0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben hiç eşim arkamda durur demedim kimseye çünkü eşim olacak adam hiç arkamda durmadı bana diyorlar bu adamı hâla seviyorsun arkasında duruyorsun sana o öyle davranmıyor diye sizce hatayı nerde yapıyorum ailesi kusurlu olsa da beni suçlar görmezden gelir ve benim hep açığımı arama peşinde kusurlu olduğunu düşünmüyorum çok güzel bir anneyim herşeyi özenle yapmaya çalışırım yaranamiyorum ve başkalarının yanında bana kibar davranmaz evde kibar davranir eşimle eş olamadik maalesef ne yapayım bilmiyorum şuphelerim var beni sevmiyo olabilir sizce ne yapayim ailesine özellikle en ufak bisey desem senin ailen şöyle der babası bana laf etee beni savunmaz evlenmeden önce eltimle yakin arkadastik o bana söylemişti bu karısının arkasında durmaz bile diye demişler ailesi falan 

7 Cevaplar

0 oy
(5,459 puan) tarafından
Eşim olmasa heralde beni çok çabuk harcarlar çünkü kendimi savunamam ses edemem kimseye Allah razı olsun eşimin korkusuna kardeşleri olsun başkası olsun gık diyemezler bana eşim asla kimseden laifini çekmez arkamda olamyan bir eşim olmasaydı bilmiyorum napardim
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Hayatta herşey imtihan. En büyük duamdı "Allah'ım beni eşime ve evladıma eşimi ve evladımı bana imtihan etme" Anne babayla imtihan oldum çünkü. Çok zor aile ile imtihan olmak. Soruna gelecek olursa yeni evliyim büyük konuşmak istemem ama şuan herşey yolunda ve iyi. Allah seninde yardımcın olsun.
0 oy
(3,856 puan) tarafından

Başlığa göre cevap vereyim Allah'a çok şükür hep destekdir<3

0 oy
(1,720 puan) tarafından
Peki ya siz kendibize kibar davraniyor musunuz ?. 

Bende aynı durumdaydim.  

..ama aonra anladımki ben kendime değer vermiyorsam, kendimi sevmiyor kendime kaba davraniyor kendime önemsemiyor hayatimin merkezine ilk önce kendimj koymuyorsam neden bashkaları bana değer versin. Bunu duzeltmeye baslasifim gunden beri olumlu seyker olmaya baslıyor o döngü kırılıyor. Benim kendime verdiyim değer baskalaırnən bana davranısından kaynaklanmamalı. Biz kendimiz kendimizle mutlu olmamız lazım
tarafından
Hayir ben kendimi önemsiyorum değer veriyorum acimiyorum eşime de parası mi yok al et bul eskindn çok acidim da ne oldu
(1,720 puan) tarafından
Yaranamiyorum diyorsunnnn. Baskalarının firkini hala önemsiyorsun... ona çok enerji sarf ediyorsun koruma arkadasım arkasında durma . Kendine odaklan. İlişkide hep veren taraf sensin. Şöyle biçey var ilişkide bir aile danışmanından duydugum ilişkide 11mi dedi yoksa 13mü tam hatirlamiyorum diyelimki 11 enerji var. Sen onun 5 enerji verirsen kalan 6 enerjiyi ister istemez diger taraf tamamlayacak ama sen 10 enerji veriyorsan geriyenona bisey kalmiyo . Durma arkaısnda senin bir hayatin olsun bir duzenin olsun, o anlasınki sen onsuzda yaparaın o ladar pzgüvenli olman gerekiyir, ondan seni savunmasını beklediyini aslaaa his etdirme
tarafından
Anladım cnm
0 oy
(5,816 puan) tarafından

En büyük destekcim 

En büyük şansım 

Rabbimin en güzel mükafatı 

Hayatta bana cenneti yaşatan adam 

Say say bitmez tükenmez iyiki hayatımda iyiki evlatlarımin babası iyiki benim eşim iyiki hayat arkadaşım 

tarafından
Ne konuda sana haksızlık yaptı canım bayramda falan görmüyor musunuz birbirinizi
(5,816 puan) tarafından
Hayır görmüyoruz iftira batti çünkü bayramda bile annesine götürmez esim beni ben konuşmuyorum görüşmüyorum diye kendide girer elini oper çıkardı bana yanlış yapti şimdi annesi nede gitmiyor eşimi istemeyen beni ölü bilsin dedi
(5,816 puan) tarafından
4 yıldır evine gitmem evime sokmam oğlum 3 buçuk yaşında daha bir kere göstermedim göremez eşim buna bile saygı duyuyor
tarafından
Kafan rahttir eminim benimki de hayatından. Çıkardım oğlumu da göstermem onları da görmek istemem
(5,816 puan) tarafından
Fazlasıyla rahatım cnm
0 oy
tarafından
Çok şükür bizde öyle bir durum olmadı 9 sene boyunda tam tersi eşim beni tutar ailesini geri plana atar ve benim arkamda durur her konuda destek çıkar gerek çocuk buyutmede gerek maddi gerekse manevi ne diyeyim canım bazı hayatlar imtihan maalesef 
0 oy
(6,508 puan) tarafından
Eşim benim arkamda duran dağım tek destekcim beni asla kimseye ezdirmez maşallah eşime 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 837 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
18 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
29 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,599 soru

23,778,670 cevap