+9 oy
1,878 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163,644 puan) tarafından

Merhaba kıymetli kullanıcılarımız!

Geçen aylarda bazı kullanıcılarımızla test ettiğimiz ‘Adet Takibi’ uygulamamız artık Google Play ve Apple App Store’da yayında! Ayrıca, bu soru cevap platformuna reklamsız bağlanabilme fırsatıyla. Yeni yayına girdiği için sıralaması biraz gerilerdedir fakat zamanla yukarılarda yer bulacağımızdan şüphemiz yoktur. 

⭐ Uygulamayı kurup Google veya Apple hesabınızla giriş yaptığınızda soru cevap platformu dahil 1 hafta reklamsız kullanabiliyorsunuz.

Uygulamayı Nasıl Bulursunuz?

Google Play:
Arama kutusuna “Adet Takvim” yazın. Sıralamada 18. sıradayız (şimdilik!).   

image

Apple App Store:
Aynı şekilde arama kutusuna “Adet takvimi” yazın. Orada da 29. sıradayız ama sizin desteklerinizle zirveye çıkacağız!

image

Sizin Geri Bildirimleriniz Çok Önemli!

Uygulama hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşmak isterseniz, uygulama içindeki Ayarlar/Hata bildirimi veya Yeni özellik iste alanını kullanabilirsiniz. İnanın her mesajınız bizim için altın değerinde. ✨

Beta Sürecinde Bize Destek Verenlere Kocaman Teşekkürler!
Geri dönüş yaparak bizi yönlendiren kullanıcılarımıza söz verdiğimiz gibi Pro Kullanıcı Promosyon Kodları yarından itibaren yollamaya başlayacağız

Sevgilerimizle,

11 Cevaplar

+5 oy
(1,122 puan) tarafından
Benim kukanidgim başka bı adet takvimi var zaten 
-Reklam-
+4 oy
(5,552 puan) tarafından
Admin hanım başka bir sorum olacak şuanki kullandığımız uygulama ne zaman App Store ye uygulama olarak gelecek  
(5,552 puan) tarafından
Ben o zaman bi indireyim deniyim kuzum bakalım nasıl oluyor hamileyim doğuma az kaldı dedim doğumdan sonra indireceğim ama bi deneyim bakalım nasıl olacak
(2,381 puan) tarafından
Bak canım sürekli sekmeyi açık tutmaktansa daha kolay oldu. En başta benim telefondan sıkıntı oldu sanırım düzelttim kusura bakma yanlış yönlendirdim. Android bulunca bakıcam uygulama nasılmış benziyor mu :)
(5,552 puan) tarafından
Kuzu normalde ben Chrome den giriyorum oraya girdim mi orda yuvarlak içinde anneler sohbet diye duruyor hiç sekmelere girmiyorum
Bakalım hepsini deniyeceğiz taki bizde uygulama gelene kadar :)
(728 puan) tarafından
Ben uygulama üzerinden giriyorum zaten uygulaması var siz nerden giriş yapıyorsunuz
(5,552 puan) tarafından
Bizde telefon iPhone olduğu için uygulama olmuyor Chrome den giriyorum ben
+3 oy
(122,853 puan) tarafından
yılbasi yaklasırken yeniyıla ozel uygulamada yenilikler varmi tuba hanim nick degisimi extra emojiler gibi yenilikler olacakmi
(3,008 puan) tarafından
Baby boy baby girl yapacan demi seni gidi seni hahahaha
(122,853 puan) tarafından
yooo baska bisi yapcam☺️
+2 oy
(9,128 puan) tarafından

Biz deneyenler olarak baştan beri kullanıyoruz gerçekten güzel uygulama <3

(50,946 puan) tarafından
☺️☺️☺️ az once kullandigim.uygulamaya girip adetimi.ekledim buraya girdim bu acilmis ☺️☺️☺️
+2 oy
(4,238 puan) tarafından
Denemem lazim hemen indiriyorum ..hamilelik bitti adet takibiyle devam 
+2 oy
(2,298 puan) tarafından
Admin ve onun gibi puanı yüksek kişiler para alıyor mu uygulamadan sadece merak ettim valla 

Telegram dan para kazanan var acaba burası da böyle mi dedim 
(16,327 puan) tarafından
Hayır kazanan yok admini bilmiyorum ama editör moderatör olarak kazanmiyoruz puanı yüksek olanda kazanmıyor
(2,298 puan) tarafından
Hee tamam teşekkürler canısı
+2 oy
(133 puan) tarafından
Neden ücretli ücretsiz değil ve bu uygulamaya bağlı yapsanız daha iyi olur  isteyen adet dönemini de takip eder çok kapsamlı bir uygulama olur
(9,128 puan) tarafından
Öbür uygulama hem takip hemde bu uygulamaya giriyo
(133 puan) tarafından
Anladım teşekkürler denedim indirdim zaten güzel bişeye benziyor bu uygulamaya da giriyormuş evet
+1 oy
(3,285 puan) tarafından
İndirip deneyeceğim şu anda kullandığım var ama çok karmaşık ya inşallah bu basit bişeydir kullanım acısından 
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Admincim diğer uygulamalarda hamileyim deyince adet takvimi hamilelik moduna geçiyor niye bu uygulamada yok 
0 oy
(152 puan) tarafından
Ücretlimi takvim acaba
(4,238 puan) tarafından
Değil
0 oy
(4,238 puan) tarafından

Kiymetlimiyiz ki admincimmmmm.

Bak eger gercekten kiymetliysek yaz lutfen adminim:)

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,328 göst.
15 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde admin (163,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,568 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde admin (163,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,246 göst.