0 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (324 puan) tarafından
Kızlar çok durumumuz iyi değil gönül ister çeyrek al alacak gücüm yok ben bir kalın bebek battaniyesi ile bin tl para versem az olur mu sizce 

8 Cevaplar

0 oy
(737 puan) tarafından
Bence olmaz , hediye sonuçta . Elin bollaşınca daha güzel şeyler alırsın 
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından

Kuyumculara bakın 0.25 gramlık altınlar oluyor eğer hâlâ satışı varsa onlardan alın derim ama satış yoksa 1000 TL verilebilir durumunuzu biliyorsa sorun etmez

image

(267 puan) tarafından
Kuyumculara bir tık daha ucuz bile olabilir
0 oy
(418 puan) tarafından
Eşinle beraber al ne alınacaksa sonuçta onun kardeşi beraber birşey alsanız daha mantıklı 
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Hiç bisey olmaz canın hediye hediyedir benim kaynanam bile altin takmadi iki zibinla bi takım getirdi 

Seninkiler iyimis yine
0 oy
(252 puan) tarafından

1 sene önce doğum yaptım eltim kızının küçülenlerini getirdi 10 parça falan ama hepside yırtık lekeli bide100 tl para verdi

3sene once yaptığım doğumda sadece 100 tl verdi aradan bir ay sonra kendisi dogum yaptı bende takim verdim ve 100tl verdim kim nasıl gelirse öyle gidilir yani 
0 oy
(383 puan) tarafından
İlk çocuk mu
0 oy
(93 puan) tarafından
Senn hediyen yeter sonucda elinde yokmuş ben eltime o kadar sıkısık halimde künye aldım takım aldım havlu esarp patik koydum o bana kücük yerde anne yanı gibi sallann basık almış gelmiş sadece onuda kızım hareketlendikden sonra getrdiler yani 1 2 ay bişy yatırdım kaldırdım ben daha hamileyken bayramlık için ogluna pantolon swit sişme yelek aldım onlar 5 tl harclık bile vermezler sana yapıyorlarsa yap ver yapmıyorlarsa o kadarına bile gerek yok hersey karsılıklı amca olarak benm 1 tane cocugum var cıkarıp 50tl veremezmi bayramda ben onun cocugna yani corap tisört bişy aldıgım gibi eşim parada verr onun 2 tane bide 
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Hediye bu, durumun neye musaitse onu yaparsin. Ki 1000 tl az bi para değil. Icin rahat etmiyorsa, hediyeni verirken, kusura bakma gonul isterdi ki daha iyisi olsun, durumum su an buna musait dersin. Ama bence yeterli. Hediye icin kwndini zorlamak gereksiz, dusunmek onemli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 61 göst.
+1 oy
8 cevap 119 göst.
25 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 191 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,413 soru

12,270,535 cevap

37,577 kullanıcı

Kategoriler

...