+2 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (1,291 puan) tarafından

Evde bu kadar bı sixpack olmasada twoback olmuş mu dersiniz :D

image

12 Cevaplar

+1 oy
(16,327 puan) tarafından
Sırrını söylemeyecek misin 
(1,291 puan) tarafından
Sırrım haftanın en az 4 günü spor yapmak ve akşam 6 den sknra bişey yememek:))
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Gerçekten masallah 
(1,291 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim<3
(590 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(196 puan) tarafından
Kendini seven güçlü azimli kadınlara bayılırım . Kadınlarda sixpack pekte güzel görünen bir şey değil zaten senin ki ideal .
(1,291 puan) tarafından
Bende öyle canım kendisi için bişey yapan kadınlara bende bayılırım. Evet asirisini bende sevmiyorum bu şuan iyi gibi :)) zaten istesemde olmuyor evdeki ekipmanlarla bı yere kadar
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun kız sezeryan göbeğinde yok olur mu yaptıklarına 4 aydır doğum yapmışım korkuyorum hala spora başlamaya
(435 puan) tarafından
4 aydir dogum yapmisim haberim yom vah vah
(11,201 puan) tarafından
Ben 1.5 yıl oldu sezeryan olalı bir kaç girişimim oldu fakat dikiş yerleri fena sızladı ya
(1,291 puan) tarafından
Bende 3 ay önce sezeryan şeklinde kist amelyati oldum . Ameliyattan 20 gün sonra başlarım spora. Öncesinde de yaoiyordum ama. Bende sızlama felan olmadı canim ama jisiden kişiye değişiyor. Ayakta yapılan karın egzersizleri felan da var araştır istersen
(3,024 puan) tarafından
Canım ben hiç karın değil kalça çalıştım ama karnım dikiş yeri şişti kanamam oldu az az bıraktım korktum

Snykll ne dedin kx anlamadım
0 oy
(634 puan) tarafından
Maşallah maşallah.. Boş ver sixback i falan aşırı güzelsin  allahımmm ben de böyle olsammm. 65 kilo üzerime yapıştı resmen 
(1,291 puan) tarafından
Kilo önemli değil cano. Yağ oranını düşürüp bilgesel çalıştığında vücudun şekil alıyor:)
0 oy
(462 puan) tarafından
O maşallah çok güzel olmuş nasıl yaptın bende karın egzersizleri yapmak istiyorum biraz sarkma oldu doğumdan sonra 
(1,291 puan) tarafından
Bacım evde yaptım .. ağırlık kullanıyorum 10 kg 5 5 şeklinde. Şimdi agirliklarimi arttiricam hafif. Geliyor artık. Aksam yemiyorum 7 den sonra. 40 dk ayırıyorum kendime gunluk çocuk uyuduktan sonra
(462 puan) tarafından
Ne tür hareketler yapıyorsunz
(1,291 puan) tarafından
Valla her hareketi yapıyorum. Takip ettiğim spor sayfaları var YouTube da. Onlarla çalışıyorum. İstersen isimlerini verebilirimmm
(462 puan) tarafından
Daha önceki postlarına baktım gördüm cnm ekran resmini çektim bende uygularım artık teşekkür ederim
0 oy
(7,652 puan) tarafından
Muhteşem olmuş :)
(1,291 puan) tarafından
Teşekkürler canoooo
0 oy
(50,952 puan) tarafından
bu postu canan açtı sandim ☺️☺️☺️
(11,201 puan) tarafından
Bende öyle :))))
(2,085 puan) tarafından
Al benden de o kadar ☺️
(50,952 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
(5,801 puan) tarafından
kol kasi pistunu gorup ordan karini merak ettim geldim. yok yav ben yaglarimi anca eritiyorum . tam kas olayina girmek izereydim ki hamile kldim 2021 ekimde:) sonra sifirdan basladim iste kendimi bastan insa etmeye:)
(50,952 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(947 puan) tarafından
Benim de ihtiyacım var böyle bir şeye sanırım. Çok hoş duruyor
0 oy
(321 puan) tarafından

Karın kaslar muq... 

Ama ben basenlerden şikayetçiyim doktor beyyy:D

(1,291 puan) tarafından
Ahahahah ay basen çok sdviyorum kız çok seksi duruyor
(321 puan) tarafından
Ay yok yaaa. Bende var işte sevmiyorum olmasaydı severdim herhalde iç bacaklar var berbattt
0 oy
(355 puan) tarafından
Darısı bizlere inşallah
0 oy
(4,804 puan) tarafından
Lütfen detay verr tum aldıgım kilolar göbegıme gıdıyor emzırmeyı dde bıraktm dıkkatbetmem lazım. 
(1,291 puan) tarafından
Kuzum öncelikle çok kilon varsa kardiyo oneriririmm kardiyo yağ yakımını sağlar. Kardiyoyla birlikte bölgesel çalışmanı tavsiye ederim. Bolgeselden kastım karın bacak kol vs. Ve Yemen'e dikkat etmen lazım. Ben kendime 40 dk vakit ayırıyorum genelde çocuk uyuduktan sonra yaoiyorum sporumu. Ve evde yapıyorum.
(4,804 puan) tarafından
Yok canım cok kilom yok bacaklarım falan cok ınce hatta ama aldıgım kilo direkt karnıma gidiyor. Hangı egzersızlerı ccalısıyosun mesela argırlık ve ısınma şart mı

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 725 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Guzelkizim (1,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 501 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mucizelerim34 (7 puan) tarafından soruldu

405,688 soru

12,155,775 cevap

36,590 kullanıcı