0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından

Selamın aleyküm hayırlı sabahlar bacılarım<3

Bızım olayları bılen bılır. Bınamız yeni merdıvenler yapılı değil. Dün kaynanam esıme dıyor ki merdıvenlerı sen kredı çek yaptır. Geri kalan tüm masraflar da babanın . İskan çatı fln. 

Esım alıyor 30 bın maaş 

Kendısı alıyor 3 daireden kıra , emeklı de kayınvalıde günlüğe işe gıdıyor pederin kendi işi(tesisat) 

Evlerıne gırmese ayda 50 bınden fazla para gelısı var.

Merdivenler yaptırmak 200 bın. Eşim 200 bın kredi çekse biz ne yıyıp ne ıcecez? 

Merdivenleri de yaptırın sizden daha bırsey istemiyorum dıyor .

Arabanızı satın beni haca gönderin

Arabanızı satın köye ev yapın 

Arabanızı satın bana yazlık alın. Ben size kışlık yaptım sizde bana yazlık yapın

Yavrum(kızıma) anayım çok yüzüğü var baban bır tane de bana alsın (Bır alyans bır tane annemın aldığı baget Bırde tek taşım var. Bırde evlendıgımde taktığım künye ve kolye dışında altınım yok arabaya verdik)

Bunlar ıstememıs halı sız düşünün 

Esım de ben anca edersem 50 bın yardım ederim oda kendi katımın merdıvenı geri kalanı da size dedi. Benm etım ne budum ne dedi. Ha merdıvenı çok düşünüyorsan 10 yıl beklersin erkek kardesımde buyur çalışır para getırır ortak yapılır dıyor. Ona da yanaşmıyor 

Ayy o kadar yoruluyorum ki size anlatamam. Bu însanlar niye böyle anlamış dglım

4 Cevaplar

0 oy
(5,023 puan) tarafından
Kocan gerekeni söylemiş zaten,boşversene 
(1,014 puan) tarafından
Kocam söylese ne bacım benı gördükçe başa sarıyor aynı şeyleri söyleyip duruyor sussa cevabını alınca yok yanı
-Reklam-
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Bunun siz memursunuz bize yardım edin diyen modelinden bende de var.hic memnun dilim eltim onlarla duruyor 4 çocuğu var inekleri tarlası v.s arabası var.yok ayakkabı yok mont  istiyor ben ne kendime ne oğluma mont alamamıştı...herkesin kendine göre giderivar . böylelerini ısırcan başka yol bilmiyorum 
(1,014 puan) tarafından
Elinde var şükür dımı yemeyı bul yani daha sağa sola niye saldırıyorsun
(1,783 puan) tarafından
Haset haset başka dersleri yok emin ol her yerden yardımda toplar biz bu adamın elini gozluyoz iki bebek mamabezi benimde ihtiyacım var akşama kadar bebeklerlerleyim bi etek ben isterim kıçıma yeter da ana..
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Allah yardimcn olsn kiskanc kaynna cok zor
(1,014 puan) tarafından
Amin bacım amin
0 oy
(5,976 puan) tarafından
esin iyi demis evi kayinpederler mi verdi yaptirdi? siz mi?  ortak mala hep siz hep siz de olmaz yada kucuk calismayan kardesi varsa eve yaptiginiz masraf size 2 daire degil bir bucuk daire deyip baska bir daireden hisse veirir tapuda resmiyette. ole olmaki yani
(1,014 puan) tarafından
Bacı o zaman ben de hasetlik yapayım yani sen 200 milyar verip kızın okutabiliyorsan senin paran vardır
Yanlış mıyım
Çatıyı da verme kıraya ne gerek var bır yerden de gelir olmasın yetmıyor mu yanı.  He bu arada daıre pederın.  Tapusu da bizde değil. Kaymama canı sıkılırsa bizde. De kıra ıstıyor
(5,976 puan) tarafından
he ohooo yani sizin is vok karisik ortak mala yatirim yapilmaz zaten de. sizin hepden   ole cani sikilrsa kire istemeler falan  hic varinizi yogunuzi vermeyin herkes ortak koysun verilecek miktar varsa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayze (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayze (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Tunber (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.