0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (390 puan) tarafından
Hanımlar aylardır diyet yapmaya çalışıyorum ama nafile sürekli diyetini bozuyorum. Bu sabah 11 gibi 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim ekmek , mantarlı omlet şekersiz çay yedim :) ama şuan aşırı biseyler yemek istiyorum. Kendimi tutmaliyim. Sizde durumlar nasıl kaç kilo verdiniz benim gibi boğazını tutamayan var mı :)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım inanki irade meselesi ben ilk oğluma 60 larda hamile kalıp 128 kg ile doğum yaptım bir sene içinde 75 kg indim ikinci oğlumda 114 kg ile doğum yaptım ama 99 kilodayken yani kilo veremeden iki ay sonra hamile kaldım şu an 107 kg yım ben bile vericem doğumdan sonra diyorum düşün bak kaç kg sen rahat rahat başarırsın hedefin benim kadar yüksek de değildir yeterki kendini tut azmet hatta gerikirse bir beden küçük güzel kıyafetler al motive olmak için 
(12,533 puan) tarafından
Kiz gerci dogmusta bebege hicmi qcimadin o kadar abur cubur kola yer icerken
tarafından
Canım acisamda tutamiyodum kendimi midem artık o kadar genislemistiki duyduğumu bile hissetmiyodum
(1,178 puan) tarafından
Canım hareketsizmisin yesen bile hareket yürüyüş mesgalr bul bende yerim istersem ama dur diyorum ergenlikte cok almıştım verdim o korku var
tarafından
Evet canım ilk çocuk olduğundan çok hareketsizdim akşama kadar uyuyabiliyodum
(1,178 puan) tarafından
Kalk diyen cocuk yoktu yani 2 tane mi gebelik gecrdnz
-Reklam-
0 oy
(286 puan) tarafından
Valla ben bacım aldım başımı gidiyorum nasıl olcak bilmiyorum asla kendime sahip çıkamıyorum ama kiloda vermem gerekiyor 
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Durumlar iyi şükür 4 aydır devamke 

Çok misafirliğe gittim kendi diyet yemeğimi götürdüm 
(5,976 puan) tarafından
kiz evine misafir gdecek halim yok:) aynen gecen seneden bercesim vardi bir seans yazin yapilmiyor ya onu yaptirdim soyulacak yuz temiz lekesiz cilt cikiyor on gun  icinde. gecen sene baska yere yaptirmistim on gun zor gecio ama sonuc guzeldi
(1,472 puan) tarafından
Sjsjsjsjsjs bian öyle sandım kiz
(5,976 puan) tarafından
sampiyonlar ligi kurtlar sofrasinda ben yokum :)))
(1,472 puan) tarafından
Biz bari olmayalım sjsjsj
(11,177 puan) tarafından
Valla bend öyle nereye gittiysem goturdum ;)
0 oy
(5,976 puan) tarafından

image

image

image

image

bil yesillik peynir 5 zeytin ve mantarli omlet yeseydin ekmek de 1 dilim tam bugday yeseydin zaten bal yedigin icin tutamiosun kendini mideni dolduracak hocbir sey yokki bol yesillekle doldurman lazim
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Bende başlamadım daha ama biraz aç kalsam boyke değişik oluyorum yemek değilde tstli benim zaafım ya 
0 oy
(448 puan) tarafından
Öncelikle kilo verme konusunda kesin kararlı başlaman lazım diyet ve spor şeklinde ilerlemen gerekiyor. Kahvaltıyı 12 den önce yapma yağı tuzu şekeri unu sıfıra indir bol bol su iç akşam 6 da akşam yemeğini ye 8-9 gibi spor yap çok açlık hissedersen salatalık havuç gibi şeyler ye. Öğlen 12 akşam6 arası iki ara öğün yap çiğ kuruyemiş ya da meyve ye şekersiz kahve iç. Haftada 1 tartıl ama bu programa başlamadan önce bedenini ölç ölçtükçe aradaki farkı görünce daha da motive olursun
(44 puan) tarafından
Aralıklı oruç diyorsunuz 2 gün önce basladim devam ediyorum inşallah
0 oy
(877 puan) tarafından
Aciktiginda su iç yeşil çay kiraz sapı çayı türk kahvesi Kefir öyle öyle bastırırım 3 gün dayansan alışırsın. 

Sabah, 8 de uyanıyoruz. Sıcak suya limon chia tohumu koyup 1 kupa içiyorum. 

Ardindna 1 Kupa çay. 

Sonra 1 kupa kiraz sapı çayı. 

Öğlen 1 gibi kahvaltı. Yulaf tost yeşillik domates salatalık yağsız peynir zeytin az az tabi. Yada yumurta haşlıyorum 

Ara öğün türk kahvesi yanına kuru kaysı 2 tane yada ceviz yanına. 

6 gibi Aksam yemeği. Büyük boy kase salata yanına, akşam ne yemek varsa tavuk, olur pırasa, ne yemek varsa pilavlar dışına, yarım kasede çorba. 

Çok pilav yemek istersem 3 yemek kaşığını geçmiyorum. 

Uyumadan yeşil çay Bi kupa. 

Gün bitti. 

Günlük 100 bazen 200 ip atlıyorum. 

Mekik 50 tane çekiyorum. 

Çok acıkırsam gece. Yoğurt salatalık baharatlar limon suyuyla karıştırıp yiyiyor um 

Bir litrelik şişeye su koydum onuda içiyorum günlük 2 litre içiyorum 
(1,178 puan) tarafından
Kac kg verdnz bu programla
(877 puan) tarafından
Geçen sefer aynı programla ilk ay 4 kilo ikinci ay 3 kilo verdim sonra yine diyeti bıraktım şimdi tekrar basladim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,270 göst.
18 Kasım 2019 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,708 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 361 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
19 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 429 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...