığı karıştırıyor biraz oynuyor derken zaman geçiyor öyle 
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaş kahvaltı ederiz ben evi toplarım kızıma şunu yap bunu getir falan iş yaptırırım sonra yağmur haricî soğukta olsa dışarı mutlaka çıkarız. Sonra öğlen uykusu uyanır yemek yer oyun oynar tv izler ben yemek yaparım sonra beraber oynarız veya yine dışarı. Oyun olarak legolarla oynamayı sever oyun dikey süpürgesi var onunla evi süpürür. Meyve sebze kesme oyunu var onu keser oynar tavsiye ederim kız erkek fark etmez hepsi seviyor bu yaşlarda. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 82 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aybukee (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Derya deniz (612 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,961 cevap

38,282 kullanıcı

Kategoriler

...