+2 oy
987 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (67 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ehwbhwbeheheb...........sjsjsjsj

26 Cevaplar

+12 oy
(568 puan) tarafından
Öğretmen olmak için öğretmen gerekiyor bence
(579 puan) tarafından
Katılıyorum. Burdaki kutsal olan şey verilen emek bence. Emek de verilmediğine göre...
(568 puan) tarafından
Biraz boş yorummuş gibi görünüyor benimki ama öyle olcak... Mesela hepimiz doğurmuş birer ebeveyiniz, ama anne olmak için doğurmuş olmak yetmiyor. Öğretmen olmak içinde sadece okumak mezun olmak yetmiyor. Hatta daha farklı bi boyutta bakarsak her doktor iyi bir doktor değil... Neyse. Post sahibi öğretmenler günün kutlu olsun.
-Reklam-
+6 oy
(663 puan) tarafından
Öğretmenler günün kutlu olsun ☺️❤️ hızlimi yazdın çünkü öğretmenlerdaha özenli yazar genelde 
+5 oy
(1,744 puan) tarafından
Valla atanamayan o kadar çok öğretmen var ki ona bakarsan herkes öğretmen yani. Öğrencin varsa öğretmensindir. Bende tarih öğretmeniyim ama atanamadim hiç bir zamanda böyle bir beklentiye girmedim. 

Ayrıca bir öğretmen olarak da değinmeden geçemeyeceğim Türkçeyi bu kadar katlederek ben öğretmenim deme be :D
(7,541 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim. Üşenmedim diğer postlarida okudum hiç öğretmen havası göremedim kusura bakmayın sargunes.....
+3 oy
(900 puan) tarafından
bence öğretmenler gününü kişinin öğrencisi kutlamalı. dolayısıyla sizin de kimsenin kutlamaması normal. buna takılmak yerine özel ders falan verip kendini aktifleştirmeyi düşünsen. bence çünkü bugünü kutlamamalarından ziyade öğretmen görülmemek üzüyor seni. ama zaten de mesleğini yapmayan kim olursa olsun öyle görülüyor. öğretmene has bi durum değil ki
(3,096 puan) tarafından
Çok haklı bir yorum . Ben velilerin öğretmenler günü kutlamasını bile tuhaf görüyorum. Heleki şimdiki veliler pasta börek yapıp okula gidiyor para toplayıp hediye alıyor
Ben buna sinir olsamda kızımda mecbur para verdim çünkü alınan hediyeyi kızım görmedi verince mutlu olmadı öğretmenine sarılmadı
Ayrı alıp versem göze batıyor diğer öğrenciler veliler laf ediyor topluluğa katılmadı die.
Boy boy giden veliler öğretmenle foto çekinip gruba attı komedi gibi .
(1,198 puan) tarafından
Ben çiçek aldm oğlum Cok sevindi heyecanla götürdü ilk okulda nasl olur bilemem
+1 oy
(67 puan) tarafından
????? Kizlar
(579 puan) tarafından
Bence formasyon alan da kendine öğretmenim demesin yahu. Eğitim fakültelerini kapatalım o zaman
(6,018 puan) tarafından
fen edebiyat bitirip koskoca universtelere ars gorv doc dr prof bolum baskani olunabiliyor . zaten amaci bu . egitim fakultesiyle tek fark formasyon ve staj. bu hak da zamaninda verilmisti koskoca universteye mesleki  anlamda bölum bitirecek universte ogrencilerine ders anlatabilen lise ortaokul ilkokul brans derslerine de pekala girebilir ve formasyon alirsa ogretmen olur. bi tartisma zamaninda cok yapildi ileridede cok yapilacak o yuzden hic o topa girmeyelim.:)
(1,988 puan) tarafından
Adam gazetecilik okuyor sonra formasyon alıyor ama onlar bile atanamayan öğretmenim diyor. Formasyon yüzünden zaten bu kadar atanamayan öğretmen algısı var
(579 puan) tarafından
Akademisyen ile formasyon almış lisans mezununu bir tutmak... İşte bu yüzden formasyon ile öğretmen olunmamalı. En alâ okuldaki felsefe bölümünün giriş sıralaması ile en kötü üniversitesitedeki eğitim fakültesi giriş sıralaması arasında bile fark var. Gerçek öğretmenlerin hakkı yeniyor bu noktada. Ayrıca oturup ders programlarını incelerseniz eğitim fak. İle arasındaki tek farkın formasyon dersleri olmadığını çok net şekilde, ayan beyan görebilirsiniz
(6,018 puan) tarafından
diyorum ya bi topa girersek asla uzlasamayiz her iki taraf da hakli cunku. verilmis hakki neden kullanmayayayim . diger yandan dedigin gibi atama bekleyen ogretmen sayisi kac kart artiyor formasyon sayesinde . her iki  taraf da hakli. birde bizim pdr ciler ile catismamis vardi. sosyoloji ve felsefe mezunlari  da psikoljik danismanlik ve rehberlik yapabiliyor. pdrviler buna herzaman karsi. onlarda hakli . diger taraftan felsefeci ve sosyoloji mezunlari da madem bana verilmis hak neden kullanmayayim diyor hakli olarak
+1 oy
(2,057 puan) tarafından
Beklemen hata canım. Öğretmen olsan bile seni arayıp kutlamak zorunda değiller ki. Benim doğum günümü bile kimse kutlamaz . Eşim hariç. Ben de kimsenikini kutlamam. Hiç kimsede takilmaz bu duruma . Boşver.
+1 oy
(17,983 puan) tarafından
Çalışanlarında bir kısmını kutlamıyorlar kendimden biliyorum insanlara ince düşünmek zor geliyor ve maalesef ki ataması yapılmayanı öğretmen saymıyorlar 
(7,541 puan) tarafından
Öğretmenler gününüz kutlu olsun......
(17,983 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
+1 oy
(874 puan) tarafından
Hayat bunları dert etmek için çok kısa boşver ne diye sıkıyorsun canını . İnsanlar bazen en özel günde bile arayıp en özel gününü kutlamıyor 
+1 oy
(1,471 puan) tarafından
Bende Edebiyat öğretmeniyim ama atanmadım evimde çocuklarımı büyütüyorum. Kimse de kutlanıyor bir tek ailem falan ama kutlamayın yapmıyorum görevi şuan dedim. Boşver takılma bu tarz şeylere. Benim de ablam sürekli beni küçümser o kadar okudun işini yapmayıp ev hanımı oldun diye hiç takmıyorum isteyen istediğini desin
+1 oy
(19,565 puan) tarafından
Ben de 3 yıl kolejde çalıştım. Başka da çalışmadım. Çocuklar büyüsün az daha mesleğe dönmeyi istiyorum. Ama tüm arkadaşlarım ailem kutlar. Gözlerinde öğretmenim hala. Yani sizinkiler şaşırmış bence. Kutlamamalari tamam sorun değil de öğretmenlik yapmiuodun ogretmen değilsin falan demeleri çok saçma. 
(19,565 puan) tarafından
Öğretmenler günün kutlu olsun ⭐❤️
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Baban kırılmış belli ki acele davranmişsiniz. 

Atanamadım kelimesini kabul etmiyorum, okulumuza her branştan her yaşta yeni öğretmenler geliyor 40 yaşında 2 çocuklu öğretmenler ataniyor yeni atamayla. Siz istememişsiniz 

Aktif görev yapmıyorsanız kim sizin diplomanizi kutlasın ki herkesin bazasinin altında 2 diploma var artik 
+1 oy
(5,199 puan) tarafından
Öğretmenler günün kutlu olsun meslektaşım 
+1 oy
(13,079 puan) tarafından
Evet öğretmensiniz fakat bu işi şu an yapmadığınız için insanların aklına gelmemesi çok normal. Ben Öğretmenim 15.yıl bitiyor. Dilerim siz de görevi başına geçip fayda sağlayabilen konuştuğu, anlattığı,yazdığı ile ışık olma yoluna yeniden giren bir öğretmen olursunuz tez zamanda. Gününüz kutlu olsun.
(13,079 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️
(5,053 puan) tarafından
Ne de güzel kırmadan vermışsınız mesajı :)
(11,393 puan) tarafından
Bana varoşluğu öğreten canım hocam şeninde öğretmenler günün kutlu olsun :D ❤️❤️
(13,079 puan) tarafından
Bidahanne kırıp dökerek kendince üzgün olduğu bir günde daha da üzerine gitmenin anlamı yok gibiydi çünkü :)
 Gözde varoşluk da bir yaşam biçimi bizden varoşu yok çok şükür kıııız ahahha :) çok teşekkür ederim çiçeğim ❤️
(11,393 puan) tarafından
❤️❤️❤️
+1 oy
tarafından

Öğretmenler günün kutlu olsun canım <3

+1 oy
(4,309 puan) tarafından

Kimse kutlamak zorunda değil ki boş beklenti içine girmiş siniz 

+1 oy
(1,198 puan) tarafından
Bence kesinlikle mesleğine devam et emek vermişsin  öğretmenler günün kutlu olsn 
+1 oy
(67 puan) tarafından
Evet benimde eşim ailem kimse kutlamaz zaten sevmiyorum artık öyle dedikleri için bende alıştım öğretmen değilim diyorum artık ne yapayım maalesef ki çalışmadığımız için böyle kadrolu olan öğretmen oluyor biz değil çok üzücü bir durum 
+1 oy
(1,553 puan) tarafından
Bende öğretmenim atanmadım . Ücretli kölelikte yapmak istemiyorum . Çalışmadığım içinde kimse bana Öğretmen değilsin diyemez çat diye diplomamı gösteririm. 
+1 oy
(958 puan) tarafından
Bence değilsin mesleğin öğretmen ama degilsin
+1 oy
(240 puan) tarafından
Evet öğretmen değilsin.

Ve de iyi ki bu Türkçe ile olmamışsın

İlgili bir soru bulunamadı

408,628 soru

12,279,871 cevap

37,856 kullanıcı

Kategoriler