+1 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Kazılar ne düşünüyorsunuz paylaşabilirmisinizz

35 Cevaplar

0 oy
(1,620 puan) tarafından
Öğretmen maaşları 45 bin polis maaşı 55 bin iken o parayla geçinen kira veren binlerce insan var. 100 bin ile geçinemeyen müsrif olmalı 
(227 puan) tarafından
Hm öylemi diyorsun inşallah sağol
-Reklam-
0 oy
(9,587 puan) tarafından
Bir lüks ü yoksa yemek gezme marka takıntısı vs gibi gecinilir

Netice asgari ücretle onlarca insan geciniyorken (
(227 puan) tarafından
Çok şükür öyle bı hevesim Yok maksat eşimden ayrı kalmamk
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Eşim aylik 60 bin kazanıyor ev kendimizin dükkan kira ama. Aylık 30 bazen 40 bin birikim yapıyorum ben. 100 bin çok çok güzel bi Mebla.
(227 puan) tarafından
Anlmdm teşekürler
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Dalga geçiyorsunuz sanırım. Cidden insanlar dalga geçiyor artık
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Semt var on bin lirası semt var elli bin kirası işine göre yaşayacağın bölgenin kira ortalamasına bakarsan bir fikrin oluşur bence. Ama geçinilir 
(227 puan) tarafından
Tm teşekkürler
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Kadıköyde üsküdar gibi semtlerde yaşarsan zor gecinirsin İstanbul'un bazı semtlerinde kiralar 30 binden fazla. Yok uygun bir semtte oturursan gecinirsin tabi lüks merakın yoksa birikim de kolayca yaparsın. 
(227 puan) tarafından
Çok şükür öyle bı insan değilim elhamdülillah cvbin içinde Saol
0 oy
(13,050 puan) tarafından

Sence İstanbul' da herkes multizengin mi :angel: hayat standardına göre tabi değişir fakat 100 bin lira- ki ortalama bize de gelen iki memur maaşı ile o kadar- kreş masrafı kira vs ile birikim de yapıyoruz yetiyor da. Evet ben İstanbul' da değilim kiram 8 bin lira ama evde değilim çocuğun 8750 kreşi var bunu koy üzerine eder 17 bin.3 daha koysan kiran olur bu İstanbul' da. Kadıköy' de oturmayacaksan eğer

(227 puan) tarafından
Anlmdm teşekürler
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Gecinmekten kasıt kirayı ödeyim.temel ihtiyaçları karşılayım ise fazlasiyla gecinilir üzerine bol bol birikim yaparsın  , gezeyim tozayim her ay alışveriş yapayim dışardan yiyeyim ise yine gecinilir ama birikim yapamazsın ama her türlü o para ile gecinirsin 

Bizim eve aylık 130 bin giriyor 25 bin kira 17 bin bebek bakıcısi ödüyoruz .kalanla ihtiyaçlar her ay kıyafet alışverişi oluyor bebeğe kendime dışarda yemek oluyor haftada 2 gün ortalama. Yılda iki tatilimiz olur geçiniyoruz yani ama birikim yok öyle fazla ufak şeyler yapıyoruz .siz de. Rahat rahat gecinirsiniz ama İstanbul'da bebekte Kadıköy'de ev tutmayacaksan tabi.biraz boğaz hattından uzakta olursan çok rahat gecinirsiniz.biz izmirdeyiz İzmir'de az buz değil İstanbul'un yaninda kira olarak benim oturduğum site 30 ile 50 bin arası ben tanıdık vasıtası ile 25 bine buldum
(227 puan) tarafından
Anlmdm teşekürler cnm
0 oy
tarafından
Yaşam tarzina ve yaşadığın ilçeye göre değişkenlik gösterir canım 
(227 puan) tarafından
Teşekürler aneee
0 oy
(3,930 puan) tarafından
Yani parayı nasıl kullanıldığına bağlı biraz 
(227 puan) tarafından
Anldm teşekkürler
0 oy
(7,464 puan) tarafından

Gecinilir tabikide 

Hatta üstüne her ay gram altın alınır kenara atılır birkaç tane

(227 puan) tarafından
Anlmdm teşekürler
0 oy
(11,446 puan) tarafından

Paşalar gibi gecinilir hemde.

(227 puan) tarafından
Anldm teşekkürler
0 oy
(3,630 puan) tarafından
Biraz zor gecşnmek yaa
(227 puan) tarafından
Anldm teşekkürler
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Kiralar en uygun 20 binden başlıyor faturalar filan 5 bin olsa mutfak masrafı min 10 bin olsa kafadan ,35 bin gitti zaten. Okula giden çocuk varsa orayı da düşün. En az aylık 500 gider extra masraflar hariç. Sen hesap et kalanını yeme içme gezme yaşanır 100 binle 
(227 puan) tarafından
Anldm teşekkürler
0 oy
(397 puan) tarafından
Eşim mesaiyle 25 alıyor taş çatlasın 30 en fazla alır bebeğim 15 aylık haftalık mama bez ekstra gebeyim ve  kiradayız cok şükür geciniyoruz söyleyeceklerim bu kadar.
(227 puan) tarafından
Anlm rabbim yardımcın olsun teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 983 göst.
+1 oy
5 cevap 144 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Esra2012 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 342 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (105 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 480 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,361 cevap

37,601 kullanıcı

Kategoriler

...