Ben gaziantep halfetiliyim (il şanlıurfa ama biz antep yakınız Urfa bize uzak ve ters)
İlk iki çocuk güzeldi aslında ikisi üst üste olmuştu. İlk kızım akıllıydı ama ortanca kızım gece gündüz ağlardı yine de bakıyordum kendime zaman ayırabiliyordum misafir geliyordu Ben gidiyordum.
Gece işlerimi yapardım bazen
O süreçte sadece annem sezeryan sonrası 1 hafta yanıma gelip baktı hepsi o tek başıma baktım.
Ama ikizler hamileliği de doğum sonrası da çok kötü idi. İkiz hamilelik değil iki kar 5 kat daha zor.
Doğduktan sonra oğlum kolikti hep ağlardı kız ayrı sabah kadr ağladığımı bilirim
İkizlerde annem 17 gün kaldı gittikten 1 hafta sonra kız kardeşim gönderdi 40 a kadar baktı o.
Diğer hepsi tek başıma baktım ikizlerde mahvoldum ama.
(Kaynanamları da ne sen sor ne ben sorayım. Şok uzun saysam yaptılarınj)
Ama 9. Aydan sonra 1 düzen tuttu yavaş yavaş.
Genel olarak övünmek gibi olmasın çok hızlı ve atiğim.tez canlıyım. Ev işi yapmayı çok severim.
Çok detaylı da yaparım.
Herkesten de çok duyarım.
İkizlerden sonra pek yapamadam da düzen çok olmalı birde ipin ucu kaçırmamak gerek . Ben ikizler öğrendim bunu. İnş bu bebek veni o kadar zorlamaz. Bu bebeğimi de 10 haftalık öğrendim gebe olduğumu çok ağladım ama aldırmadım
Bugün doktordaydım perşembe günü kesin sezeryan olacağım inş kordon bağlayacağım