0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bir yaşında olacak özellikle eşimin ailesi ve eşim bebeğime tatlı şeyler yediriyor yetişkinlerin yediği tatlılardan bende bunun zararlı olduğunu söylüyorum bu konuda tartisyoz az veryoz bir şey olmaz diyorlar siz yedirdinz mi bu yaşlarda 

10 Cevaplar

0 oy
(5,991 puan) tarafından

iyi bisey degil yetiskinlere de :) hos da zehirlemezde yani. insanlarin yedigi herseyi yiyecek 15 aydan sonra komple yer yani herseyi. oladar ince eleyip sık dokuma olayini sevmiyorum . 1 bucuk yastan sonra artik bebek degil cocuk bana gore

-Reklam-
0 oy
(871 puan) tarafından
Yemese daha iyi . Hiç bir faydası yok boşu boşuna el kadar bebeğe şeker yüklemeyin 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Hergün hergün tatlı yemeyiz yaptığımda yada alındığında bır yere gidince tattırırım sıkıntı etmem bır porsıyon yıyecek degıl ya bebek bu
0 oy
(2,258 puan) tarafından
3 yaşında, vermiyorum ben.
0 oy
(12,616 puan) tarafından
şeker zehirdir. kimsenin tüketmemesi lazım hele küçücük çocukların hiç
(12,616 puan) tarafından
bize de bir şey olmaz diye yedirip durdular, hepimiz şeker manyağı olduk çıktık, sert çıkacaksın o senin çocuğun. hasta olsa senin canın yanacak. küserlerse de küssünler, görmemişin çocuğu olmuş desinler
0 oy
(717 puan) tarafından
Kesinlikle vermiyorum kımsenın vermesıne müsade etmiyorum ilerde zaten engel olamam yasaklasam bıle gizli yıyecek hıc degılse okul cagına kadar benım gozetımımde yemeyecek alınan alınsın küsen küssün ilerde ben üzüleceğime onlar sımdıden kudursun
0 oy
(744 puan) tarafından
Tavrınızı koyun öz bakım veren sizsiniz o yüzden seçim hakkı sizin. İstediği kadar tartışabilir eşiniz. Ne gibi bir yararı olmasını bekleyip veriyorlar sorgulayın. Kilo mu aldırır vitamin mineral mi verir iştah mi açar? Bosuna alınmış bir gıda olur zararlarını tartışmaya gerek bile yok. Yerine bebek pudingi, muhallebiler pekmez tahin versinler o kadar tatlı yedireceklerse
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Ben verdim iki kızıma da hicte bisey olmaz 

Azıcık tatmalari gerekiyor bence 

Tatlı yedirmek deyince tabak tabak dolu dolu yedirecek değiliz ya 

Tadımlık alabilirler 
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Benim eşim ve ailesi de yedirmek istiyordu 1, 2 kere uyardım baktım olmuyor en son tüm saygıyı bozup çok yedirmek istiyorsanız bir tane daha doğurun ona yedirin benim kızımı salın dedim ki zaten kızım şekerli şeyleri sevmiyor 1 yaşında ve şekerli olan hiçbişeyi ağızına bile sürmüyor 
0 oy
(887 puan) tarafından
Kızım 17 aylık, tatlı yiyor. Yani meyve ve pekmez de tatlı. Damak zevki gelişmesi ise buradaki maksat, kızım gayet de biliyor. Ama kalkıp baklava verecek halim de yok. O bebeğinize hamur işi ya da sütlü tatlı yedirenlere şunu söyleyin, kanser ilaçları var ya, onların dışı şeker kaplı.  Çünkü kanser hücreleri şeker sever. İlaçları dışı şekerli olduğu için içlerine alırlar ve ilacın dışı eriyince tabiri caizse zehirlenirler. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 530 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
0 oy
5 cevap 90 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BURHAN ALTINTOP (19,504 puan) tarafından soruldu

408,433 soru

12,271,441 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...