+2 oy
968 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (62 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ehwbhwbeheheb...........sjsjsjsj

26 Cevaplar

0 oy
(989 puan) tarafından
Pedagojik formasyon aldiysan öğretmensindir.Bu kadar
-Reklam-
0 oy
(7,206 puan) tarafından

Hepimiz anneler olarak birer Öğretmeniz aslında <3 çocuklarımıza karşı öğretici olmaya çalışmakta bir meslek bence. 

Cümlemizin öğretmenler günümüz kutlu olsun :silly:

0 oy
(1,413 puan) tarafından
Öğretmenler günün kutlu olsun❤️
0 oy
(628 puan) tarafından
Değilsin tabi ki, öğretmenlik okuyan herkes öğretmen saniyor kendisini , öğretmenlik emek ister. Öğretmen olan çoğu kişinin bile öğretmenliği tartışılır. Bende okudum aynen üç sene çalıştım. İnsan kaynakları uzman yardımcısıydim. Şimdi ben ik yim demiyorum sorana. 
0 oy
(765 puan) tarafından
Bir çocuğu yetiştirmiş ona Bişeyler öğretmiş olmak bile gurur verici bence bizler anne olarak çocuklarımızın ilk öğretmenleriyiz o yüzden önce anne olarak öğretmenler gününüz kutlu olsun sonra da mesleği icra edemeseniz de şuan siz bir eğitimcisiniz bunun içinde öğretmenler gününüz kutlu olsun hatta burdaki tüm annelerin öğretmenler günü kutlu olsun 
0 oy
(979 puan) tarafından
Öğretmenler günü kutlamasi için öğrencilerin olmalı ya aktif olarak dersine girdiğin.mesela şuan da ben idareciyim beni de çok kutlayan olmuyor öyle çünkü öğrencim yok.hic de takilmam böyle şeylere.ama baban haklı seni okuttuysa birde zorlukla okuttuysa mesleğini eline alıp atanmadan hemen evlenmene  icerlemistir adam haliyle insan çocuğunun atandığını kendini güvenceye aldığını görmek ister .evlilik kaçmıyor sonuçta .bazı bölümler var tarih biyoloji fizik gibi lise branşı ogretmenlikler cidden zor atanması .ama diğerleri o kadar da zor değil emek verince oluyor .mesela ben üniversite son sinifta öyle bir ders çalıştım ki kpss den  89 aldım bransimda ilk 400 e girdim .yani kpss olayını üniversite son sınıfta halletmek gerekiuor sonra zor oluyor mezun olunca .

İlgili bir soru bulunamadı

404,804 soru

12,126,336 cevap

36,488 kullanıcı

...