0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından

Evet kızlar.bugun benim doğum günüm.oglen 12 den beri elektrik yok.ev buz gibi.7 aylık bebem sağolsun bugünde hiç durmadı hep ağladı.kocam nöbette gece gelecek.telefonun flasiyla kendime borcam tatlısı yaptım .doğum günü kutluyorum :) dışarıda acayip fırtına var karın boyu 50 cm yi geçmiş durumda.karanlikta direk borcama dalmistim biranda elektrik geldi .foto çektim.gurbetten çok sıkıldım.simdi bu tatlı bir hafta dolapta bekleyecek.cikin gelin size de ikram edeyim

image

12 Cevaplar

0 oy
(4,390 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 

Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah 

(113 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Fırınsız nasıl yaptın tatlıyı

Doğum günüm kutlu olsun bu arada. ❤
(7,273 puan) tarafından
Bisküvili pasta şeklinde yapılıyor.
(113 puan) tarafından
Kedidili altta .üstüne muhallebi.(ocagi çakmakla yaktım ).üstüne ganaj çikolata erittim sos yaptım.balkona attım zaten hava karli hemen döndü.clk teşekkür ederim
(113 puan) tarafından
Evet cnm .evde o an ne varsa o
0 oy
(675 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benim bu arada doğum günün kutlu olsun evladınla eşinle nice sağlıklı senelerin olsun  <3
(113 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.
0 oy
(3,131 puan) tarafından

Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor. Doğum günün kutlu olsun :) nerde yaşıyorsunuz ki 50 cm kar var :O burda 2 cm anca oldu onuda rüzgar dağıttı 

(113 puan) tarafından
Elbistanda yaşıyorum canım.sabah 8 den beri yağıyor fırtına ile birlikte.yollae kapanmış durumda .teras balkonum var .ağzına kadar kar dolu.yan korkuluklar görünmüyor bile hic.tesekkur ederim
(931 puan) tarafından
Elbistan'ın hangi mahallesi'nden Can'ım bende Elbistanlıyım ama Afşin'de oturuyorum:))
(113 puan) tarafından
Sahintepesinde oturuyorum.
(931 puan) tarafından
Hmm tmm Can'ım biz Esentepe de oturuyorduk
0 oy
(706 puan) tarafından
İyi ki doğdun iyi ki varsın güzel kadın.Ailenle birlikte  Nice güzel yaşlara inşallah . Afiyet olsun.
(113 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.hepimiz çok mutlu huzurlu sağlıkli olalım inşallah
0 oy
tarafından
Dogun gunun kutlu mutlu olsun canim yeni yasinda huzur mutluluk saglik getirsin kiz nerediymis orasi 50 cm kar ne demek bende dun gece kar yagdi oglum gorenedi eridi diye uzuluyorum burda :) valla bizde 2 kisiyiz sozde o borcami sabaha birakmayiz 
0 oy
(3,498 puan) tarafından

Nice mutlu yılların olsun inşallah memleket hasretinin geçtiği bir yıl olur afiyet şifa olsun❤️ bizimde yıldönümümüzdü:)

(113 puan) tarafından
Yıldönümünuz kutlu olsun cnm.insallah ama nerde ekmek yiyorsan orası memlekettir.alisamiyorum bir türlü ama alışmam lazım .çünkü sürekli şehir değiştirecez.cok zormuş .annem evlenme dedi zorlanirsin .yok sizden kurtulmak istiyorum diyordum.cok zormuş gerçekten.cok kalabalık ailede büyüdüm 7 kardeşiz.uzaga gidiyimde kafa dinleyim diyordum hep.simdi bu sessizlik sakinlik bunyeme çok ters geldi .bir türlü uyusamadim :)
(3,498 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️ inşallah zamanla alışırsın canım. İllaki o özlem olur bir de kalabalıkmışsınız daha zordur. Bizde öyle kalabalık aile ortamı yoktu aramızda çok iyi değildir ama ben bile uzun süre gitmesem özlüyorum gurbette değilim de işte bazen gidilmiyor :)
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun evladın varsa sağlıkla sıhhatle erişmeyi nasip etsin❤️
(113 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Orası nere o kadar kar varmış bacı 
(113 puan) tarafından
Elbistan canım.buranin ayazı soğuğu karı meşhurdur.
(1,124 puan) tarafından
Bizim orası gibi kişi çok meşhur
0 oy
(926 puan) tarafından
Dogum günün kutlu olsun 

Ellerine sağlık ben 3 4 dilim yerim hemen ahahaha 
0 oy
(3,395 puan) tarafından
Ooo iyi ki doğdun bacım ben de sözde islak kek yapıyorum yarın misafirim için. Bebeği uyuttukca uyanıyor tekrar sallıyorum delirtti
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Ay canım çok tatlı çekiyordu keşke olsa yesem ya eline sağlık canım 

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 898 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rahel (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 321 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.
25 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (672 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,838 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...