0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (2,353 puan) tarafından

Sabah oyle soğuktu kardeşimi soğu vardı resmen adana böyleyse ben karlı memleketleri düşünemiyorum sabahçı anneler nasil götürüyorsunuz valla bugün onu düşündüm bi de tek çocuğum var 2 veya 3 çocuklu anneler nasil yapıyor :( 

12 Cevaplar

0 oy
(4,721 puan) tarafından
2 çocuğum da gidiyo ama şükür eşim götürür getirir 
(2,353 puan) tarafından
İyi bari sen şanslı olanlardansin cnm benm eşim gece çalışıyor öğlene kadar uyuyor mecbur hep ben götürüyorum
(4,721 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım eşimin kendı işi olduğu için müsait oluyo zaten banada uzak tasıncaz bu yaz diye okuluda o tarafa yakın verdik kursta aynı şekilde
(2,353 puan) tarafından
Hayırlısı olsun cnm valla bizim okul yakın Allah'tan ama benim oğlan kaplumbağa gibi yürüdüğü için 10 dk yol bize 30 dk oluyor bazen ara gaz veriyorum elini tutup yoksa hiç bitmez yol :))
(4,721 puan) tarafından
Rabb'im kolaylıklar versin canım zor vala
-Reklam-
0 oy
(138 puan) tarafından
Durumu iyi olan sevise veriyor yakın olan kat kat giyinip çocuğuna giydirip götürüyor 
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Şuan eşim götürüyor _3derece karlı 

Ama hiç unutmam kızımı bırakıp gelirken okula buralar hep bayır inemedim ağladım resmen polisi aricaktim şuan komik geliyor ama o zaman kötüydü 
(2,353 puan) tarafından
Vallahi zor
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bende bu sabah o kdr üşendim ki soğuk diye yarım saat geç götürdüm.kat kat giyinip gidiyoruz. Tabi benim bu küçük çocuğum başka yok. Ama bu bebekken ablasını götürürdüm bu garibanida bebek arabasına atar sarıp sarmalardim çok zorlanirdim hasta oldu o yollarda astım oldu hastanede yattı 
(2,353 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun valla isiniz çok zor ben tek çocukla zorlanıyorum 2. Olsa hiç yapmam
(9,916 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(795 puan) tarafından
Vallahi totom döndü sardım sarmaladim götürdüm bide yanında kucugu var onuda gotryom mecbur 
(2,353 puan) tarafından
Vallahi Allah kolaylık versin cnm işin çok zor çok:( ben tek çocukla zorlanıyorum ikinci olsa ne yaparım bilmiyorum
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Servisimz var ama servise cikartryorum cocuklari nezaman gelcegi belli olmuyor oyuzden nerdeyse 20dahha falan bekledgmz oluyor.donuyorz resmen birde yuksek kesimdeyim cok kar yagar titriyoruz soguktan valla
(2,353 puan) tarafından
Hangi il ? Evin kapısından almıyor mu servis konuşun kapıya gelince siz velileri arayıp cocuklarin aşağı insin yazık ama
(2,481 puan) tarafından
Kocaelideyiz canm.koy okulu kapinin onune dogru gelmiyor belirli biyerde bekliyorz servisi canm
(2,353 puan) tarafından
Anladım cnm valla soğuktu zenginlere güzel bize değil
0 oy
tarafından
Dimi Allah yardim etsin esim gececi calisiyo brnimde gece kendisi usuyunce bana mesaj atiyo kombiyi yukselt cocuk usumesin diyo sabah bi geliyo kipkirmizi olmus coluk cocugi hic dusunemiyorum 
(2,353 puan) tarafından
Valla adana böyleyse diğer yerleri düşünemiyorum
0 oy
(540 puan) tarafından
Oğlum kendisi otobüsle gidip geliyor 
0 oy
(400 puan) tarafından

Adana berbat derecede ıkı gündür soğuk kuzu. Karın soguguda bıze vuruyor kar görmüyoruz soğuğunu yiyoruz :D.benım cocuklar servısle gıdıyor şükür ama kapının önüne bı cıktım sabah Allah'ım bu neydı dedim 

(2,353 puan) tarafından
Yüreğir de oturuyorum cnm ben :)
(400 puan) tarafından
Hemen hemen her ön günde ordayız haha. Benım adanada evim olması lazım aslında işlerimiz orda sürekli. Geçen hafta geldım ama seyhana
(2,353 puan) tarafından
Ben Seyhan dan buraya gelin geldim :) :)
(400 puan) tarafından
Adanam güzel yaaa. Ceyhanda birşey yok ılce ama köy gibi dısarı çıksak gidecek bir yer yok o yüzden bızım mekan m1, beyzade kebap bızım favorı mekanlar :) adananın her ilçesi güzel seyhan, yüreğir,sarıçam cukurova
(2,353 puan) tarafından
Haklısın cnm :)
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Bugün tatil bizim 2 gündür aralıksız yağıyor. Normal zamanda küçuk oğlumu da alıp arabayla getirip göturuyordum kızımı eşim olmadığı zamanlar ama artık mecbur o göturup getircek çıkamam oğlumla. Bizim burası o saatlerde -10 derece oluyor
(2,353 puan) tarafından
Neresi orası? Bazı illerde bugün bir günlük tatil yoğun kar yağışından dolayı
(10,221 puan) tarafından
Nevşehir canım
30cm yağdı maşallah
(2,353 puan) tarafından
ooo baya yağmış desene bu sene çetin geçecek:)
(10,221 puan) tarafından
Malesef :D
0 oy
(314 puan) tarafından
Benimde 3 tane biri bebek mecbur götürüp getiriyorum hemde Erzurum'un sogugunda
(2,353 puan) tarafından
Ah Erzurum horasanda okudum kaç yıl oldu nasil özledim demin haberlerde gördüm bembeyaz olmuş
0 oy
(12,583 puan) tarafından
seneler önce bir kere yeğenimi götürdüm okula, zifiri karanlık ve buz gibi ortalık. adananın ayazı fena olur bilirsin. yazık dedim dçya ufacık çocuk sıcak yatağında olmalı o karanlıkta 
(2,353 puan) tarafından
Valla biz öyleyiz cnm ***** arabayı suremiom da 7:15 de kalkıyoruz buz gibi oluyor ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 355 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 326 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.