0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Bence kadınlar için 25-32

Erkekler için 27-35 aralığı en uygun yaş olgunlaşmak aklının başına ermesi vs. 

27 Cevaplar

+4 oy
(717 puan) tarafından
Kadınlar okuyup meslek sahibi olmadan kesinlikle evlenmemeli yaş kaç olursa olsun erkek ıcınde 30dan önce olmamalı 
(161 puan) tarafından
Bence de
(565 puan) tarafından
Artı artı artı
-Reklam-
+3 oy
(542 puan) tarafından
Aslında yaşla alakalı bulmuyorum ben bu konuyu kadın yada erkeğin karakterinin olgunluğu ile alakalı. 
+3 oy
(12,615 puan) tarafından
mümkünse 25 altı kimse evlenmesin. erken evliliği savunmayın. (bu aralar çok fazla) çocuk yaş daha. ergenlikten bile 22 yaşında çıkıyor insan

yeterli olgunluğa erişip kimsenin kölesi olmayacağınız yaşta evlenin
+2 oy
(565 puan) tarafından
Kadınlar için min28 erkekler için min33 bence. 
(161 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun
+2 oy
(663 puan) tarafından
21 ile 24 bence 24 ten sonra çok seçici olunuyor 
(663 puan) tarafından
17- 21 de mezun herkesin kendi tercihi
(883 puan) tarafından
benim lisans 22 de bitti. 18 de başladım 22de bitti. yüksek lisans bitmeden evlendim ona rağmen 25 oldu ;) bence şu okul işini daha erken yaşlarda bitirmek lazım. devlet bi el atsa ;)
(2,258 puan) tarafından
Üniversite okusun okumasın, 21'deki akılla kimse evlenmemeli bence.
(883 puan) tarafından
benim okul önceden bitse ben evlenirdim şahsen ;) zaten de 19 yaşımdaki sevgilimle 25 yaşımda evlendim. kişisel bi değişim yaşanmazdı açıkçası
(663 puan) tarafından
Her kes bir değil ki kötü örneklerde olabilir iyi örneklerde
+2 oy
(2,258 puan) tarafından
Herkesin mental gelişimi farklı. Yaşı başı bilmem ama kadınların kesinlikle bir B planı olmalı. Yoksa eşinden ayrılmak zorunda kalınca ortada kalmış hissetmesin kendini. O yüzden bir kadın ne zaman kendini aslanlar gibi hissederse o zaman evlenmeli.
(324 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
+2 oy
tarafından
Benim fikrim olgunlasinca kadin yada erkek..

Amcamin 2 oglu var ..1 yas aralikli ..buyuk olani hic olgun düşünceye sahip degil ..aile bakamaz yani..ama küçük olani tambir aile baka bilecek olgunlukta ..
+1 oy
(129,442 puan) tarafından
erkek icin 28 35 kadin icin 25 29 veya 30
(7,464 puan) tarafından
Sen  :D
(129,442 puan) tarafından
bana girme herkes toplaniyo isin icinden cikilmiyo
+1 oy
(5,327 puan) tarafından
Bence biraz kisiye bagli ama benim icin ideal 28 oldu ama simdiki aklim olsa 1 2 yas daha erken evlenirdim biyolojik saatim ilerliyor yasım 32 olucak ve 1 oglum var 1 cocuk daha istiyorum esim okula gitmeden istemiyor o zaman 35 falan olucam acikcasi olmazsa diye korkuyorum esimde 26 sindan sonra evlilik dusunmeye baslamis suan kardesim 26 sinda hala evlilik dusunmuyor mesala kisiye bagli olgun dusununler olur erkende evlenir o sorumlulugu alabilir
(161 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun ama artık teknoloji çok gelişti
+1 oy
(19,504 puan) tarafından
25 üstü  ....
+1 oy
(5,499 puan) tarafından
Ben 27 yasinda evlendim. 

23 te mezun oldum 25 te is basi yaptim. Hayatimi duzene koyduktan sonra evlendim. 

Ama simdi ki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim. Bekarken yapmak istediklerim vardi. Yapamadim suanda da surekli erteliyorum. Evlilik,cocuk derken bana sira gelmiyo :(
+1 oy
(7,720 puan) tarafından
Kadınlar 25 erkekler 30 bence. 
+1 oy
(5,781 puan) tarafından
26 da evlendim erken olduğunu düşünüyorum. iyi ki anne oldum ama 26 erken onu biliyorum 
+1 oy
(883 puan) tarafından

bence 25 ideal :) ben de kocam da 25 yaşındaydık ;) çocuk için de 29 ideal bence. 

Artık nasıl dua ettiysem tam da öyle denk geldi

+1 oy
(348 puan) tarafından
Bence 28  30 dan sonra evlenilmeli kadın ve erkek için 
0 oy
(5,168 puan) tarafından
Okuyup iş sahibi olana kadar 29 evlendim
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Ben 28de evlendim ama bence kadinlar icin 30 ve uzeri erkekler icinde 35 ve uzeri
0 oy
tarafından
Azerbaycanda 30 yastan gec evlenenler vergi oduyor bunu biliyormuydunuz kizlar:))
tarafından
(435 puan) tarafından
Türkiye'de deyır  xeberde  bekar qardasımda qaynımda var qaynım Türk qardasım Azerbaucanlı  heç biri ödeme elemır  ama Hamısının hakında xeyırlısı olsun
tarafından
By yoldasimda mənə azerbaycanda deyir:)))
Türkiyəde sözünü olkədə basa düşüb

☺️☺️Haralisan canim
(435 puan) tarafından
Bakılı canım senn turkıyenın harasındasann))
tarafından
Türk deyiləm canim Azərbaycanliyam mənde ☺️
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Benim için net bir yaş yok kişiliğe göre çok değişkenlik gösterir tam uyumlu kişiyle olması daha önemli. Fakat erken veya geç evlenenlere (kendi fikirlerine göre) eleştiri yapılmamalı. Keşke bunu herkes öğrense kimse yuvasına evlenmemeliydin ya da geç kalmışsın vs gibi eleştiri yapılmasını kabullenemez. Bekarlara öneri vermek daha faydalı :)

tarafından
Artiiiiiiiiiii
0 oy
(740 puan) tarafından
İkisinde de okulları bitip meslek sahibi olunca bence. Diğer türlü kadınlarin malesef bosanfikksrinda gidecek yerleri olmuyor bir adama mahkum kaliyorlar. 21-22 yaşında bir kadının yeterince hayat deneyimi kazanmadan evlenmesi evliliğini bile etkiliyor 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 511 göst.
0 oy
8 cevap 291 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde guzelbirkizannesi (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 456 göst.
0 oy
36 cevap 511 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,433 soru

12,271,284 cevap

37,598 kullanıcı

Kategoriler

...