0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (1,684 puan) tarafından
Ne gece ne öğle uykusunu uyuyamıyor öksürmekten doktor ilaç yazdı pek faydası yok gibi. Doğal yollarla ne yapa bilirim 2 yas

4 Cevaplar

0 oy
(1,898 puan) tarafından
Boş buhar verebilirsiniz. Onun harici bitkisel aklıma birşey gelmiyor. Riske atmak istemem açıkcası. 
(1,898 puan) tarafından
Eczaneden boş serum alıp buhar makinesiyle burnuna tutacaksınız.
(1,684 puan) tarafından
Yaptım canım anladım akşamda yapmıştım. Hastanedeki  öksürmesinden dolayi getirilen cocuklarada ancak oyle yapiyordular , bosuan baska doktora goturmek istemedim . Günde kaç kez yapilmalı maksumum?
(1,898 puan) tarafından
Öksürmesi normal mi köpek havlaması gibi ses çıkartıyor mu?
(1,684 puan) tarafından
Arada oluyo Evett malesef
(1,898 puan) tarafından
Günde 2 kez yapabilirsin boş buhar zaten. Birde buzluğu açıp o soğuk havayı solut çok degil 1 iki dk. Çocuk soğuktan hasta olmaz doktorumuz bunu çogu kez söylerdi.
-Reklam-
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Tereyağı pekmez ve limon karışımı benim kurtarıcım canım bir yemek kaşığı tereyegini eritiyorum ama sadece erit kavurma içine bir cay bardağı üzüm pekmezi azcik ısıt kaynatma yanar çünkü altını kapatica da iki üç damla limon günde 3 4 tatlı kaşığı yedir
(1,684 puan) tarafından
KaraDut pekmezi  var canim olurmu.?. Çok teşekkurler yapicam
(4,660 puan) tarafından
Yok kuzucum üzüm pekmezi olacak
0 oy
(465 puan) tarafından
Canım sarımsağı ez üzerine zeytinyağı gelecek şekilde bı kavanoza koy.dolaptada bekletebilirsin ,ateşe öksürüge iyi geliyor gece yatmadan önce ayağın altına sür çorabı giydir ,inşallah sifaa olur canım ,ya da gün icerisindede surebilirsin uyuduğunda ,
(465 puan) tarafından
İnternette var istersen tam açıklamalida bakabilirsin ,elinin altında olsun canım
(1,684 puan) tarafından
Allah razı plsun mutlaka bunuda dneeyecem yorumlarda yazilanalrı. Hastaneye öksürüyir diye getirlen cocuklaırn helsini boş buhar veriyordular ..  doğal yollqrı denemek istiyorun
(465 puan) tarafından
Aynen canım dene her yatışinda uygula bunu iyi gelecektir inşallah ,benim çocuğumun hırıltılısı vardı geçti şükür,kimisi iciriyor ama çocuklar malum yemez icmezler acimsi
0 oy
(64 puan) tarafından
Benimde bebeğim 10 aylık balgamlı öksürüğü var bende post acacaktım doğal yollardan nasıl azaltabilirim? Bilgisi olan yazabirimi kızlar 
(1,684 puan) tarafından
Posta arada gir oku canim  yazdilar.
(12,117 puan) tarafından
Ama seninki 10 aylik. Sen herseyi veremezsin agir gelir mesela bal gibi. Arkadasinki 2 yasindaymis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 25 göst.
0 oy
3 cevap 53 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
5 cevap 92 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde tontilos (905 puan) tarafından soruldu

404,555 soru

12,119,135 cevap