0 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,488 puan) tarafından
Maddiyatim çok yok.yani bunlardan en fazla birini yapabilirim ne yazık ki.

Kizlar şöyle şimdi bende kuran okutayim istiyorum ama burada sapma sapan bir adet var.meblut yapıyorsan birşey dagitiyorsun gelenlere.yani bana çok saçma geliyor.ben ikaramimi yapıyorum daha ne diye illa birşey dağıtıyorum.bana bu saçma geliyor bu bebek mevlütu değil ki.bu yüzden öyle herkesi çağırıp mevlüt yapmak istemiyorum. 

1. Seçenek sadece çok takımlardan çağırıp kimseye duyurmadan (çünkü oburkunu çağırma dariliyorlar) kuran okutup çocuğumun sınıfında hayır için birşey dağıtmak 

2 .gene kendimiz kuran okuyup camide bir hayır dağıtmak (buradaki camilerin de hıc cemaati yok ne yazık ki ) 

ne yapayım karasizim

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,165 puan) tarafından
Bence de evde büyük bir şey yapmaya gerek yok. Mevlidini okuyup okula veya camiye bir şeyler dağıtmak gayet yeterli. Bence mevlidde bir çay ve tek çeşit bile yeterli sadece Kuran okunup dua edilmesi dedikoduya geçilmemesi için kısa olmasını seviyorum
önce (11,488 puan) tarafından
Bende en yakınları sadece yengemler filan. O kadar komşular vs cagirmicam
-Reklam-
0 oy
önce (721 puan) tarafından
Birincisini yap cnm bence zaten cemaat fazla yokmuş hemde çocuklari sevindirmek daha hayirli
önce (11,488 puan) tarafından
Çocuk sevindirmek daha sevap gibi geliyor bana
önce (896 puan) tarafından
Bence mahalle marketiyle anlaşın maddi durumunuza göre ekmek ücretini ödeyin o gün market o ekmekleri ücretsiz versin hem 1 evde kaç kişi varsa o kadar kişi dua eder hemde karın doymuş olur
0 oy
önce (12,084 puan) tarafından
Biz söyle yaptik babama en son bu aydi bizimkide. Ablam kardesim ben 3umuz bi miktar para koyduk ablam löseve bağışladi. Dedem ve dayimda kuranini okuyup bagisladilar. 
0 oy
önce (3,310 puan) tarafından
İzmir de olsan lokma dağıttır derdim 

İlgili sorular

+3 oy
34 cevap 722 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde Sekerkiz06 (3,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
25 Haziran 2024 Aile kategorisinde sweetlady (770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 726 göst.