0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (198 puan) tarafından

image

doktorlar genizi büyük ameliyat diyor 3 yaşında kızım yaptırmak istemedim doğal çözüm olarak bu markayı buldum kullanan alan etkisini gören oldu mu udi Hindu yağının 

8 Cevaplar

0 oy
(5,906 puan) tarafından
Su tarz sayfalardan urun almayin. 

Bilindik markalari deneyin. Baska faydalari var diye biliyorum ama biz kullandik bizde bi ise yaramadi. 

Geniz eti alerji kaynakli olabiliyomus. Diyet deneyebilirsiniz. 

Ama doktorunuz ameliyat diyosa yaptirin arkadasim yaptirdi cocuguna cok rahatladilar o zamandan beri hasta olmadi cocuk. Rahatsizliklari gecti.
(198 puan) tarafından
Hastaligimiz olmuyor ozel de olmak üzere 4 doktora götürdüm alerjik vs demediler. Horlamasi var büyük olduğu için nefes alırken konuşmayı etkiliyor birde.. buradan alıp kullanan çok olmuş benim yakınım değil ama başka birinin yakını almış kullanmis geniz eti için yine de bir anne olarak sorgulamak istedim. Herşeye güvenmemek adina
-Reklam-
0 oy
(18,340 puan) tarafından
Doktoruna neden guvenmeyıp instagramdaki bu tarz saçma sapan sayfalara güveniyorsun doktorunu dınlemelısın
(198 puan) tarafından
Güvenilen doktorları da gördük canim 3 yaş çocuk için ameliyati bir anne olarak istemedim. Tekrarlana biliyormuş ameliyat sonrası yaşı küçük olduğu için yani bosyere de ameliyat olabilir. Herşey ameliyat değildir die düşünüyorum  dofal çözümü varsa
(18,340 puan) tarafından
Bu konuda katılıyorum ve anne olarak sana hal veriyorum fakat bi tek doktorla sınırlı kalmayıp en az 3 4 doktorun daha görüşünü almalısın ona göre kararını verırsen daha saglıklı ılerlersın
0 oy
(2,166 puan) tarafından
Bende geçen bu sayfaya soru sordum iyi gelmediği birşey yok mübarek öyle anlattılar ama emin olamadım
(198 puan) tarafından
Bende bı emin olamadim alan olmuş mu diye bir sorayım dedim . İllaki biri denk gelmistir belki
(2,166 puan) tarafından
Yani alıp kendinize deneyip sonra belki alabilirsiniz
0 oy
(4,701 puan) tarafından
Solunum yolu için kullanıyorum instagramdan değil aktardan almanı tavsiye ederim nurs lokman varsa çevrenizde orası da iyi. Geniz eti için yasak besinler var onları araştır beslenmesinden çıkar bence süt muz çilek vs var aralarında 
(198 puan) tarafından
Aynn illa burası şart değil tabiki işe yaradığını bilsem başla marka bulurum ama emin olmadığım için. Araştırayım çok teşekkür ederim
(4,701 puan) tarafından
Aidin salih gerçek tıp kitabına bakabilirsin canım orda doğal şeylerin faydaları ve kullanımı yazıyor internette pdf si var inşallah faydalı olur
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Bu aralarda bu yag moda. Maşallah her derde deva. Ben böyle popüler seylere pek guvenemiyorum ya. 
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Ravla markasininkini aldim 1 hafta kullanıp ara verdim ara ara tekrar vereceğim bayağı rahatlattığını görebiliyorum bu markayi bir dene istersen, başka markalardaki gibi ayçiçek yağı ile değil Avrupa'da ilaç kategorisinde sayılan yüksek polifenollü zeytinyağı ile yapıyorlar. Süt ve süt ürünlerini ve kakaoyu,  aburcuburu da kesmek gerekiyor tabi bunlar da genizetinin büyümesine sebep oluyor. Geniz eti icin burnuna damlatiyorum, bademcik için boğazına. Ucu damlalikli ama cok sıvı bir kıvamı var hızlıca damlatmak lazım 
0 oy
tarafından

imageBenim oglumda gecen sene ameliyat olacaktı hem geniz etinden hemde kulakta sıvı oldugundan tüp takılacaktı hic istemiyordum ama bu sayfadan set aldım pes etmeden kullandım ve sukur ameliyata gerek kalmadı dmden cocugunun şikayetini yaz yardımcı oluyor

(441 puan) tarafından
canim baya öpmüş post ama tamamen iyileştirdi mi cocugunu
tarafından
Evet canım cok sukur duzeldi
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Geniz eti zamanla alınmazsa zeka geriligi yapıyor bi araştır.derim. biz oğlumun geniz etini 3 yasinda aldirdik 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 211 göst.
31 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde siddet-magduru3 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (441 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,440 soru

23,693,700 cevap

311,163 kullanıcı

...