0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (5,444 puan) tarafından
Çocukları okula gönderdim bugün uyumadım çünkü zaten uyuyamıyorum yukardaki kadının yüzünden  .. Mantı hamuru yoğurdum beklemeye bıraktım işlerımı yapıyorum kahvaltı yapıp mantıya başlıcam çocuklr gelmeden bitircem inşaAllah ☺☺

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamrat karının hali başka oluyor 

Oğlan uyandi uyumuyor çok üşüyorum evde çok karanlık ama kalkasım gelmiyor

Kolay gelsin
(5,444 puan) tarafından
Tşk ederim canım
Aslında tam uyuma havası da benım yukardaki hergün süpürge açar erkenden yatamam bari kalkayım dedim bu günde ben açayım süpürge ☺
-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından
Kolay gelsin uyanalı çok oldu çocuklar hastalandı onlarla uğraşacam 
(5,444 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
0 oy
(2,152 puan) tarafından

:)GÜNAYDINNNN  :)  6 da dis ağrısına uyandım  sonra ilaç icip uyudum  sonra 8 e doğru ufaklık uyandı  onu yatakta  oyaladim  biraz   yine disim ağrıyor  ağrısı geçsin çocuklara kahvaltı hazirlicam  kızın okul kıyafetlerini utulucem  öğlen okula gidicek  sanada kolay gelsin ellerine sağlık 

(5,444 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım sanada banada kola gelsin ☺❤
(2,152 puan) tarafından
Teşekkür ederim  :)
0 oy
(727 puan) tarafından
Günaydın sabah sabah enerji çok iyi ben bitkin oluyorum genelde gecede çok zordu ağlama krizine girdi kısım 19 aylık çok korktum hiç böyle yapmıyordu 
(5,444 puan) tarafından
Ben o yollardan geçtim şükür canım bu sene biri okula biri kursa başladı sabah rahatım ☺Allah kolaylık versin canım sanada
(727 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(868 puan) tarafından
6 da uyandım kızım yüyaaa dörmüşs balık onu ısırmış komşunun kızına dogum günü yapacakmis herkes bi şey gotürecek poğaça yaptım şimdide kızımla oyun oynuyoruz sizede kolay gelsin afiyetler olsun
(5,444 puan) tarafından
Saol canım ☺
0 oy
(7,921 puan) tarafından
Okul açık mı bugun
(7,921 puan) tarafından
Kapalı burda samsunda
(5,444 puan) tarafından
Kar tatili dimi
(7,921 puan) tarafından
Kar yok ama yağmur var azıcık.  

Bugün öğretmenler günü kutlaması yapacaktık pasta kesip :D suya düştü:)))))
(5,444 puan) tarafından
☺☺nasip değilmiş canım yarın yaparsınız sızde
(7,921 puan) tarafından
Bakalım hayırlısı:)))
0 oy
(12,311 puan) tarafından

6 da uyandık bacım duş aldım kendime geldim yoksa uykusuzluk kötü vurdu kolay gelsin sanada <3

(5,444 puan) tarafından
Sağol canım ❤
0 oy
(1,357 puan) tarafından

8 buçukta uyandım burnum kanamış hep bisürü işim var bn yatakta oyalanıyorum.Gunlerdir evdeyiz üstüne bide yorgan halı dün istifra ettim batırdım:(İşler beni bekliyor ama benim hiç mecalim yok 

(5,444 puan) tarafından
Ayy canım benim çok geçmiş olsun yaa burnun neden kanadı acaba Rabbim şifanı versin:((
(1,357 puan) tarafından
Sağol canım ♥️Sanırım gebelikten dolayı bnm çok zor geçiyor yaa herkesin böyje mi bilmiyorum bnm niye böyle hiç anlamıyorum:(
0 oy
tarafından
Uyandim yaa felaket basim agriyor .. dünden beri agriyor ..galiba gripe dogru gidiyor bu :(
(5,444 puan) tarafından
Ahh canım benım kıyamam hastalık havası dikkat et kendıne ❤
tarafından
Teşekkürler ☺️
0 oy
(3,499 puan) tarafından
Oh maşallah kolay gelsin ☺️ Ben de kahvaltı yaptım evi süpürdüm çamaşır attım artık keyif zamanıı
(5,444 puan) tarafından
Oooh sanada maşaAllah canım bende kahvaltı yapıyorum işlerımde bitti mantı yapma zamanı gelcek birazdan ☺
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Burda okul tatil ben her yerde öyle sanıyordum 
(5,444 puan) tarafından
Burda öyle hava yok kı canım kar fırtına yağmur hiç birşey yok
(9,620 puan) tarafından
neresi orası kız.
Ben de kış hiç sevmem ama oda ihtiyaç işte rabbim karda kışta kalanın yardımcısı olsn
(5,444 puan) tarafından
Sakarya canım
(9,620 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Günaydın canım kolay gelsin bende bugün kızımla bebeğimin kalp atışını duymaya gidecem kızımda hasta bide aşıya çağırıyorlar nasil yetişecez bilmiyorum 
(5,444 puan) tarafından
MaşaAllah canım ne güzel heyecan bu arada geçmiş olsun ❤
(3,627 puan) tarafından
Saolsin canım gidecez kızımın iki aşısı var nasıl yetişecem bilemedim kızım hasta bide boğaz ağrısı falanda var ebeye söyledim aşıları etkilemez dedi
(5,444 puan) tarafından
Aslında ertesi gün de yaparlardı yarın götürürdün
(3,627 puan) tarafından
Geç kaldık diyor ebe nasıl yeteseceksem hastane uzak rendavum 2 buçukta
(5,444 puan) tarafından
Ne diyim canım Rabbim kolaylık sağlasın sana
0 oy
tarafından
Uyandim da bi bana sor uyanmak istedin mi bi yataga sor beni birakmak istemis mi hele yastik arkamdan agliyodu :( 

Camasirlari peteklere dagittim cocugun kahvaltisiini yaptirdim kahve yapiyodum oglan anneee kar yayooo kar yaayoooo diye kostu geldi az atistirdi bitti bakalim tekrar edip tutacak mi hic sanmiyorum aksam sehriye corbasi biber dolmasi dusundum esime de geceye goturmek icin simit pogaca mi yapsam dedim bilmiyorum ki 
(5,444 puan) tarafından
Ayy tşk ederim balım sende az değilsin kız maşaAllah seninde herşeyin hazır ☺☺
tarafından
Napiyim yavrum esim uyudu uyandi buzlukta ne vad geceye farkli bisey koysan dedi peynir ekmekten bikti adam iyiki hamur yogurmusum bari
(5,444 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım yarın carsıya gıtmesem bende simit yapıcam nasipse ☺
tarafından
Seninde eline sağlık kusum
(5,444 puan) tarafından
Saol canım❤❤

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 246 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,444 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 804 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 422 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 239 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,902 cevap

39,053 kullanıcı